Johnny Rosenberg
Johnny Rosenberg werd geboren op 11 september 1977 in Eindhoven en behoort tot de zeer muzikale zigeunerfamilie Rosenberg.
Hij begon al op jeugdige leeftijd met gitaar spelen en maakte, samen met zijn neefje Jimmy Rosenberg, furore met de 'Gipsy Kids' en 'Sinti', waarmee ze begin jaren negentig door Europa en de Verenigde Staten tourden en o.a. in het voorprogramma van James Brown en Mariah Carey stonden. Tegenwoordig treed Johnny als gitarist, samen met zijn andere neefje Mozes Rosenberg, nog regelmatig op met zijn huidige jazz-trio 'The Rosenbergs'.

Vanaf eind jaren negentig begon hij zich tevens te ontwikkelen als zanger, sleepte hij de ene na de andere talentenjachtprijs binnen en deed in 2010 mee aan het immens populaire televisieprogramma 'The Voice of Holland'.

Als zanger treedt hij tegenwoordig op met een breed repertoire van o.a. soul-, disco-, hiphop-, r&b- en jazz-klassiekers, en is hij tevens te boeken als Michael Bublé Imitator. Niet alleen zijn uiterlijk maar ook zijn stem en manier van zingen doen zeker niet onder voor die van Bublé, en het is dan ook terecht dat Johnny door velen 'de Nederlandse Michael Bublé' genoemd wordt.