Stanley Burleson
Stanley Burleson is een showman pur sang! Met zijn geweldige podium performance, zijn warme stem en zijn enorme danskwaliteiten weet hij zijn publiek feilloos te bespelen.
In ruim 20 jaar bouwde Stanley een imposante carrière op met (hoofd)rollen in vele hit musicals zoals Les Miserables, Miss Saigon, Joe, Chicago, Elisabeth, Fosse, 3 Musketiers, Beauty & The Beast en Evita. om er maar een paar te noemen.

Ook tekende hij voor choreografie en showconcept van Musicals in Ahoy en stond in theaterproducties met Simone Kleinsma en Karin Bloemen.

Stanley Burleson is een showman pur sang! Met zijn geweldige podium performance, zijn warme stem en zijn enorme danskwaliteiten weet hij zijn publiek feilloos te bespelen. Zijn vertolking van “Mr. Bojangles” uit Fosse is inmiddels legendarisch.

Speciaal voor evenementen en life concerts heeft Stanley een veelzijdig programma samengesteld met bekende toppers uit de musical-, film- en discoscene. Er zijn arrangementen beschikbaar voor concert bands (harmonie - fanfare - brass band - big band) eventueel ook mogelijk voor symfonische bezettingen.

Een optreden van Stanley Burleson kan eventueel worden uitgebreid met dansers.

Video materiaal

November 2013. Stanley Burleson live bij "liefde voor Harmonie"