Sandra van Megen
Sandra van Megen, presentatrice/actrice en bovenal zangeres is een telg uit een muzikale familie.
Geboren in Twente stond zij al vanaf haar prilste jeugd op de podia. De liefde voor muziek zit bij haar onmiskenbaar in het bloed. Haar passie was en is live muziek.

Zij maakte deel uit van diverse muzikale stromingen en genres. Zij scoorde o.a. in de 90 er jaren met haar zus multi media aandacht. Haar ‘eigen’ muzikale richting had Sandra nog niet gevonden. In 2007 kwam ze door toeval in contact met het prachtige Franstalige chanson.

Vrijwel tegelijkertijd werd ze gevraagd te auditeren voor het Concours de la Chanson Alliance Française in de Kleine Komedie te Amsterdam. Sandra kwam, zag en won de 24e editie van dit concours. De vakjury,bestaande uit Liesbeth List, Tonny Eyk, Annemarie Oster en Frances Gramende was lovend over haar boeiende optreden, haar prachtige stem en talent in haar vertolking van een lied van Lara Fabian en Veronique Sanson.
Het betekende de opmaat naar haar verdere carriere.

Juni 09 was ze gastartieste op het Willem Wilmink festival te Enschede en vertolkte duetten met Herman Finkers, Ernst Daniel Smid en Sara Kroos. Haar debuut theatershow 'Een Nieuwe Liefde' 2009-2010 met louter lovende recensies is inmiddels geschiedenis.

Inmiddels heeft Sandra zich ontpopt tot een veelzijdige vakvrouw op het gebeid van zang in meerdere talen, presentaties en theaterproducties.

Sandra van Megen, veelzijdigheid als handelsmerk