Iris Kroes
Grote winnaar van de tweede editie van The Voice of Holland! Haar zangtalent en haar harpspel maken haar uniek en geeft een elegance aan haar optredens van een eigentijdse artiest met muzikale verdieping. Het komt zeer weinig voor dat zangtalenten zich zelf begeleiden op harp tijdens een act. Dé perfecte combinatie tijdens concerten met blaas- of symfonieorkesten.
Deze mooie Friese trad op tijdens het Prinsengrachtconcert, met het befaamde Metropole Orkest en diverse Symfonie Orkesten.

Na haar overwinning bracht Iris Kroes haar debuutalbum 'FIRST' uit, dat bestaat uit een verzameling van nieuwe en oude (TVOH-)nummers. Twee nummers op het album heeft ze zelf geschreven. Het album behaalde de vierde positie in de albumchart, waar het zes weken stand hield. Ook stond Iris Kroes op het podium met Marco Borsato bij diens eigen tournee. Op 27 maart 2012 ontving Iris Kroes de "Dutch Harp Award".

In 2014 zal Iris Kroes de theaters ingaan met haar eigen theatertour 'Thús'. Ook is ze momenteel druk bezig met het haar tweede album.