Antje Monteiro
Ze is een echte allround showbizz lady van internationale alure. Zij is als TV persoonlijkheid presentatrice van het populaire programma "Het Gevoel Van".
Antje Monteiro heeft de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd die er niet om liegt. Ze is een echte allround showbizz lady geworden van internationale alure. Ze kreeg een hoofdrol in de musical Aïda, een productie van Joop van den Ende. Op dit moment is zij als TV persoonlijkheid presentatrice van het populaire programma "Het Gevoel Van". Daarnaast krijgt Antje een kick van het live optreden. Vooral tijdens de vele live concerten van muziekverenigingen. Zij heeft een pracht repertoire voor harmonie- en fanfareorkesten dat zij met Louis Neefs Productions heeft uitgezocht. Dit alles ligt klaar voor gebruik. U hoeft alleen maar af te tellen. Wij doen de rest.

Antje Monteiro begon haar stormachtige carrière in de bekende theatergroep "Jeans" waaruit vele bekende musicalsterren zijn voortgekomen. In het evenementen circuit is zij vooral bekend geworden door de groep "Broadway Boulevard". Een echt hoogtepunt is haar selectie uit 900 kandidaten voor de rol van Amneris in de spectaculaire musical Aïda. Voor deze rol keeg zij een nominatie voor de Johnny Kraaykamp Musical Award voor de beste vrouwelijke hoofdrol in 2002. Het programma "Het Gevoel Van" heeft sinds de presentaie van Antje verhoogde kijkcijfers. De komende periodes gaat Antje Monteiro zich ook toeleggen op het theater.