Do (zangeres)
Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als Do (Eindhoven, 7 september 1981) is een Nederlandse zangeres. Zij is een van Nederlands meest beluisterde en bekeken zangeressen op radio, TV maar vooral op de vele podia. Ook is zij jurylid in de vele talenten jachten op VTM en RTL 4. Zij is ook graag bij u te gast als solo zangeres in live optredens met verschillende orkesten. U tikt af, Do begint.
Op haar 15de moest Do zich gaan voorbereiden voor het tennistoernooi Wimbledon. Ze besloot echter door een zware blessure, na een zware val, een einde te maken aan haar tenniscarrière en zich toe te leggen op muziek.

Na haar eerste optreden, in café Old Dutch in Valkenswaard kreeg ze direct een platencontract aangeboden. Ze veranderde haar naam van Dominique van Hulst in Do. In een uitverkocht Ahoy' stond ze zowel in het voorprogramma van 5ive als van Montell Jordan. Rond die tijd verscheen ook haar eerste single Real Good en hoewel de videoclip vrij regelmatig op TMF voorbij kwam, kwam het nummer niet in de hitlijsten terecht. Achteraf zei de zangeres in een interview dat ze niet gelukkig was met de sound van haar eerste single.

De rest van het verhaal kunt u lezen op vele publicaties op internet. Goede wijn behoeft geen krans.