Marjolein Keuning
Marjolein Keuning is een Nederlandse zangeres, actrice en presentatrice, voornamelijk bekend door haar rol als Maxime Sanders in Goede tijden, slechte tijden. Marjolein Keuning is ook bekend door haar medewerking aan vele live evenementen, theater en TV programma's, als presentatrice, en zangeres. Marjolein Keuning is getrouwd met Henk Poort en samen treden ze graag op als duet-partners tijdens concerten en muzikale evenementen met grote orkesten waarvoor Louis Neefs Producties speciale duetten heeft laten arrangeren.
Zij heeft in tal van grote musical producties gestaan in de Nederlandse theaters. Kortom een veelzijdig artiest.
Als solist was ze al vele malen te gast tijdens jubileum- en andere gelegenheidsconcerten van harmonie- en fanfareorkesten en brass bands.

Marjolein ontdekte ook het jazzy repertoire dat door haar toevoeging een eigentijdse maar ook een popachtige inslag krijgt waardoor er weer een geheel nieuw geluid ontstaat dat omarmt wordt door het oude maar zeer zeker ook het jongere publiek.

Stijn Rutten en Louis Neefs hebben er flink aan gewerkt om voor deze veelzijdige dame een breed orkest-repertoire te arrangeren.