Katell Chevalier
Katell Chevalier heeft uitstraling en flair, een echte toneelpersoonlijkheid. Ze weet wat ze zingt en zingt ook voor het publiek. Zo oordeelde de jury over Katell Chevalier, toen ze eerste werd op het Concours de la Chanson 2010 van de Alliance Francaise. En sindsdien is ze alleen nog maar verder gegroeid! Katell treedt vaak en graag op als gastsolist tijdens concerten van Harmonie- en Fanfareorkesten, kleinere ensembles maar ook symfonieorkesten. Louis Neefs heeft prachtige arrangementen voor haar geschreven die niet alleen mooi zijn om te beluisteren maar ook een uitdaging voor het orkest.
Katell is in 1984 in Calais (Frankrijk) geboren van een Franse vader en een Nederlandse moeder. Ze is deels in Nederland opgegroeid en deels in Frankrijk.

Ze ging naar Nederland om zang te studeren aan het ArtEZ Conservatorium van Enschede. Zij rondde daar in 2010 haar Bachelor of Music af. Naast het zingen van Franse Chansons, schrijft en componeert ze Franse nummers die deels in 2012 zijn uitgebracht op de EP “ Emmène-moi”. Zij heeft ook in verschillende coverbands gezongen en als backing vocaliste bij o.a. Sharon Kips, Nathalie Makoma, Dotan, Nils Krake en Susan Jane.