Ivo Chundro
Ivo Chundro is een Nederlands zanger, danser en musicalacteur. Hij heeft met zeer veel grote wereld sterren op het podium gestaan. Hij heeft in een ontelbaar grote hoeveelheid musicals een rol gespeeld in binnen- en buitenland. Zoals een tournee met Enrique Iglesias maar ook met Kylie Minogue.
Ivo is van elastiek. De bewegingen die hij maakt, hoe subtiel dan ook, zijn een lust om naar te kijken. Maar zingen kan ie ook. Hij is niet voor niets als choreograaf gevraagd bij artiesten als Karin Bloemen, Ellen ten Damme, Richard Groenendijk, Simone Kleinsma, Chantal Janssen en vele anderen.

Chundro werkte mee aan een groot aantal televisieprogramma's waaronder de Soundmixshow, de Sterrenplaybackshow, Dat staat je goed, De Surpriseshow en Monte Carlo. Daarnaast vervult hij een aantal gastrollen in series als Spangen, Kees & Co, Costa! de Serie en de Hans Kesting Show. In 2008 was hij jurylid in het televisieprogramma Dancing Queen op SBS 6. Ivo zal binnenkort te zien zijn in seizoen 2 van Fort Boyard, waar hij plaats neemt in het musical team.

Met een gastoptreden van Ivo Chundro wordt uw muzikaal evenement of concert "Theater Compleet".