Gé Titulaer
Nederlandse all round jazzy zanger & easy listening.
De professionele carrière van zanger, componist en multi-instrumentalist Gé Titulaer begon bij de popgroep Pat Cool met de succesvolle door hem gecomponeerde debuutelpee Daybreak.

Ook als zangsolist wist Gé zijn weg te vinden. De eerste solo-elpee What’s New -geproduceerd door Cees Schrama - werd meteen onderscheiden met een Edison. Hij werd als solist uitgenodigd om mee te doen aan het Nordring Festival in Helsinki.

Tezamen met Charly Mariano, Ack van Rooijen en Greetje Kauffeld wint hij dit spektakel en geldt vanaf dat moment als een belangrijke ontdekking. Vooraanstaande muziekjournalisten plaatsen hem op één lijn met namen als Frank Sinatra, Tony Bennett en George Benson. Vanuit heel Europa ontvangt hij uitnodigingen voor concerten, tv-shows en radioprogramma’s. In zijn carrière deelde Gé het podium met wereldsterren als Toots Thielemans, Eddie Daniëls, Clark Terry, Norma Winston, Diane Schuur, John Clayton en vele anderen.

Zijn meest recente concertreizen brachten hem naar New York in 2004 en met het fantastische orkest van de Koninklijke Luchtmacht verzorgde hij in juni 2005 concerten in Canada. In het voorjaar van 2009 gaf hij met pianist Edwin Schimscheimer een aantal concerten in Noord-Spanje.

Met zijn nieuwe vaste trio wordt een live-cd voorbereid die de projectnaam G4fun heeft meegekregen. Naast pianist, componist en arrangeur Edwin Schimscheimer maken ook drummer Niek van Wiggen en bassist Jasper Somsen hiervan deel uit. Op naam van Gé staat een tiental cd’s, waarvan de cd What’s New bekroond werd met een Edison.