Daisy Correia
Daisy Correia is een veel gevraagd fado zangeres en zelfs in Portugal een beroemdheid. Daisy heeft zich tot een veelzijdige cross-over zangeres ontwikkeld waarbij zij de fado meeneemt en ieders hart raakt met haar trefzekere zang. Adembenemend. Vooral uitblinker als zangers met live orkesten en ensembles. Een gastoptreden met Daisy Correia zal een onvergetelijke happening worden.
Fadozangeres Daisy Correia (Amsterdam, 1986) is met een Portugese moeder en Nederlandse vader van huis uit tweetalig. Daisy raakt bevangen door fado, de bekendste muziek van Portugal, die ze haar eigen geluid meegeeft.

Talent tussen groten
. Op haar dertiende staat Daisy al op de planken. Eerst brengt ze ballads, later zingt ze pop/soft-rock. Daisy neemt twee cd’s op en wint verschillende zangwedstrijden, waaronder een bij Sky Radio. Ook was ze Serious Talent bij Radio 3FM.


Live in Portugal
. Regelmatig is Daisy in Portugal op televisie te zien, in talkshows en als zangeres. Hoogtepunt is een live optreden in Dia dos Avós in het Pavilhão Atlântico in Lissabon, waar ze voor twaalfduizend aanwezigen zingt. Daarnaast schittert ze op televisie naast andere fadistas als Ana Moura en Mafalda Arnauth in Genève, Montreux, Luxemburg, Porto, Lissabon, Parijs en Keulen.

Mijn fado
. Rond 2008 voelt Daisy dat het tijd is de pop-rock achter zich te laten. Ze besluit dat fado haar wereld wordt. Theaterconcerten met de in Nederland woonachtige, Portugese zanger Fernando Lameirinhas (Fado Blue en Saudade do Futuro) bekrachtigen haar beslissing. In 2009 is haar in Portugal opgenomen debuutalbum met fado een feit: Este meu fado (Dit is mijn fado).