Jos Cové
100% Live, 100% Emotie en 100% Feest. De meest swingende nummers van Marco Borsato zijn in één optreden te boeken met de act Jos Cové zingt Borsato.
Jos Cové zingt Borsato

100% Live. 100% Emotie. 100% Feest.

Een half uur lang krijgt u de allergrootste en meest swingende hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen. De leukste en meest charmante Marco Borsato-imitator van Nederland en België doet dit op zeer overtuigende wijze. Het publiek wordt al snel door Jos Cové ‘gegrepen’, zodat een dansende en meezingende massa ontstaat.
Jos Cové heeft inmiddels al op vele podia in Nederland en België gestaan. Veel mensen wrijven zich in de ogen en vragen zich af: “Is hij het nu echt of niet?” en “Playbackt hij?” Maar Jos Cové is echt zichzelf en zingt altijd live! Of hij nu voor een groot of klein publiek staat, het maakt niet uit. Jos Cové krijgt met zijn act ‘Jos Cové zingt Borsato’ de aandacht van zijn publiek en weet die vast te houden. Met deze act haalt u een knaller in huis. Jos Cové heeft van zijn passie zijn vak gemaakt en die passie komt duidelijk naar voren in zijn leuke en succesvolle act: ‘Jos Cové zingt Borsato’. Hij zingt o.a. de hits: Ik leef niet meer voor jou, Je hoeft niet naar huis vannacht en de superhit: Rood.
Indien er voorkeur wordt gegeven voor een bepaald lied van Marco Borsato, dan kan dit altijd besproken worden en indien het mogelijk is kan dit ‘speciale’ lied dan ook vertolkt worden.
Als de cliënt wilt dat er een mooie ballade verwerkt wordt in deze act, zoals bijvoorbeeld ‘Dochters’ of een ander lied, dan is dit zeker bespreekbaar.
Op diverse downloadsites kunt u verschillende ‘eigen’ songs van Jos Cové downloaden.
U kunt ook de Borsato-medley downloaden die Jos Cové speciaal voor zijn act ‘Jos Cové zingt Borsato’ heeft opgenomen. Deze Borsato-medley duurt ruim 8½ minuut. In deze medley zijn 6 fragmenten van hits van Marco Borsato te horen.
Op You Tube kunt u een fragment van Jos Cové zien waarop hij het nummer ‘Zij’ zingt. Ook kunt u op You Tube zijn videoclip zien waarop hij zijn eigen geschreven lied ‘Ik mis je’ vertolkt.
Hij is o.a. te zien geweest bij RTL5 Nachtsuite, Omroep Brabant en bij Talpa met zijn liveoptreden in het Big Brother Hotel.
Jos Cové is ook bekend als schrijver van de megahit ‘Maak me gek’.