Brigitte Heitzer
In mooie musical momenten maar ook melodie├źn met mooie teksten is Brigitte in haar element. Deze prachtig geschoolde stem is een verademing voor een gastoptreden tijdens uw concert of evenement waarbij een hoogwaardige live act gewenst is.
Brigitte werd op 23 Augustus 1979 geboren in Heerlen, Limburg. Ze is actrice en zangeres.

Na het Conservatorium Brussel is ze overgestapt naar de MusicAllfactory en heeft gelijktijdig als contractstudent gestudeerd aan het Conservatorium van Tilburg. Ze heeft zanglessen van Edward Hoepelman en Ingrid Voermans

Tijdens deze studie speelde zij onder andere Contanze in Mozart en Suki in The Witches Of Eastwick. Daarna speelde ze een tijdje in Wiesbaden (Duitsland) als Maria in Maria de Buenos Aires en ook nog in Passion van Joop van den Ende Theaterproducties. Ook speelde ze een hoofdrol in de films Quato en De Valkenvalei, deze laatste werd bekroond met het Laueraat voor de Beste Nederlandse Amateurfilm.

Haar carriere begon in 2004 in Wiesbaden, Duitsland, in de rol van Maria in Astor Piazolla's Maria De Buenos Aires. Tot Januari 2007 was zij te zien in Beauty and the Beast, waar ze in het ensemble een bord, dorpeling (vrouw met baby) en een servet speelde. Daarnaast was ze ook nog 1e understudy voor de rol van Belle en Babette.
Ze was te zien in de musical Tarzan, waar zij 1e understudy Jane was en in het ensemble de rollen van vleesetende plant en gorillavrouwtje had.

Ze deed mee aan het programma Op zoek naar Evita, dat zij heeft gewonnen. De musical Evita volgde, maar aan al het moois komt een eind. Hierna was ze te zien in onder anderen All shook up/Love me tender, Petticoat, Miss Saigon en Dail M for Murder . Brigitte is twee keer genomineerd geweest voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol voor haar rol als Evita in de gelijknamige musical en voor haar rol als Nathalie in All Shook Up-Love me tender.