The Rosenbergs
Mozes Rosenberg (solo gitaar), Johnny Rosenberg (zang en ritmegitaar) en Sani van Mullem (contrabas) vormen samen het trio "The Rosenbergs". De talentvolste jonge generatie Rosenbergs zijn vanuit verscheidene achtergronden bijeengekomen en en spelen gipsy-jazz en soms een vleugje pop en natuurlijk ook standards uit het repertoire van Django Reinhardt. Nieuw en fris is de vocale bijdrage van de jonge talentvolle zanger en crooner, Johnny Rosenberg. Als hij zingt uit het Great American Songbook of songs van Michael Bublé gaat jong en oud uit hun dak. Johnny was een van de finalisten van het bekende TV-programma "The Voice of Holland". Dit trio heeft al vele binnen- en buitenlandse podia betreden.
Mozes Rosenberg, komt uit de gerenomeerde Rosenberg familie. Als kleine jongetje ontmoette hij Paco de Lucia en kreeg een masterclass van Joe Zawinul. Mozes is een broer van de wereld vermaarde sologitarist van Het Rosenberg Trio, Stochelo Rosenberg. Het fijne van zijn spel is dat hij prachtige melodische lijnen in zijn gitaarspel speelt die zeer persoonlijk zijn en daardoor opvallen.

Dit artistieke gezelschap wordt gecompleteerd door bassist Sani van Mullem. Zijn moeder is een lid van de beroemde Rosenberg familie. Sani is een nationale maar ook internationale bekendheid door zijn fabuleuze basspel. Hij wordt vaak uitgenodigd om met bekende jazz grootheden te spelen.