Lex van Wel and his Swing Orchestra
Lex van Wel en zijn 9 professionele musici staan bekend om het brede en stijlvolle repertoire in diverse stijlen.
Om uw gasten bij de ontvangst direct in een sfeervolle atmosfeer te brengen, heeft het orkest toegankelijke (soft)jazz, easy listening á la Laura Fygi en soft-popmuziek op het repertoire staan. En waar synthesizers het overnamen van de blazers, brengt dit orkest met haar 6 blazers nog steeds de echte authentieke discosound uit de jaren 80.
Daarnaast speelt Lex van Wel and his Swing Orchestra, vanwege de bezetting, ook bigband muziek van o.a. Frank Sinatra, Glenn Miller en Nathalie Cole, Count Basie, Harry James en Tommy Dorsey.

Door de professionaliteit van de musici is ook het begeleiden van artiesten zoals Lee Towers, Ebonique, George Mc Crae, Lils Macintosh, Oscar Harris, Willeke Alberti, George Baker, Anneke Grönloh, The New Diamonds, Mariska Veres, Jorge Castro e.a. geen enkel probleem! Met recht mag Lex van Wel zich hofleverancier noemen van stijlvolle muziek en bevindt het orkest zich op de mooiste locaties in het land en talrijke evenementen.

Dit unieke acoustische 10-mans orkest neemt graag de uitdaging aan om ook uw relaties op een feestelijke manier te vermaken! Geen geschreeuw of vele electronische decibels, maar stijlvolle muziek op maat met sferen die precies op uw avond aansluiten.