Matthijs Koene
Deze internationaal opererende panfluitist werk vaak samen met gitarist Matthijs Koene. Hij speelde voor radio en TV en werkte mee aan diverse CD opnames.
Matthijs Koene (geb. 1977)
Matthijs Koene begon zijn panfluitstudie op zevenjarige leeftijd. Aan het Amsterdams Conservatorium voltooide hij zijn studie bij zijn hoofdvakdocent de panfluitist Nicolae Pirvu en de Amerikaanse dwarsfluitiste Anne la Berge voor eigentijdse muziek. Daarnaast kreeg Matthijs van de klavecinist Hein Hof interpretatielessen voor oude muziek. Matthijs heeft masterclasses gevolgd bij: Damian Luca, Simion Stanciu en Michel Tirabosco. Voorts studeerde hij ook bij de panfluitist Tirabosco in Geneve. Vele malen speelde Matthijs voor radio en televisie en verleende medewerking aan diverse CD-opnames. Matthijs gaf concerten in binnen- en buitenland waaronder Canada, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Belgiƫ en Griekenland.

Stefan Gerritsen (geb. 1973)
Stefan Gerritsen had zijn eerste gitaarlessen toen hij 11 jaar oud was. Een jaar later won hij de eerste prijs op een concours voor jonge talenten in zijn woonplaats. Hij startte zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam bij Wim Pfister. In juni 1998 studeerde hij cum laude af met onderscheiding . Stefan gaf concerten in Duitsland, Engeland en nam deel aan verschillende gitaar festivals. Hij treedt veelvuldig op als zowel solist als in kamermuziekverband.