Harry Slinger
Samen met de groep "Drukwerk" scoorde Harry hit na hit in de jaren 70. Zijn grootste klapper was het lied "Je loog tegen mij".
De bekende vertolker van het Nederlandse lied Harry Slinger werd op 10 augustus 1949 te Amsterdam geboren. Samen met de groep "Drukwerk" scoorde Harry hit na hit in de jaren 70. Zijn grootste klapper was het lied "Je loog tegen mij".

In de jaren 80 scoorde Harry Slinger met Drukwerk grote hits als "Marianneke, "Schijn een lichtje op mij", "Hé Amsterdam", "Lijn 10", "Carolien", etc. Voor haar uitvoerende werk kreeg Drukwerk menige onderscheiding, o.a. de Edison populair. Hoogtepunten voor Harry Slinger en Drukwerk waren optredens in Het Concertgebouw te Amsterdam, In Carré en hun thematour "Petje af voor Sonneveld", waarmee ze de Nederlandse theaters afgingen. Het slotakkoord van Drukwerk viel in oktober 1990 in de Stadsschouwburg van Amsterdam.

Hierna is Harry begonnen aan een solocarrière. Harry is een veel en graag geziene artiest tijdens evenementen en bedrijfsfeesten. Hij is de artiest die het aandurfde een tour te gaan maken met Nederlandse liedjes onder begeleiding van harmonie- en fanfareorkesten. Hij nam 2 CD's op met deze bezetting.