3J's
3JS uit Volendam, bestaande uit Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte
Ali B
Ali B behoeft geen intro. Deze sympathieke publiekslieveling komt graag bij u te gast voor een optreden. Bekend van TV, film, theater en grote evenementen en publiekstrekker zorgt steeds weer voor een uniek optreden.
Alice in Dixieland
Alice in Dixieland is charme, elegantie en kracht.
An Lauwereins
An Lauwereins is voornaamste sopraan-musical ster van Vlaanderen. Zij creëerde in Vlaanderen Nederland tal van hoofdrollen diverse musicals.
André Hazes jr. (Dré Hazes)
André Hazes jr. (Woerden, 21 januari 1994), ook wel bekend als Dré of Dreetje Hazes, is een Nederlandse zanger. Hij is een zoon van de volkszanger André Hazes. Hazes jr. is de zoon van André Hazes en Rachel Hazes-van Galen. Hij is de broer van Roxeanne Hazes. Na het overlijden van zijn vader in september 2004 hield de op dat moment 10-jarige Hazes jr. tijdens de afscheidsceremonie van zijn vader in de Amsterdam ArenA een toespraak.
Angelique Beauvence
Angelique Beauvence is een zangeres in vele gedaantes. Haar gelijkenis met Marylin Monroe is verbluffend. Haar stem maakt links naar het jazzy en poppy repertoire.
Anita Meyer
Anita Meyer is een van de meest gevraagde artiesten waar dan ook in Nederland. Niet voor niets is zij een artiest met een lange solo carrière van 1976 tot op heden. Beroemd zijn haar optredens met Lee Towers en tal van titelsongs van bekende TV programma's. Anita's stemgeluid is loepzuiver en daarom een voorbeeld voor elke soloartiest die het toch van live optredens moet hebben. Haar bekendste hits waren "Run to me" met Lee Towers in 1986, "The alternative way" in 1976, "Why tell me, why" in 1981.
Antje Monteiro
Ze is een echte allround showbizz lady van internationale alure. Zij is als TV persoonlijkheid presentatrice van het populaire programma "Het Gevoel Van".
Arwin Kluft
Een veelzijdig zanger. Zijn carrière omhelst zowel operaproducties als musical en levenslied. Prinses Máxima deed hem zelfs nog een aantal repertoire suggesties.
Bamboo Bill
Bamboo Bill, bekend van zijn televisieserie Jungle Club op Telekids (RTL8) speelt een mooi avontuur met zang en teksten in een speciaal aangepast verhaal waarin jong en oud worden betrokken.
Bastiaan Ragas
Bastiaan Ragas zou je wel de lieveling van het publiek kunnen noemen. Boeiend om te zien en een lust om te luisteren. Zijn performance is even energiek als ingetogen.
Belle Perez
María Isabel (Belle) Pérez Cerezo (Neerpelt, 29 januari 1976) is een Spaanse zangeres. Hoewel ze in België geboren is en daar altijd gewoond heeft, heeft ze enkel de Spaanse nationaliteit, omdat haar beide ouders Spaans zijn. Ze is vooral bekend door haar Spaans getinte, opzwepende nummers. De Vlaamse Latin-diva kent behoorlijk succes in Nederland, Vlaanderen en in Duitsland. Ze is vooral bekend met het nummer: Que viva la vida, wat in de Benelux de soundtrack was voor de animatiefilm Madagascar.
Ben Cramer
Ben Cramer is bekend als zanger en musicalster. Hij verzorgt optredens door het hele land met zijn bekende hits.
Berdien Stenberg
Haar debuut met het bekende "Rondo Russo" werd een (inter)nationaal doorslaand succes. Haar LP's en CD's zijn doorlopend met goud en platina bekroond.
Berget Lewis
Een terechte winnaar van de beste zangeres van Nederland in het gelijknamige TROS TV Programma in 2012. Een vocaal zeer sterke zangeres en een regelrechte aanrader voor een solo act met live orkesten.
Bert Heerink
© fotografie Xandro Media In de jaren 80 scoorde hij met zijn band "Vandenberg" wereldwijd hits als "Burning Heart" en "Different Worlds". Hij heeft wereldpodia betreden o.a. in grote stadions in de USA en Japan.
Bob van der Houven
Bob van der Houven is een vertrouwde omroepstem op de Nederlandse Radio en TV Nederland 3.
Brigitte Heitzer
In mooie musical momenten maar ook melodieën met mooie teksten is Brigitte in haar element. Deze prachtig geschoolde stem is een verademing voor een gastoptreden tijdens uw concert of evenement waarbij een hoogwaardige live act gewenst is.
Carla Schroyen
Carla Schroyen is een sopraan van internationale allure. Zij schitterde in uiteenlopende producties zoals "The Night of Entertainment" samen met Andrea Bocelli
Caroline Dijkhuizen (Zangeres, Presentatrice, Actrice) © fotografie: Dario & Misja
Carolina Dijkhuizen is bekend dankzij haar hoofdrollen in de musicals Aida, Lion King, Sister Act, Deena Jones in de musical Dreamgirls en The Bodyguard. Ook zong zij de sterren van de hemel in Musicals in Concert (Ziggodome) en Disney in Concert. © fotografie: Dario & Misja
Céline Purcell
Céline Purcell is bekend als actrice in de populaire serie "Kinderen geen bezwaar" maar ook "Goede tijden Slechte tijden". Zij is vooral een bekend theater-verschijning in bekende musicals zoals Eliza Dolittle in "My Fair Lady". Zij won in 2007 de John Kraaijkamp Musical Award: “Beste vrouwelijke hoofdrol” - Eliza Doolittle, My Fair Lady In 2004 won zij John Kraaijkamp Musical Award “Beste aanstormend talent” - Sophie Stuiveling in Mamma Mia!
Charly Luske
Nederlandse zanger, acteur en presentator.
Claudia Patacca
Tot haar engagementen behoren o.a. optredens bij De Nederlandse Opera, Opera Zuid en het Koninklijk Theater De Munt in Brussel.
Connie Neefs
Connie Rita Francisca Neefs (Gierle, 10 juli 1952) is een Vlaamse zangeres, actrice en presentatrice, en zus van Louis Neefs Als zangeres heeft Connie een carrière uitgebouwd met o.a. het gereputeerde VARA-Dansorkest, het BRT-Orkest, harmoniën, big bands en vele andere grote en kleine orkesten. Fotografie: Connie Bourla
Cor Bakker
Cor Bakker is een duizendpoot maar vooral musicus. Hij weet niet alleen artiesten te boeien maar heeft ook een groot publiek aan zijn voeten.
Daisy Correia
Daisy Correia is een veel gevraagd fado zangeres en zelfs in Portugal een beroemdheid. Daisy heeft zich tot een veelzijdige cross-over zangeres ontwikkeld waarbij zij de fado meeneemt en ieders hart raakt met haar trefzekere zang. Adembenemend. Vooral uitblinker als zangers met live orkesten en ensembles. Een gastoptreden met Daisy Correia zal een onvergetelijke happening worden.
Danny de Munk
Wie kent hem niet? Op twaalfjarige leeftijd maakte Danny de Munk zijn filmdebuut als "Ciske de Rat" in de gelijknamige speelfilm.
Denise Jannah
Enkele citaten uit de USA: “This woman can make you dream, cry and fall in love.”, “Jannah has a capivating timbre, throaty and revealing, that disarms you from the start.”
Dennis Legree
Hij treedt overal op. Van exclusieve Jazz clubs tot gerenommeerde concertzalen zoals het Lincoln Center (New York), Vista Palace Hotel (Monte Carlo) of de Musiktagen van Schloss Lerbach.
Dick de Witte
Een muzikaal komische act waarin muziek, zang, mime en humor zijn samengevoegd tot een wervelende show van internationale allure.
Do (zangeres)
Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als Do (Eindhoven, 7 september 1981) is een Nederlandse zangeres. Zij is een van Nederlands meest beluisterde en bekeken zangeressen op radio, TV maar vooral op de vele podia. Ook is zij jurylid in de vele talenten jachten op VTM en RTL 4. Zij is ook graag bij u te gast als solo zangeres in live optredens met verschillende orkesten. U tikt af, Do begint.
Dutch Swing College Band
Dit orkest dat een historie heeft van bijna 60 jaar is uitgegroeid tot een waar jazzinstituut. In de afgelopen 60 jaar heeft dit orkest altijd een overvolle agenda gehad.
Edwin Rutten
Hij zingt jazz, hij leidt discussies of is dagvoorzitter bij congressen; hij speelt en zingt in Klokhuis, houdt lezingen en doet presentaties ; hij schrijft en vertelt verhalen bij muziek...
El Periguín
El Periguín flamenco gitarist. De van Nederland afkomstige Peter Kalb die onlangs zijn vaste plek in zijn tweede vaderland Spanje heeft ingenomen is een geliefde act in de Nederlandse theaters. El Periguín weet ons steeds te verassen met zijn nieuwe composities en samenwerkingen met grote orkesten waaronder de Koninklijke Militaire Kapel "Johan Willem Friso". Zijn optredens kunnen worden uitgebreid met originele Spaanse danseressen en flamenco zangers. El Periquín maakte een theater tournee "Gipsy Proms" met de Philharmonie uit Bocholtz o.l.v. Heinz Friesen.
Ensemble Nicolae Pirvu
Nicolae Pivu behoort tot de meest getalenteerde panfluitisten ter wereld. Zijn fantastische techniek, gevoel voor timing en zijn warme toon maken hem buitengewoon.
Erica Yong
Erika Yong staat voor zwarte pop in de breedste zin. Zo had zij een hoofdrol in de musical "The Sound of Motown"in Wenen maar ook andere grote rollen die alleen maar door een zangeres als Erica Yong kan worden vertolkt.
Erik Hulzebosch
Deze sympathieke BN'er heeft het niet alleen ver geschopt als schaatser maar is ook goed in zingen en presenteren. Jong en oud zien hem graag op uw podium een echte publiekslieveling dus.
Ernst Daniël Smid
Ernst Daniël Smid is een vertrouwde verschijning op de Nederlandse televisie. Daarnaast is hij ook vaak te zien en te horen ...
Ettens Mannenkoor
Energiek, eigentijds en enerverend, zo kan men de optredens van het Ettens Mannenkoor omschrijven.
Frank Groothof
Wie kent Frank Groothof niet. Vooral de jeugd kent hem van Sesam Straat. Maar ook in heel wat andere jeugdprogramma's is Frank een bekende TV-verschijning.
Gé Titulaer
Nederlandse all round jazzy zanger & easy listening.
George Baker
Nederlands artiest met de meeste optredens op radio, TV, feesten, evenementen en concerten in binnen- en buitenland heet George Baker. You know him. Als songwriter schreef hij meer dan 600 songs en verkocht circa 25 miljoen platen. Geen Nederlands artiest deed hem dit na.
Glennis Grace
Glennis Grace behoort al jarenlang tot één van de beste zangeressen van Nederland. De zangeres die op 19 juni 1978 in Amsterdam geboren werd, werd al 4x op rij uitgeroepen tot 'De beste zangeres van Nederland'. Haar carrière begint al op jonge leeftijd, wanneer ze als 11-jarig meisje het podium deelt met Julio Iglesias. Vanaf dat moment mag het duidelijk zijn: Glennis Grace is here to stay!
Gregor Bak
Gregor Bak is een Nederlandse televisiepresentator, pianist, koordirigent en muziekwetenschapper.
Günther Neefs
Günther Neefs geniet in België ongekende populariteit. Hij is de zoon van de in Nederland bekende en helaas te vroeg overleden Louis Neefs. In Nederland hebben we regelmatig met Günter gewerkt hetgeen uitmondde een een uiterst professionele performance.
Harry Slinger
Samen met de groep "Drukwerk" scoorde Harry hit na hit in de jaren 70. Zijn grootste klapper was het lied "Je loog tegen mij".
Hebe Mensinga
Violiste Hebe Mensinga (1972) is concertmeester bij Holland Symfonia. Ze speelde samen met violisten als Emmy Verheij, Philippe Graffin en Herman Krebbers.
Henk Poort
Henk treedt graag op met grote bezettingen en orkesten want dat is echt zijn ding. Inmiddels is zijn repertoire van Tom Manders tot Tom Jones en van Opera tot The American Songbook. In de artiesten galerij van de musical neemt Henk een prominente plek in. Louis Neefs en Stijn Rutten hebben het repertoire van Henk een flinke update gegeven.
Ihzar Elias
Izhar studeerde in binnen en buitenland. Hij heeft als solist opgetreden met verschillende symfonieorkesten en verzorgde recitals in binnen- en buitenland.
Ilse Huizinga
Ilse Huizinga is één van Nederlands bekende jazz zangeressen, mede dankzij de lovende recensies op haar albums en de aandacht op radio en tv voor haar werk.
Ioan Micu
Ioan Micu is tenor zingt klassiek maar ook de volkszang uit Roemenië. Daarnaast is hij een virtuoos taragot-speler.
Iris Kroes
Grote winnaar van de tweede editie van The Voice of Holland! Haar zangtalent en haar harpspel maken haar uniek en geeft een elegance aan haar optredens van een eigentijdse artiest met muzikale verdieping. Het komt zeer weinig voor dat zangtalenten zich zelf begeleiden op harp tijdens een act. Dé perfecte combinatie tijdens concerten met blaas- of symfonieorkesten.
Ivo Chundro
Ivo Chundro is een Nederlands zanger, danser en musicalacteur. Hij heeft met zeer veel grote wereld sterren op het podium gestaan. Hij heeft in een ontelbaar grote hoeveelheid musicals een rol gespeeld in binnen- en buitenland. Zoals een tournee met Enrique Iglesias maar ook met Kylie Minogue.
Jamai
Een van de bekendste Nederlandse zangers en musicalacteurs. Hij was in 2003 de winnaar van het televisieprogramma Idols.
Jan & Anny
Als boegbeelden van hitformatie BZN maakten Jan Keizer en Anny Schilder tussen 1976 en 1984 furore en werd hit op hit gescoord.
Jan Vayne
Pianist Jan Vayne is uitgegroeid tot een fenomeen in binnen- en buitenland. Hij is thuis in een breed scala: van streng klassiek tot luchtige pop.
Jeroen van Koningsbrugge
Jeroen van Koningsbrugge is een van de meest bekende TV persoonlijkheden. Hij is bekend door tal van TV programma's zoals Draadstaal en Neonletters van de VPRO samen met Dennis van der Ven. Ik hou van Holland op RTL 4 en De Lama's van BNN.
Jill Helena
Zangeres “Jill Helena” is een geboren entertainer, ze is een powerhouse vocalist met een look, een stijl en een voorkomen zoals geen ander en ze is klaar om door te breken in de muziek! Ze heeft met verscheidene mensen gewerkt, waaronder top producers zoals DEEKAY (JLS/Missy Elliot), Charlie Mason (Miley Cyrus), King&White en vele anderen.
Jim Bakkum
Bekende Nederlandse zanger en presentator. Is een gelauwerd musical ster. Bekende TV presentator Hij treedt graag op als uw gastsolist of presentator tijdens uw concert of muzikaal evenement.
Johnny Rosenberg
Johnny Rosenberg werd geboren op 11 september 1977 in Eindhoven en behoort tot de zeer muzikale zigeunerfamilie Rosenberg.
Joke Bruijs
Joke is een veelgevraagd actrice voor zowel theater, televisie als filmproducties. De overvolle agenda van de afgelopen 37 jaar zegt genoeg.
Joke de Kruijf
Wie Joke de Kruijf zegt, zegt "Phantom of the Opera" of "de bekendste musical diva in Nederland". Deze geweldige artiest zing...
Joost Marsman
Joost Marsman (Zwolle, 21 november 1974) is een Nederlandse zanger, tekstschrijver, saxofoonspeler, gitarist en pianist.
Jorge Castro
U zult verwonderd zijn als u Jorge Castro hoort en ziet. Alleen door zijn aanwezigheid al dwingt deze Zuid - Amerikaan repect af.
Jos Cové
100% Live, 100% Emotie en 100% Feest. De meest swingende nummers van Marco Borsato zijn in één optreden te boeken met de act Jos Cové zingt Borsato.
Jurko van Veenendaal
Jurko heeft al aardig wat producties op zijn naam staan,zo speelde hij in Duitsland in de musical 'Tanz der Vampire' en was h...
Justine Pelmelay bekende Nederlandse zangeres van o.a. haar deelname aan het Eurovisie Songfestival.
Opgroeiend in een muzikaal gezin, zingt Justine in de jaren '80 in de Nederlandse bands de Pasadena Dream Band, Swinging Soul Machine en The Jody Singers. Met de Pasadena Dream Band zingt Justine het bekende "Zandvoort aan de Zee". In 1988 komt zij voor het eerst in aanraking met het Eurovisiesongfestival waar zij met het optreden van Gerard Joling in het achtergrondkoor zat. Een jaar later (1989) neemt Justine zelf deel aan het songfestival met het liedje "Blijf zoals je bent". Samen met tv kok Lonny Gerungang bracht zij een cd album uit met liedjes uit de Indische roots. In het tv programma "De afvallers met sterren" gaat zij de strijdt aan met haar overgewicht en wordt gecoacht door sportman/schaatser Hein Vergeer. Tijdens dit programma weet zij 13 kilo af te vallen. Naast de vele optredens verzorgt Justine verschillende presentatie klussen voor Televisie en op Bedrijfsevenementen. En zij is regelmatig te horen in radio commercials en heeft tevens stemmen ingesproken voor o.a. een Disney film. In 2010 bracht zij haar song "Wereld zonder liefde" uit, wat het begin is ven een nieuwe Nederlandstalige album waar zij momenteel druk mee is. Daarnaast is zij bezig een biografie te schrijven waarin zij vertelt over haar leven als zangers, werkneemster, huismoeder en vrouw. In oktober 2011 is haar hit "ik laat je nooit meer gaan' uitgebracht. In januari 2012 is zij samen met haar voormalige partner slachtoffer op de Costa Concordia, het schip wat op een rots liep voor de Italiaanse kust. Augustus 2012 deed zij mee als deelnemer aan het SBS 6 programma "Sterren Springen".
Karin Bloemen
Karin Bloemen is één van de meest veelzijdige vrouwelijke artiesten van ons land. Vooral haar zangstem en haar feilloze taalgevoel vallen op.
Katell Chevalier
Katell Chevalier heeft uitstraling en flair, een echte toneelpersoonlijkheid. Ze weet wat ze zingt en zingt ook voor het publiek. Zo oordeelde de jury over Katell Chevalier, toen ze eerste werd op het Concours de la Chanson 2010 van de Alliance Francaise. En sindsdien is ze alleen nog maar verder gegroeid! Katell treedt vaak en graag op als gastsolist tijdens concerten van Harmonie- en Fanfareorkesten, kleinere ensembles maar ook symfonieorkesten. Louis Neefs heeft prachtige arrangementen voor haar geschreven die niet alleen mooi zijn om te beluisteren maar ook een uitdaging voor het orkest.
Lars Wouters van den Oudenweijer
Deze Nederlandse klarinettist was te zien en te beluisteren op radio en TV. Als solist trad hij op in binnen- en buitenland.
Laura Fygi
Men zegt wel eens: "Die is beroemd van hier tot Tokio". In het geval van Laura is dit echt waar.
Laura Vlasblom
Laura Vlasblom is zonder twijfel een van Neerlands meest veelzijdige popzangeressen. Door haar bijzondere stemkwaliteiten en ...
Lee Towers
Leendert (Leen) Huijzer (Ridderkerk, 23 maart 1946) is een Nederlandse zanger, beter bekend als Lee Towers. Lee wordt vooral gezien als een selfmade man die met zijn lef en doorzettingsvermogen, songs als "You'l never walk alone" en "I can see clearly now" in Nederland wereld beroemd werd en nu al legendarisch genoemd mag worden. Met zijn oprecht gevoel voor mensen steelt Lee de harten van vrijwel iedereen en laat dat in de emotie van zijn zang duidelijk horen. Hij had en heeft het lef om de Rotterdamse Ahoy Hal keer op keer vol te zingen.
Lenny Kuhr
In 1969 wint Lenny Kuhr het Eurovisiesongfestival in Madrid. Met haar lied ‘De troubadour’ pakt ze heel Europa in. Vanaf dat moment scoort Lenny de ene na de andere hit. Lenny heeft vele stadia in haar leven doorlopen en mede daardoor is haar muziek veel meer gaan richten naar de emotie van de mens in het algemeen. Ze raakt mensen op verlei wijzen. Ze raakt de gevoelige snaar met vertalingen van liederen van Schubert maar zingt ook Jules de Korte. Kortom een vrouw om naar te luisteren en te bewonderen.
Leona Philippo (fotografie: Dion de Jong)
Een zangeres met indrukwekkende podium-ervaringen. Winnares van The Voice of Holland 3 in 2012. Ze zingt. acteert, rapt en danst van power-ballad tot dancehit. Het dak er af met Leona!
Leonie Meijer
Leonie Meijer (Rotterdam, 4 september 1985) is een Nederlands singer-songwriter.
Lex van Wel and his Swing Orchestra
Lex van Wel en zijn 9 professionele musici staan bekend om het brede en stijlvolle repertoire in diverse stijlen.
Lils Mackintosh
Ze is een levendige, getalenteerde zangeres. Lils' selecties uit the Great American Songbook zijn soms triest, soms ontroerend, maar altijd met een beetje humor en intense passie.
Linda Smeets
Deze zangeres is een echte aanrader voor een brede programmering voor uw concerten. Kwaliteit en performances staan bij haar hoog in het vaandel.
Linda Wagenmakers
Linda Wagenmakers (1975) heeft indrukwekkende successen op haar naam staan. Ze speelde met Tony Neef de Hoofdrol in musical M...
Loes Luca
Louise Diana Wilhelmina Catharina (Loes) Luca (Rotterdam, 18 oktober 1953) is een Nederlands actrice, zangeres en comédienne die bekend is van Nénette et les Zézettes, Het Klokhuis en Ja zuster, nee zuster en de nieuwe versie van 't Schaep met de 5 pooten.
Lone van Roosendaal
Lone van Roosendaal (Bonn, 12 juni 1969) is een Nederlandse actrice en sopraan. Ze is bekend geworden met hoofdrollen in vele bekende musicals maar ook als actrice in films en dramaseries op TV. Lone treedt graag op als gastsolist tijdens uw jubileumconcerten, gala's en bedrijfsfeesten.
Louis van Dijk
Deze overbekende pianist met een groot improvisatietalent is een veel gevraagde solist op concerten van symfonie- en blaasorkesten en koren.
Lucy de Lange
Lucie de Lange, pseudoniem van Lucie Janine Michielsen (Amsterdam, 12 juni 1957) is een Nederlands actrice, stemactrice en zangeres.
Maaike Widdershoven
Dit zangtalent is onder meer bekend als Cristine in The Phantom of The Opera. Zij won de Johnny Kraaijkamp Musical Award voor haar rol als Maria in The Sound of Music.
Maan
Maan is bekend geworden omdat zij in 2016 de 6e editie van "The Voice of Holland" won.
Maggie MacNeal
Als je Maggie MacNeal ziet, denk je direct aan "How do you do" of "Ik zie een ster" en niet te vergeten het mooie "Terug naar de kust".
Marcel Visscher
Marcel Visscher is een Nederlands acteur, danser en zanger. Visscher volgde zijn opleiding aan Fontysdansacademie te Tilburg met een specialisatie in musicaltheater.
Marco Bakker
Marco Bakker is één van de weinige Nederlandse solisten, die een internationale carrière heeft opgebouwd. Zijn veelzijdigheid is uniek.
Marga Bult
Marga is een blijvende artiest en dat zie je weer als zij samen met Sandra Reem en Maggie McNeal verschijnt als de dames "Dutch Divas".
Margriet Laumen-Schlössels
Margriet werkt mee aan vele Opera’s, operettes en musicals terwijl zij regelmatig gasteert aan andere grote podia in binnen- en buitenland.
Mariska van Kolck
Mariska van Kolck (Amsterdam, 29 november 1963) is een Nederlands zangeres, presentatrice en actrice. Ze volgde de Opleiding der Hoge Kunsten van de Nel Roos Academie, die tien jaar duurt. Ook was zij in Duitsland actief.
Marius Preda
Marius is een ware duivelskunstenaar op de cymbalon maar studeerde ook cum laude af aan het Haags Conservatorium afdeling jazz met als hoofdvak vibrafoon.
Marjet van den Brand
Marjet van den Brand (Castricum, 19 oktober 1984) Nederlandse zangeres. Zij is bekend geworden door haar succesvolle deelname aan de Voice of Holand. RTL 4.
Marjolein Keuning
Marjolein Keuning is een Nederlandse zangeres, actrice en presentatrice, voornamelijk bekend door haar rol als Maxime Sanders in Goede tijden, slechte tijden. Marjolein Keuning is ook bekend door haar medewerking aan vele live evenementen, theater en TV programma's, als presentatrice, en zangeres. Marjolein Keuning is getrouwd met Henk Poort en samen treden ze graag op als duet-partners tijdens concerten en muzikale evenementen met grote orkesten waarvoor Louis Neefs Producties speciale duetten heeft laten arrangeren.
Mathilde Keij
Marjolein Keuning is bekend door haar medewerking aan vele TV programma's. Als presentatrice, actrice en zangeres.
Matthijs Koene
Deze internationaal opererende panfluitist werk vaak samen met gitarist Matthijs Koene. Hij speelde voor radio en TV en werkte mee aan diverse CD opnames.
Melinda Hughes
Met haar uitstraling heeft deze zangeres al menig hart veroverd tijdens haar optredens in binnen- en buitenland zoals o.a. Spanje, Engeland, de Benelux landen en Duitsland.
Micheline van Hautem
Deze Vlaamse zangeres weet volgens het Algemeen Dagblad “een zaal om te toveren tot een sfeervolle club, een Parijs cabaret”. Dat Micheline stamt uit de familie Brel is te horen. Haar muziek is verweven met de nostalgie van Edith Piaf en de teksten en de noten van Jacques Brel. Maar ook zingt zij Frank Boeijen en Robert Long om er maar twee te noemen. Zij is een zeer geliefde artiest in de Nederlandse theaters maar soleert ook graag als gast tijdens uw concert.
Mignon
Dit koor met een breed repertoire geeft het talloze concerten in binnen- en buitenland. Het onderscheidt zich door een prachtige dynamiek en een zeer zuivere klank.
Miranda van Kralingen
Zij is een van de weinige internationaal klassiek geschoolde zangeressen die ons land rijk is en is naast het zingen van opera, een entertainster van formaat.
Naomi Peters
Naomi Peters is een violiste met een grote passie voor kamermuziek. Ze volgde masterclasses o.a. bij Herman Krebbers.
Noortje Herlaar
Noortje Herlaar (Vlaardingen, 22 april 1985) is een Nederlandse actrice en zangeres. Op zondag 24 januari 2010 won zij de finale van het televisieprogramma Op zoek naar Mary Poppins, waardoor zij de hoofdrol van Mary Poppins ging vertolken in de gelijknamige musical, die in 2010/2011 in het Circustheater in Scheveningen te zien was. In 2012 maakte ze haar debuut op de televisie met de rol van Jeanne in de tv-serie Moeder, ik wil bij de Revue.
Norbert Køgging
Norbert Køgging is een jazzy zanger die zijn eigen songs schrijft en geïnspireerd is door artiesten als Brad Mehldau, John Mayer en David Linx. Hij noemt zijn muziek Indie Jazz met een songwriter touch. De doorsnee luisteraar zal zijn muziek waarderen als fijne toegankelijke muziek gezongen door een prachtige stem met popachtige invloed . En dat maakt juist zijn muziek zo aantrekkelijk.
Oleg Lysenko
Als solist behaalde Oleg in 2005 de eerste plaats op de Internationale Accordeon competitie in Amstelveen. Hij heeft zich gespecialiseerd in Argentijnse tango aan het Rotterdamse conservatorium
Pearl Joan
Pearl Joan (Pearl Jozefzoon) is geboren te Utrecht op 21 september 1985. Haar ouders zijn van Surinaamse afkomst. Pearl combineert haar zangtalent in een mix van Gospel - Pop en Klassiek maar ook Nederlandstalig. Zij heeft haar bekendheid o.a. te danken aan haar deelname aan The Voice of Holland, waarin zij één van de vier finalisten was. Haar performance komt het beste uit in een concertante voorstelling waar zij meer is dan een pracht verschijning. Haar live optredens zijn adembenemend. © Fotografie: Louis Neefs Producties
Peter Beets
Edison-winnaar Peter Beets is een pianist van wereldklasse. Hij oogst zowel in binnen- als buitenland grote bewondering, speelde met jazzgroten als Chick Corea, Wynton Marsalis, “Toots” Thielemans e.v.a.
Peter Douglas
Peter Douglas won de Soundmix Show 1987 glansrijk met zijn verbluffend geimiteerde stemgeluid van Frank Sinatra.
Peter Koelewijn
Peter Koelewijn een nu al legendarische artiest in de NEDERPOP bestijgt graag uw podium. Hij is een van de belangrijkste artiesten in de Nederlandstalige popmuziek. Wie kent zijn hits niet. "Kom van dat dak af" en "Je wordt ouder papa". "Angeline" of KL204 "Als ik God was" Deze rocker is graag uw gastsolist. Informeer naar de mogelijkheden. Het dak eraf met Peter Koelewijn.
Peter Verduyn Lunel
Al tijdens zijn studie werd hij aangenomen als solofluitist van het Heidelberger Kammerorchester, voordat hij zich weer in Nederland vestigde als solofluitist.
Petra Berger
Petra Berger heeft reeds een kleurrijke en succesvolle internationale carrière op haar naam staan. Enkele namen: Chess, Joop van den Ende, Andrea Bocelli en Alessandro Safina.
Philippe Elan
Philippe Elan is een echte Franse zanger die in Nederland leeft en werkt. Ook zingt hij Nederlandse nummers maar wel met een Frans gevoel en dat is emotie en een enorm goed stemgebruik dat alleen een Fransman kan. Hij zingt ook in het Italiaans. Philippe Elan is een echte liefhebber van het betere lied en hij wil deze passie delen. Met zijn warme stemgeluid, zijn gevoel voor poëzie, en zijn soepele verhaaltrant weet hij zijn publiek tot in het hart te raken. Philippe Elan is een echte live solist en podium dier en weet zijn publiek tot op het eind op de punt van de theater-stoel te houden.
Pia Douwes
Ervaren en gelauwerd zangeres, danseres en actrice speelde in een veelheid aan internationale producties. Lees verder en verbaas u...
Rachel Ann Morgan
Bijzonder zijn haar concerten van klassieke en volksliederen met eigen harpbegeleiding. Zij brengt zowel Keltische muziek uit haar geboorteland als liederen uit vele andere landen.
Raffaëla Paton
Raffaëla Paton (Amsterdam, 1 juni 1983) is een Nederlandse zangeres en winnares van de derde editie van de talentenjacht Idols. Daarnaast maakte Paton deel uit van de meidengroep Monroe. In 2010 deed Paton mee aan de talentenjacht The voice of Holland en in 2012 aan het Nationaal Songfestival 2012. Tegenwoordig is ze zangeres van iDANCE.
Raymond van Elburg
Samen met zijn band verzorgde Raymond menig concert op bruiloften en bedrijfsfeesten, in hotels en op cruise-schepen.
Rein Kolpa
De tenor Rein Kolpa kreeg zijn opleiding aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam, waar hij in 1992 zijn akte Solozang e...
René Groothof
Vooral wanneer muziek een thema is waarover wat te vertellen is, dan is René Groothof de aangewezen persoon om dit naar het publiek over te dragen. Vooral kinderen zijn dol op hem.
René van Kooten
René had onder andere rollen in de musicals Aida, "Beauty and the Beast" en de revival van "Les Misérables". Allen geproduceerd door Joop van den Ende.
Renée van Wegberg
In 2001 behaalde Renée een finale plek in de Soundmixshow met haar imitatie van Celine Dion. Ze won in 2004 het programma Sterrenjacht en daarmee de titel “hét multi-talent van Nederland”.
Rolf Koster
Rolf is bekend van theater, optredens, zowel solo als musical artiest en speelde in vele musicals. Deze rasartiest ontpopt zich als een allround zanger, entertainer en presentator. Hij is een graag geziene gast tijdens vele concerten en andere muzikale happenings.
Romy Monteiro
Romy Monteiro een grote ontdekking die graag muziek met u maakt. En dat kan ze. Laat u verbijsteren door dit opvallend vocaal talent. Goede wijn behoeft geen krans.
Ronald Douglas
Ronald Douglas is een fenomeen op zanggebied binnen de jazz en de easy listening. Hij is tevens docent aan diverse conservatoria.
Rosenberg Trio
Stochelo, Nonnie en Nous'che Rosenberg vormen samen het wereldberoemde "The Rosenberg Trio". Deze Sinti zijn de vertolkers maar ook vernieuwers van de beroemde Gipsy Jazz dat tijdens de eerste helft van de vorige eeuw door Django Reinhardt werd gecreëerd.
Rotterdams Operakoor
Het Rotterdams Operakoor (160 leden) is opgericht op 21 oktober 1923. Het koor staat onder leiding van dirigent Aad van der H...
Sandra van Megen
Sandra van Megen, presentatrice/actrice en bovenal zangeres is een telg uit een muzikale familie.
Sandra van Nieuwland
Sandra van Nieuwland, ook bekend als Sandra Newland, is een Nederlandse zangeres. Ze verkreeg nationale bekendheid door haar deelname aan het derde seizoen van het televisieprogramma The voice of Holland in 2012.
Sharon Doorson
Nederlandse Zangeres bekend van de meidengroep Raffish en als solo zangeres in "The Voice of Holland".
Shirma Rouse een van de bekendste en beste R&B jazz- en soul-zangeressen van Nederland.
Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland. Zij is geboren 13 maart 1980 op Sint Eustatius, Caribisch Nederland. Haar jeugd bracht ze door op Curaçao. Haar roods zijn de basis van haar opvallend stemgeluid. Gaat dat horen! Deze veel geprezen zangeres behoeft weinig omschrijving. Het overkomt je gewoon zeker als ze uw gastartiest mag zijn. Louis Neefs Producties staat garand voor een goede concert begeleiding.
Simone Kleinsma
Simone haar passie is de magie en emotie van het theater maken. Kleinkunst met een heel grote K.
Sjors van der Panne
Eindelijk een artiest die het Nederlandstalige lied een boost geeft waar iedereen van kan genieten. Sjors behoort tot de nieuwe zangtalenten van Nederland en geprezen door grootheden als Lisbeth List, Marco Borsato, Boudewijn de Groot en Frank Boeijen om er maar een paar te noemen. Sjors van der Panne (Voorschoten, 1979) groeide op in een wereld vol muziek. Thuis werden platen gedraaid van Ramses Shaffy en Liesbeth List, maar ook van Phil Collins, Joan Baez en Janis Ian. Zelf muziek maken en het publiek entertainen was zijn droom. En dat kunt u gaan zien en horen als u kiest voor Sjors als gastsolist tijdens uw muzikaal evenement of concert.
Sonja van Beek
Sonja bespeelt een viool van de beroemde bouwer Santo Seraphin uit het jaar 1750. Zij treedt regelmatig op als soliste met orkest en is vaak te gast op festivals.
Stanley Burleson
Stanley Burleson is een showman pur sang! Met zijn geweldige podium performance, zijn warme stem en zijn enorme danskwaliteiten weet hij zijn publiek feilloos te bespelen.
Suzan Seegers
In de reeks "Op zoek naar Evita" was ze de favoriete van Willem Nijholt en meerdere malen DE Evita voor Erwin van Lambaart en Pia Douwes. Ze eindigde als tweede.
Syb van der Ploeg
Syb van der Ploeg (Dokkum, 15 juni 1966) is een Nederlands zanger, componist en tekstschrijver. Syb krijgt landelijke bekendheid als frontman van De Kast, één van de populairste Nederlandstalige bands sinds medio jaren 90.
The Dutch Joe Cocker
The Dutch Joe Cocker (Cees Geluk) verrast iedereen met zijn perfecte imitatie van de grote Joe Cocker en diens muzikale identiteit.
The Rosenbergs
Mozes Rosenberg (solo gitaar), Johnny Rosenberg (zang en ritmegitaar) en Sani van Mullem (contrabas) vormen samen het trio "The Rosenbergs". De talentvolste jonge generatie Rosenbergs zijn vanuit verscheidene achtergronden bijeengekomen en en spelen gipsy-jazz en soms een vleugje pop en natuurlijk ook standards uit het repertoire van Django Reinhardt. Nieuw en fris is de vocale bijdrage van de jonge talentvolle zanger en crooner, Johnny Rosenberg. Als hij zingt uit het Great American Songbook of songs van Michael Bublé gaat jong en oud uit hun dak. Johnny was een van de finalisten van het bekende TV-programma "The Voice of Holland". Dit trio heeft al vele binnen- en buitenlandse podia betreden.
Thomas Berge
Thomas Berge, pseudoniem van Chiel Ottink (Enschede, 25 januari 1990), is een Nederlands zanger. Albums: Berge Verzet, De mooiste, Geloof in je dromen, 1221, Als jij lacht, Kon ik maar even bij je zijn. Tv-programma's: De beste zangers van Nederland! In 2005 ontving hij een Zilveren Harp; Berge ontving een Originele Rembrandt voor het album "Geloof in je dromen"; Berge is ambassadeur van de Cliniclowns; In 2008 ontving hij de Gulden Vedel voor zijn nummer "Jij bent mijn leven". In november 2009 ontvangt Thomas een gouden single award voor Kon ik maar even bij je zijn.
Tony Neef
Tony Neef Hij heeft een bühne-ervaring als geen ander en speelt in alle grote musical produkties.
Trijntje Oosterhuis
Een van de meest succesvolle zangeressen van Nederland. Bekend zowel nationaal als internationaal. Haar repertoire is zeer veelzijdig en zij mag dan ook best als een all round zangeres betiteld worden.
Tudo Bem
Deze dansers, gekleed in prachtige kostuums, brengen een repertoire dat voor een belangrijk deel bestaat uit opzwepende Samba's en Afro-Braziliaanse dansen.
Vera Mann
Vera Mann is een Vlaamse actrice, zangeres en musicalster en heeft vooral ook in Nederland veel bekendheid verworven. Zij mag met recht een uitvoerend kunstenaar genoemd worden vanwege haar brede artistieke talkenten. Vooral in vele concerten en evenementen is zij een geliefde gastsolist.
Wieneke Remmers
Wieneke Remmers speelde hoofdrollen in tal van musicals. Wieneke werd maar liefst vier keer genomineerd voor een ”John Kraaykamp musicalaward”.
Willeke Alberti
Willeke behoeft bij niemand uitleg. Jong en oud kennen haar van radio, TV, theater en film maar vooral als zangeres. Zij vertolkt Nederlandse liedjes op haar eigen onnavolgbare wijze en zo herkenbaar.
Wilma Bierens
De lyrische sopraan Wilma Bierens is een veelzijdige zangeres met een uniek stemgeluid en veel talent voor expressie. Haar ca...
Wim van den Driessche
Wim van den Driesse is in Nederland vooral bekend geworden door zijn overtuigende rol als Javert in de musical "Les Misérabl...
Wouter Hamel
Wouter Hamel was hij te zien in verschillende tv-programma's, als Barend & Van Dorp, Mooi! Weer De Leeuw, De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman.
An Lauwereins
An Lauwereins is voornaamste sopraan-musical ster van Vlaanderen. Zij creëerde in Vlaanderen Nederland tal van hoofdrollen diverse musicals.
Anita Meyer
Anita Meyer is een van de meest gevraagde artiesten waar dan ook in Nederland. Niet voor niets is zij een artiest met een lange solo carrière van 1976 tot op heden. Beroemd zijn haar optredens met Lee Towers en tal van titelsongs van bekende TV programma's. Anita's stemgeluid is loepzuiver en daarom een voorbeeld voor elke soloartiest die het toch van live optredens moet hebben. Haar bekendste hits waren "Run to me" met Lee Towers in 1986, "The alternative way" in 1976, "Why tell me, why" in 1981.
Antje Monteiro
Ze is een echte allround showbizz lady van internationale alure. Zij is als TV persoonlijkheid presentatrice van het populaire programma "Het Gevoel Van".
Arwin Kluft
Een veelzijdig zanger. Zijn carrière omhelst zowel operaproducties als musical en levenslied. Prinses Máxima deed hem zelfs nog een aantal repertoire suggesties.
Bastiaan Ragas
Bastiaan Ragas zou je wel de lieveling van het publiek kunnen noemen. Boeiend om te zien en een lust om te luisteren. Zijn performance is even energiek als ingetogen.
Ben Cramer
Ben Cramer is bekend als zanger en musicalster. Hij verzorgt optredens door het hele land met zijn bekende hits.
Brigitte Heitzer
In mooie musical momenten maar ook melodieën met mooie teksten is Brigitte in haar element. Deze prachtig geschoolde stem is een verademing voor een gastoptreden tijdens uw concert of evenement waarbij een hoogwaardige live act gewenst is.
Carla Schroyen
Carla Schroyen is een sopraan van internationale allure. Zij schitterde in uiteenlopende producties zoals "The Night of Entertainment" samen met Andrea Bocelli
Caroline Dijkhuizen (Zangeres, Presentatrice, Actrice) © fotografie: Dario & Misja
Carolina Dijkhuizen is bekend dankzij haar hoofdrollen in de musicals Aida, Lion King, Sister Act, Deena Jones in de musical Dreamgirls en The Bodyguard. Ook zong zij de sterren van de hemel in Musicals in Concert (Ziggodome) en Disney in Concert. © fotografie: Dario & Misja
Céline Purcell
Céline Purcell is bekend als actrice in de populaire serie "Kinderen geen bezwaar" maar ook "Goede tijden Slechte tijden". Zij is vooral een bekend theater-verschijning in bekende musicals zoals Eliza Dolittle in "My Fair Lady". Zij won in 2007 de John Kraaijkamp Musical Award: “Beste vrouwelijke hoofdrol” - Eliza Doolittle, My Fair Lady In 2004 won zij John Kraaijkamp Musical Award “Beste aanstormend talent” - Sophie Stuiveling in Mamma Mia!
Charly Luske
Nederlandse zanger, acteur en presentator.
Danny de Munk
Wie kent hem niet? Op twaalfjarige leeftijd maakte Danny de Munk zijn filmdebuut als "Ciske de Rat" in de gelijknamige speelfilm.
Dennis Legree
Hij treedt overal op. Van exclusieve Jazz clubs tot gerenommeerde concertzalen zoals het Lincoln Center (New York), Vista Palace Hotel (Monte Carlo) of de Musiktagen van Schloss Lerbach.
Erica Yong
Erika Yong staat voor zwarte pop in de breedste zin. Zo had zij een hoofdrol in de musical "The Sound of Motown"in Wenen maar ook andere grote rollen die alleen maar door een zangeres als Erica Yong kan worden vertolkt.
Ernst Daniël Smid
Ernst Daniël Smid is een vertrouwde verschijning op de Nederlandse televisie. Daarnaast is hij ook vaak te zien en te horen ...
Ettens Mannenkoor
Energiek, eigentijds en enerverend, zo kan men de optredens van het Ettens Mannenkoor omschrijven.
Henk Poort
Henk treedt graag op met grote bezettingen en orkesten want dat is echt zijn ding. Inmiddels is zijn repertoire van Tom Manders tot Tom Jones en van Opera tot The American Songbook. In de artiesten galerij van de musical neemt Henk een prominente plek in. Louis Neefs en Stijn Rutten hebben het repertoire van Henk een flinke update gegeven.
Ivo Chundro
Ivo Chundro is een Nederlands zanger, danser en musicalacteur. Hij heeft met zeer veel grote wereld sterren op het podium gestaan. Hij heeft in een ontelbaar grote hoeveelheid musicals een rol gespeeld in binnen- en buitenland. Zoals een tournee met Enrique Iglesias maar ook met Kylie Minogue.
Jamai
Een van de bekendste Nederlandse zangers en musicalacteurs. Hij was in 2003 de winnaar van het televisieprogramma Idols.
Jim Bakkum
Bekende Nederlandse zanger en presentator. Is een gelauwerd musical ster. Bekende TV presentator Hij treedt graag op als uw gastsolist of presentator tijdens uw concert of muzikaal evenement.
Joke de Kruijf
Wie Joke de Kruijf zegt, zegt "Phantom of the Opera" of "de bekendste musical diva in Nederland". Deze geweldige artiest zing...
Jurko van Veenendaal
Jurko heeft al aardig wat producties op zijn naam staan,zo speelde hij in Duitsland in de musical 'Tanz der Vampire' en was h...
Laura Vlasblom
Laura Vlasblom is zonder twijfel een van Neerlands meest veelzijdige popzangeressen. Door haar bijzondere stemkwaliteiten en ...
Leona Philippo (fotografie: Dion de Jong)
Een zangeres met indrukwekkende podium-ervaringen. Winnares van The Voice of Holland 3 in 2012. Ze zingt. acteert, rapt en danst van power-ballad tot dancehit. Het dak er af met Leona!
Linda Smeets
Deze zangeres is een echte aanrader voor een brede programmering voor uw concerten. Kwaliteit en performances staan bij haar hoog in het vaandel.
Linda Wagenmakers
Linda Wagenmakers (1975) heeft indrukwekkende successen op haar naam staan. Ze speelde met Tony Neef de Hoofdrol in musical M...
Loes Luca
Louise Diana Wilhelmina Catharina (Loes) Luca (Rotterdam, 18 oktober 1953) is een Nederlands actrice, zangeres en comédienne die bekend is van Nénette et les Zézettes, Het Klokhuis en Ja zuster, nee zuster en de nieuwe versie van 't Schaep met de 5 pooten.
Lone van Roosendaal
Lone van Roosendaal (Bonn, 12 juni 1969) is een Nederlandse actrice en sopraan. Ze is bekend geworden met hoofdrollen in vele bekende musicals maar ook als actrice in films en dramaseries op TV. Lone treedt graag op als gastsolist tijdens uw jubileumconcerten, gala's en bedrijfsfeesten.
Lucy de Lange
Lucie de Lange, pseudoniem van Lucie Janine Michielsen (Amsterdam, 12 juni 1957) is een Nederlands actrice, stemactrice en zangeres.
Maaike Widdershoven
Dit zangtalent is onder meer bekend als Cristine in The Phantom of The Opera. Zij won de Johnny Kraaijkamp Musical Award voor haar rol als Maria in The Sound of Music.
Marcel Visscher
Marcel Visscher is een Nederlands acteur, danser en zanger. Visscher volgde zijn opleiding aan Fontysdansacademie te Tilburg met een specialisatie in musicaltheater.
Marco Bakker
Marco Bakker is één van de weinige Nederlandse solisten, die een internationale carrière heeft opgebouwd. Zijn veelzijdigheid is uniek.
Margriet Laumen-Schlössels
Margriet werkt mee aan vele Opera’s, operettes en musicals terwijl zij regelmatig gasteert aan andere grote podia in binnen- en buitenland.
Mariska van Kolck
Mariska van Kolck (Amsterdam, 29 november 1963) is een Nederlands zangeres, presentatrice en actrice. Ze volgde de Opleiding der Hoge Kunsten van de Nel Roos Academie, die tien jaar duurt. Ook was zij in Duitsland actief.
Marjolein Keuning
Marjolein Keuning is een Nederlandse zangeres, actrice en presentatrice, voornamelijk bekend door haar rol als Maxime Sanders in Goede tijden, slechte tijden. Marjolein Keuning is ook bekend door haar medewerking aan vele live evenementen, theater en TV programma's, als presentatrice, en zangeres. Marjolein Keuning is getrouwd met Henk Poort en samen treden ze graag op als duet-partners tijdens concerten en muzikale evenementen met grote orkesten waarvoor Louis Neefs Producties speciale duetten heeft laten arrangeren.
Mathilde Keij
Marjolein Keuning is bekend door haar medewerking aan vele TV programma's. Als presentatrice, actrice en zangeres.
Melinda Hughes
Met haar uitstraling heeft deze zangeres al menig hart veroverd tijdens haar optredens in binnen- en buitenland zoals o.a. Spanje, Engeland, de Benelux landen en Duitsland.
Mignon
Dit koor met een breed repertoire geeft het talloze concerten in binnen- en buitenland. Het onderscheidt zich door een prachtige dynamiek en een zeer zuivere klank.
Noortje Herlaar
Noortje Herlaar (Vlaardingen, 22 april 1985) is een Nederlandse actrice en zangeres. Op zondag 24 januari 2010 won zij de finale van het televisieprogramma Op zoek naar Mary Poppins, waardoor zij de hoofdrol van Mary Poppins ging vertolken in de gelijknamige musical, die in 2010/2011 in het Circustheater in Scheveningen te zien was. In 2012 maakte ze haar debuut op de televisie met de rol van Jeanne in de tv-serie Moeder, ik wil bij de Revue.
Pearl Joan
Pearl Joan (Pearl Jozefzoon) is geboren te Utrecht op 21 september 1985. Haar ouders zijn van Surinaamse afkomst. Pearl combineert haar zangtalent in een mix van Gospel - Pop en Klassiek maar ook Nederlandstalig. Zij heeft haar bekendheid o.a. te danken aan haar deelname aan The Voice of Holland, waarin zij één van de vier finalisten was. Haar performance komt het beste uit in een concertante voorstelling waar zij meer is dan een pracht verschijning. Haar live optredens zijn adembenemend. © Fotografie: Louis Neefs Producties
Petra Berger
Petra Berger heeft reeds een kleurrijke en succesvolle internationale carrière op haar naam staan. Enkele namen: Chess, Joop van den Ende, Andrea Bocelli en Alessandro Safina.
Pia Douwes
Ervaren en gelauwerd zangeres, danseres en actrice speelde in een veelheid aan internationale producties. Lees verder en verbaas u...
Rein Kolpa
De tenor Rein Kolpa kreeg zijn opleiding aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam, waar hij in 1992 zijn akte Solozang e...
René van Kooten
René had onder andere rollen in de musicals Aida, "Beauty and the Beast" en de revival van "Les Misérables". Allen geproduceerd door Joop van den Ende.
Renée van Wegberg
In 2001 behaalde Renée een finale plek in de Soundmixshow met haar imitatie van Celine Dion. Ze won in 2004 het programma Sterrenjacht en daarmee de titel “hét multi-talent van Nederland”.
Rolf Koster
Rolf is bekend van theater, optredens, zowel solo als musical artiest en speelde in vele musicals. Deze rasartiest ontpopt zich als een allround zanger, entertainer en presentator. Hij is een graag geziene gast tijdens vele concerten en andere muzikale happenings.
Romy Monteiro
Romy Monteiro een grote ontdekking die graag muziek met u maakt. En dat kan ze. Laat u verbijsteren door dit opvallend vocaal talent. Goede wijn behoeft geen krans.
Ronald Douglas
Ronald Douglas is een fenomeen op zanggebied binnen de jazz en de easy listening. Hij is tevens docent aan diverse conservatoria.
Simone Kleinsma
Simone haar passie is de magie en emotie van het theater maken. Kleinkunst met een heel grote K.
Stanley Burleson
Stanley Burleson is een showman pur sang! Met zijn geweldige podium performance, zijn warme stem en zijn enorme danskwaliteiten weet hij zijn publiek feilloos te bespelen.
Suzan Seegers
In de reeks "Op zoek naar Evita" was ze de favoriete van Willem Nijholt en meerdere malen DE Evita voor Erwin van Lambaart en Pia Douwes. Ze eindigde als tweede.
Syb van der Ploeg
Syb van der Ploeg (Dokkum, 15 juni 1966) is een Nederlands zanger, componist en tekstschrijver. Syb krijgt landelijke bekendheid als frontman van De Kast, één van de populairste Nederlandstalige bands sinds medio jaren 90.
Tony Neef
Tony Neef Hij heeft een bühne-ervaring als geen ander en speelt in alle grote musical produkties.
Vera Mann
Vera Mann is een Vlaamse actrice, zangeres en musicalster en heeft vooral ook in Nederland veel bekendheid verworven. Zij mag met recht een uitvoerend kunstenaar genoemd worden vanwege haar brede artistieke talkenten. Vooral in vele concerten en evenementen is zij een geliefde gastsolist.
Wieneke Remmers
Wieneke Remmers speelde hoofdrollen in tal van musicals. Wieneke werd maar liefst vier keer genomineerd voor een ”John Kraaykamp musicalaward”.
Willeke Alberti
Willeke behoeft bij niemand uitleg. Jong en oud kennen haar van radio, TV, theater en film maar vooral als zangeres. Zij vertolkt Nederlandse liedjes op haar eigen onnavolgbare wijze en zo herkenbaar.
Wim van den Driessche
Wim van den Driesse is in Nederland vooral bekend geworden door zijn overtuigende rol als Javert in de musical "Les Misérabl...
3J's
3JS uit Volendam, bestaande uit Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte
Ali B
Ali B behoeft geen intro. Deze sympathieke publiekslieveling komt graag bij u te gast voor een optreden. Bekend van TV, film, theater en grote evenementen en publiekstrekker zorgt steeds weer voor een uniek optreden.
André Hazes jr. (Dré Hazes)
André Hazes jr. (Woerden, 21 januari 1994), ook wel bekend als Dré of Dreetje Hazes, is een Nederlandse zanger. Hij is een zoon van de volkszanger André Hazes. Hazes jr. is de zoon van André Hazes en Rachel Hazes-van Galen. Hij is de broer van Roxeanne Hazes. Na het overlijden van zijn vader in september 2004 hield de op dat moment 10-jarige Hazes jr. tijdens de afscheidsceremonie van zijn vader in de Amsterdam ArenA een toespraak.
Anita Meyer
Anita Meyer is een van de meest gevraagde artiesten waar dan ook in Nederland. Niet voor niets is zij een artiest met een lange solo carrière van 1976 tot op heden. Beroemd zijn haar optredens met Lee Towers en tal van titelsongs van bekende TV programma's. Anita's stemgeluid is loepzuiver en daarom een voorbeeld voor elke soloartiest die het toch van live optredens moet hebben. Haar bekendste hits waren "Run to me" met Lee Towers in 1986, "The alternative way" in 1976, "Why tell me, why" in 1981.
Antje Monteiro
Ze is een echte allround showbizz lady van internationale alure. Zij is als TV persoonlijkheid presentatrice van het populaire programma "Het Gevoel Van".
Bastiaan Ragas
Bastiaan Ragas zou je wel de lieveling van het publiek kunnen noemen. Boeiend om te zien en een lust om te luisteren. Zijn performance is even energiek als ingetogen.
Belle Perez
María Isabel (Belle) Pérez Cerezo (Neerpelt, 29 januari 1976) is een Spaanse zangeres. Hoewel ze in België geboren is en daar altijd gewoond heeft, heeft ze enkel de Spaanse nationaliteit, omdat haar beide ouders Spaans zijn. Ze is vooral bekend door haar Spaans getinte, opzwepende nummers. De Vlaamse Latin-diva kent behoorlijk succes in Nederland, Vlaanderen en in Duitsland. Ze is vooral bekend met het nummer: Que viva la vida, wat in de Benelux de soundtrack was voor de animatiefilm Madagascar.
Berget Lewis
Een terechte winnaar van de beste zangeres van Nederland in het gelijknamige TROS TV Programma in 2012. Een vocaal zeer sterke zangeres en een regelrechte aanrader voor een solo act met live orkesten.
Bert Heerink
© fotografie Xandro Media In de jaren 80 scoorde hij met zijn band "Vandenberg" wereldwijd hits als "Burning Heart" en "Different Worlds". Hij heeft wereldpodia betreden o.a. in grote stadions in de USA en Japan.
Brigitte Heitzer
In mooie musical momenten maar ook melodieën met mooie teksten is Brigitte in haar element. Deze prachtig geschoolde stem is een verademing voor een gastoptreden tijdens uw concert of evenement waarbij een hoogwaardige live act gewenst is.
Caroline Dijkhuizen (Zangeres, Presentatrice, Actrice) © fotografie: Dario & Misja
Carolina Dijkhuizen is bekend dankzij haar hoofdrollen in de musicals Aida, Lion King, Sister Act, Deena Jones in de musical Dreamgirls en The Bodyguard. Ook zong zij de sterren van de hemel in Musicals in Concert (Ziggodome) en Disney in Concert. © fotografie: Dario & Misja
Céline Purcell
Céline Purcell is bekend als actrice in de populaire serie "Kinderen geen bezwaar" maar ook "Goede tijden Slechte tijden". Zij is vooral een bekend theater-verschijning in bekende musicals zoals Eliza Dolittle in "My Fair Lady". Zij won in 2007 de John Kraaijkamp Musical Award: “Beste vrouwelijke hoofdrol” - Eliza Doolittle, My Fair Lady In 2004 won zij John Kraaijkamp Musical Award “Beste aanstormend talent” - Sophie Stuiveling in Mamma Mia!
Charly Luske
Nederlandse zanger, acteur en presentator.
Connie Neefs
Connie Rita Francisca Neefs (Gierle, 10 juli 1952) is een Vlaamse zangeres, actrice en presentatrice, en zus van Louis Neefs Als zangeres heeft Connie een carrière uitgebouwd met o.a. het gereputeerde VARA-Dansorkest, het BRT-Orkest, harmoniën, big bands en vele andere grote en kleine orkesten. Fotografie: Connie Bourla
Daisy Correia
Daisy Correia is een veel gevraagd fado zangeres en zelfs in Portugal een beroemdheid. Daisy heeft zich tot een veelzijdige cross-over zangeres ontwikkeld waarbij zij de fado meeneemt en ieders hart raakt met haar trefzekere zang. Adembenemend. Vooral uitblinker als zangers met live orkesten en ensembles. Een gastoptreden met Daisy Correia zal een onvergetelijke happening worden.
Do (zangeres)
Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als Do (Eindhoven, 7 september 1981) is een Nederlandse zangeres. Zij is een van Nederlands meest beluisterde en bekeken zangeressen op radio, TV maar vooral op de vele podia. Ook is zij jurylid in de vele talenten jachten op VTM en RTL 4. Zij is ook graag bij u te gast als solo zangeres in live optredens met verschillende orkesten. U tikt af, Do begint.
Erica Yong
Erika Yong staat voor zwarte pop in de breedste zin. Zo had zij een hoofdrol in de musical "The Sound of Motown"in Wenen maar ook andere grote rollen die alleen maar door een zangeres als Erica Yong kan worden vertolkt.
Erik Hulzebosch
Deze sympathieke BN'er heeft het niet alleen ver geschopt als schaatser maar is ook goed in zingen en presenteren. Jong en oud zien hem graag op uw podium een echte publiekslieveling dus.
George Baker
Nederlands artiest met de meeste optredens op radio, TV, feesten, evenementen en concerten in binnen- en buitenland heet George Baker. You know him. Als songwriter schreef hij meer dan 600 songs en verkocht circa 25 miljoen platen. Geen Nederlands artiest deed hem dit na.
Glennis Grace
Glennis Grace behoort al jarenlang tot één van de beste zangeressen van Nederland. De zangeres die op 19 juni 1978 in Amsterdam geboren werd, werd al 4x op rij uitgeroepen tot 'De beste zangeres van Nederland'. Haar carrière begint al op jonge leeftijd, wanneer ze als 11-jarig meisje het podium deelt met Julio Iglesias. Vanaf dat moment mag het duidelijk zijn: Glennis Grace is here to stay!
Günther Neefs
Günther Neefs geniet in België ongekende populariteit. Hij is de zoon van de in Nederland bekende en helaas te vroeg overleden Louis Neefs. In Nederland hebben we regelmatig met Günter gewerkt hetgeen uitmondde een een uiterst professionele performance.
Henk Poort
Henk treedt graag op met grote bezettingen en orkesten want dat is echt zijn ding. Inmiddels is zijn repertoire van Tom Manders tot Tom Jones en van Opera tot The American Songbook. In de artiesten galerij van de musical neemt Henk een prominente plek in. Louis Neefs en Stijn Rutten hebben het repertoire van Henk een flinke update gegeven.
Iris Kroes
Grote winnaar van de tweede editie van The Voice of Holland! Haar zangtalent en haar harpspel maken haar uniek en geeft een elegance aan haar optredens van een eigentijdse artiest met muzikale verdieping. Het komt zeer weinig voor dat zangtalenten zich zelf begeleiden op harp tijdens een act. Dé perfecte combinatie tijdens concerten met blaas- of symfonieorkesten.
Ivo Chundro
Ivo Chundro is een Nederlands zanger, danser en musicalacteur. Hij heeft met zeer veel grote wereld sterren op het podium gestaan. Hij heeft in een ontelbaar grote hoeveelheid musicals een rol gespeeld in binnen- en buitenland. Zoals een tournee met Enrique Iglesias maar ook met Kylie Minogue.
Jan & Anny
Als boegbeelden van hitformatie BZN maakten Jan Keizer en Anny Schilder tussen 1976 en 1984 furore en werd hit op hit gescoord.
Jeroen van Koningsbrugge
Jeroen van Koningsbrugge is een van de meest bekende TV persoonlijkheden. Hij is bekend door tal van TV programma's zoals Draadstaal en Neonletters van de VPRO samen met Dennis van der Ven. Ik hou van Holland op RTL 4 en De Lama's van BNN.
Jill Helena
Zangeres “Jill Helena” is een geboren entertainer, ze is een powerhouse vocalist met een look, een stijl en een voorkomen zoals geen ander en ze is klaar om door te breken in de muziek! Ze heeft met verscheidene mensen gewerkt, waaronder top producers zoals DEEKAY (JLS/Missy Elliot), Charlie Mason (Miley Cyrus), King&White en vele anderen.
Jim Bakkum
Bekende Nederlandse zanger en presentator. Is een gelauwerd musical ster. Bekende TV presentator Hij treedt graag op als uw gastsolist of presentator tijdens uw concert of muzikaal evenement.
Joost Marsman
Joost Marsman (Zwolle, 21 november 1974) is een Nederlandse zanger, tekstschrijver, saxofoonspeler, gitarist en pianist.
Jos Cové
100% Live, 100% Emotie en 100% Feest. De meest swingende nummers van Marco Borsato zijn in één optreden te boeken met de act Jos Cové zingt Borsato.
Justine Pelmelay bekende Nederlandse zangeres van o.a. haar deelname aan het Eurovisie Songfestival.
Opgroeiend in een muzikaal gezin, zingt Justine in de jaren '80 in de Nederlandse bands de Pasadena Dream Band, Swinging Soul Machine en The Jody Singers. Met de Pasadena Dream Band zingt Justine het bekende "Zandvoort aan de Zee". In 1988 komt zij voor het eerst in aanraking met het Eurovisiesongfestival waar zij met het optreden van Gerard Joling in het achtergrondkoor zat. Een jaar later (1989) neemt Justine zelf deel aan het songfestival met het liedje "Blijf zoals je bent". Samen met tv kok Lonny Gerungang bracht zij een cd album uit met liedjes uit de Indische roots. In het tv programma "De afvallers met sterren" gaat zij de strijdt aan met haar overgewicht en wordt gecoacht door sportman/schaatser Hein Vergeer. Tijdens dit programma weet zij 13 kilo af te vallen. Naast de vele optredens verzorgt Justine verschillende presentatie klussen voor Televisie en op Bedrijfsevenementen. En zij is regelmatig te horen in radio commercials en heeft tevens stemmen ingesproken voor o.a. een Disney film. In 2010 bracht zij haar song "Wereld zonder liefde" uit, wat het begin is ven een nieuwe Nederlandstalige album waar zij momenteel druk mee is. Daarnaast is zij bezig een biografie te schrijven waarin zij vertelt over haar leven als zangers, werkneemster, huismoeder en vrouw. In oktober 2011 is haar hit "ik laat je nooit meer gaan' uitgebracht. In januari 2012 is zij samen met haar voormalige partner slachtoffer op de Costa Concordia, het schip wat op een rots liep voor de Italiaanse kust. Augustus 2012 deed zij mee als deelnemer aan het SBS 6 programma "Sterren Springen".
Karin Bloemen
Karin Bloemen is één van de meest veelzijdige vrouwelijke artiesten van ons land. Vooral haar zangstem en haar feilloze taalgevoel vallen op.
Katell Chevalier
Katell Chevalier heeft uitstraling en flair, een echte toneelpersoonlijkheid. Ze weet wat ze zingt en zingt ook voor het publiek. Zo oordeelde de jury over Katell Chevalier, toen ze eerste werd op het Concours de la Chanson 2010 van de Alliance Francaise. En sindsdien is ze alleen nog maar verder gegroeid! Katell treedt vaak en graag op als gastsolist tijdens concerten van Harmonie- en Fanfareorkesten, kleinere ensembles maar ook symfonieorkesten. Louis Neefs heeft prachtige arrangementen voor haar geschreven die niet alleen mooi zijn om te beluisteren maar ook een uitdaging voor het orkest.
Lee Towers
Leendert (Leen) Huijzer (Ridderkerk, 23 maart 1946) is een Nederlandse zanger, beter bekend als Lee Towers. Lee wordt vooral gezien als een selfmade man die met zijn lef en doorzettingsvermogen, songs als "You'l never walk alone" en "I can see clearly now" in Nederland wereld beroemd werd en nu al legendarisch genoemd mag worden. Met zijn oprecht gevoel voor mensen steelt Lee de harten van vrijwel iedereen en laat dat in de emotie van zijn zang duidelijk horen. Hij had en heeft het lef om de Rotterdamse Ahoy Hal keer op keer vol te zingen.
Lenny Kuhr
In 1969 wint Lenny Kuhr het Eurovisiesongfestival in Madrid. Met haar lied ‘De troubadour’ pakt ze heel Europa in. Vanaf dat moment scoort Lenny de ene na de andere hit. Lenny heeft vele stadia in haar leven doorlopen en mede daardoor is haar muziek veel meer gaan richten naar de emotie van de mens in het algemeen. Ze raakt mensen op verlei wijzen. Ze raakt de gevoelige snaar met vertalingen van liederen van Schubert maar zingt ook Jules de Korte. Kortom een vrouw om naar te luisteren en te bewonderen.
Leona Philippo (fotografie: Dion de Jong)
Een zangeres met indrukwekkende podium-ervaringen. Winnares van The Voice of Holland 3 in 2012. Ze zingt. acteert, rapt en danst van power-ballad tot dancehit. Het dak er af met Leona!
Leonie Meijer
Leonie Meijer (Rotterdam, 4 september 1985) is een Nederlands singer-songwriter.
Linda Smeets
Deze zangeres is een echte aanrader voor een brede programmering voor uw concerten. Kwaliteit en performances staan bij haar hoog in het vaandel.
Lone van Roosendaal
Lone van Roosendaal (Bonn, 12 juni 1969) is een Nederlandse actrice en sopraan. Ze is bekend geworden met hoofdrollen in vele bekende musicals maar ook als actrice in films en dramaseries op TV. Lone treedt graag op als gastsolist tijdens uw jubileumconcerten, gala's en bedrijfsfeesten.
Maan
Maan is bekend geworden omdat zij in 2016 de 6e editie van "The Voice of Holland" won.
Maggie MacNeal
Als je Maggie MacNeal ziet, denk je direct aan "How do you do" of "Ik zie een ster" en niet te vergeten het mooie "Terug naar de kust".
Marga Bult
Marga is een blijvende artiest en dat zie je weer als zij samen met Sandra Reem en Maggie McNeal verschijnt als de dames "Dutch Divas".
Mariska van Kolck
Mariska van Kolck (Amsterdam, 29 november 1963) is een Nederlands zangeres, presentatrice en actrice. Ze volgde de Opleiding der Hoge Kunsten van de Nel Roos Academie, die tien jaar duurt. Ook was zij in Duitsland actief.
Marjet van den Brand
Marjet van den Brand (Castricum, 19 oktober 1984) Nederlandse zangeres. Zij is bekend geworden door haar succesvolle deelname aan de Voice of Holand. RTL 4.
Marjolein Keuning
Marjolein Keuning is een Nederlandse zangeres, actrice en presentatrice, voornamelijk bekend door haar rol als Maxime Sanders in Goede tijden, slechte tijden. Marjolein Keuning is ook bekend door haar medewerking aan vele live evenementen, theater en TV programma's, als presentatrice, en zangeres. Marjolein Keuning is getrouwd met Henk Poort en samen treden ze graag op als duet-partners tijdens concerten en muzikale evenementen met grote orkesten waarvoor Louis Neefs Producties speciale duetten heeft laten arrangeren.
Micheline van Hautem
Deze Vlaamse zangeres weet volgens het Algemeen Dagblad “een zaal om te toveren tot een sfeervolle club, een Parijs cabaret”. Dat Micheline stamt uit de familie Brel is te horen. Haar muziek is verweven met de nostalgie van Edith Piaf en de teksten en de noten van Jacques Brel. Maar ook zingt zij Frank Boeijen en Robert Long om er maar twee te noemen. Zij is een zeer geliefde artiest in de Nederlandse theaters maar soleert ook graag als gast tijdens uw concert.
Noortje Herlaar
Noortje Herlaar (Vlaardingen, 22 april 1985) is een Nederlandse actrice en zangeres. Op zondag 24 januari 2010 won zij de finale van het televisieprogramma Op zoek naar Mary Poppins, waardoor zij de hoofdrol van Mary Poppins ging vertolken in de gelijknamige musical, die in 2010/2011 in het Circustheater in Scheveningen te zien was. In 2012 maakte ze haar debuut op de televisie met de rol van Jeanne in de tv-serie Moeder, ik wil bij de Revue.
Norbert Køgging
Norbert Køgging is een jazzy zanger die zijn eigen songs schrijft en geïnspireerd is door artiesten als Brad Mehldau, John Mayer en David Linx. Hij noemt zijn muziek Indie Jazz met een songwriter touch. De doorsnee luisteraar zal zijn muziek waarderen als fijne toegankelijke muziek gezongen door een prachtige stem met popachtige invloed . En dat maakt juist zijn muziek zo aantrekkelijk.
Pearl Joan
Pearl Joan (Pearl Jozefzoon) is geboren te Utrecht op 21 september 1985. Haar ouders zijn van Surinaamse afkomst. Pearl combineert haar zangtalent in een mix van Gospel - Pop en Klassiek maar ook Nederlandstalig. Zij heeft haar bekendheid o.a. te danken aan haar deelname aan The Voice of Holland, waarin zij één van de vier finalisten was. Haar performance komt het beste uit in een concertante voorstelling waar zij meer is dan een pracht verschijning. Haar live optredens zijn adembenemend. © Fotografie: Louis Neefs Producties
Peter Douglas
Peter Douglas won de Soundmix Show 1987 glansrijk met zijn verbluffend geimiteerde stemgeluid van Frank Sinatra.
Peter Koelewijn
Peter Koelewijn een nu al legendarische artiest in de NEDERPOP bestijgt graag uw podium. Hij is een van de belangrijkste artiesten in de Nederlandstalige popmuziek. Wie kent zijn hits niet. "Kom van dat dak af" en "Je wordt ouder papa". "Angeline" of KL204 "Als ik God was" Deze rocker is graag uw gastsolist. Informeer naar de mogelijkheden. Het dak eraf met Peter Koelewijn.
Philippe Elan
Philippe Elan is een echte Franse zanger die in Nederland leeft en werkt. Ook zingt hij Nederlandse nummers maar wel met een Frans gevoel en dat is emotie en een enorm goed stemgebruik dat alleen een Fransman kan. Hij zingt ook in het Italiaans. Philippe Elan is een echte liefhebber van het betere lied en hij wil deze passie delen. Met zijn warme stemgeluid, zijn gevoel voor poëzie, en zijn soepele verhaaltrant weet hij zijn publiek tot in het hart te raken. Philippe Elan is een echte live solist en podium dier en weet zijn publiek tot op het eind op de punt van de theater-stoel te houden.
Raffaëla Paton
Raffaëla Paton (Amsterdam, 1 juni 1983) is een Nederlandse zangeres en winnares van de derde editie van de talentenjacht Idols. Daarnaast maakte Paton deel uit van de meidengroep Monroe. In 2010 deed Paton mee aan de talentenjacht The voice of Holland en in 2012 aan het Nationaal Songfestival 2012. Tegenwoordig is ze zangeres van iDANCE.
Raymond van Elburg
Samen met zijn band verzorgde Raymond menig concert op bruiloften en bedrijfsfeesten, in hotels en op cruise-schepen.
Rolf Koster
Rolf is bekend van theater, optredens, zowel solo als musical artiest en speelde in vele musicals. Deze rasartiest ontpopt zich als een allround zanger, entertainer en presentator. Hij is een graag geziene gast tijdens vele concerten en andere muzikale happenings.
Romy Monteiro
Romy Monteiro een grote ontdekking die graag muziek met u maakt. En dat kan ze. Laat u verbijsteren door dit opvallend vocaal talent. Goede wijn behoeft geen krans.
Sandra van Nieuwland
Sandra van Nieuwland, ook bekend als Sandra Newland, is een Nederlandse zangeres. Ze verkreeg nationale bekendheid door haar deelname aan het derde seizoen van het televisieprogramma The voice of Holland in 2012.
Sharon Doorson
Nederlandse Zangeres bekend van de meidengroep Raffish en als solo zangeres in "The Voice of Holland".
Shirma Rouse een van de bekendste en beste R&B jazz- en soul-zangeressen van Nederland.
Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland. Zij is geboren 13 maart 1980 op Sint Eustatius, Caribisch Nederland. Haar jeugd bracht ze door op Curaçao. Haar roods zijn de basis van haar opvallend stemgeluid. Gaat dat horen! Deze veel geprezen zangeres behoeft weinig omschrijving. Het overkomt je gewoon zeker als ze uw gastartiest mag zijn. Louis Neefs Producties staat garand voor een goede concert begeleiding.
Stanley Burleson
Stanley Burleson is een showman pur sang! Met zijn geweldige podium performance, zijn warme stem en zijn enorme danskwaliteiten weet hij zijn publiek feilloos te bespelen.
Syb van der Ploeg
Syb van der Ploeg (Dokkum, 15 juni 1966) is een Nederlands zanger, componist en tekstschrijver. Syb krijgt landelijke bekendheid als frontman van De Kast, één van de populairste Nederlandstalige bands sinds medio jaren 90.
The Dutch Joe Cocker
The Dutch Joe Cocker (Cees Geluk) verrast iedereen met zijn perfecte imitatie van de grote Joe Cocker en diens muzikale identiteit.
Thomas Berge
Thomas Berge, pseudoniem van Chiel Ottink (Enschede, 25 januari 1990), is een Nederlands zanger. Albums: Berge Verzet, De mooiste, Geloof in je dromen, 1221, Als jij lacht, Kon ik maar even bij je zijn. Tv-programma's: De beste zangers van Nederland! In 2005 ontving hij een Zilveren Harp; Berge ontving een Originele Rembrandt voor het album "Geloof in je dromen"; Berge is ambassadeur van de Cliniclowns; In 2008 ontving hij de Gulden Vedel voor zijn nummer "Jij bent mijn leven". In november 2009 ontvangt Thomas een gouden single award voor Kon ik maar even bij je zijn.
Trijntje Oosterhuis
Een van de meest succesvolle zangeressen van Nederland. Bekend zowel nationaal als internationaal. Haar repertoire is zeer veelzijdig en zij mag dan ook best als een all round zangeres betiteld worden.
Willeke Alberti
Willeke behoeft bij niemand uitleg. Jong en oud kennen haar van radio, TV, theater en film maar vooral als zangeres. Zij vertolkt Nederlandse liedjes op haar eigen onnavolgbare wijze en zo herkenbaar.
Wouter Hamel
Wouter Hamel was hij te zien in verschillende tv-programma's, als Barend & Van Dorp, Mooi! Weer De Leeuw, De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman.
Caroline Dijkhuizen (Zangeres, Presentatrice, Actrice) © fotografie: Dario & Misja
Carolina Dijkhuizen is bekend dankzij haar hoofdrollen in de musicals Aida, Lion King, Sister Act, Deena Jones in de musical Dreamgirls en The Bodyguard. Ook zong zij de sterren van de hemel in Musicals in Concert (Ziggodome) en Disney in Concert. © fotografie: Dario & Misja
Céline Purcell
Céline Purcell is bekend als actrice in de populaire serie "Kinderen geen bezwaar" maar ook "Goede tijden Slechte tijden". Zij is vooral een bekend theater-verschijning in bekende musicals zoals Eliza Dolittle in "My Fair Lady". Zij won in 2007 de John Kraaijkamp Musical Award: “Beste vrouwelijke hoofdrol” - Eliza Doolittle, My Fair Lady In 2004 won zij John Kraaijkamp Musical Award “Beste aanstormend talent” - Sophie Stuiveling in Mamma Mia!
Connie Neefs
Connie Rita Francisca Neefs (Gierle, 10 juli 1952) is een Vlaamse zangeres, actrice en presentatrice, en zus van Louis Neefs Als zangeres heeft Connie een carrière uitgebouwd met o.a. het gereputeerde VARA-Dansorkest, het BRT-Orkest, harmoniën, big bands en vele andere grote en kleine orkesten. Fotografie: Connie Bourla
Gé Titulaer
Nederlandse all round jazzy zanger & easy listening.
Günther Neefs
Günther Neefs geniet in België ongekende populariteit. Hij is de zoon van de in Nederland bekende en helaas te vroeg overleden Louis Neefs. In Nederland hebben we regelmatig met Günter gewerkt hetgeen uitmondde een een uiterst professionele performance.
Henk Poort
Henk treedt graag op met grote bezettingen en orkesten want dat is echt zijn ding. Inmiddels is zijn repertoire van Tom Manders tot Tom Jones en van Opera tot The American Songbook. In de artiesten galerij van de musical neemt Henk een prominente plek in. Louis Neefs en Stijn Rutten hebben het repertoire van Henk een flinke update gegeven.
Ivo Chundro
Ivo Chundro is een Nederlands zanger, danser en musicalacteur. Hij heeft met zeer veel grote wereld sterren op het podium gestaan. Hij heeft in een ontelbaar grote hoeveelheid musicals een rol gespeeld in binnen- en buitenland. Zoals een tournee met Enrique Iglesias maar ook met Kylie Minogue.
Laura Fygi
Men zegt wel eens: "Die is beroemd van hier tot Tokio". In het geval van Laura is dit echt waar.
Lee Towers
Leendert (Leen) Huijzer (Ridderkerk, 23 maart 1946) is een Nederlandse zanger, beter bekend als Lee Towers. Lee wordt vooral gezien als een selfmade man die met zijn lef en doorzettingsvermogen, songs als "You'l never walk alone" en "I can see clearly now" in Nederland wereld beroemd werd en nu al legendarisch genoemd mag worden. Met zijn oprecht gevoel voor mensen steelt Lee de harten van vrijwel iedereen en laat dat in de emotie van zijn zang duidelijk horen. Hij had en heeft het lef om de Rotterdamse Ahoy Hal keer op keer vol te zingen.
Mariska van Kolck
Mariska van Kolck (Amsterdam, 29 november 1963) is een Nederlands zangeres, presentatrice en actrice. Ze volgde de Opleiding der Hoge Kunsten van de Nel Roos Academie, die tien jaar duurt. Ook was zij in Duitsland actief.
Marjolein Keuning
Marjolein Keuning is een Nederlandse zangeres, actrice en presentatrice, voornamelijk bekend door haar rol als Maxime Sanders in Goede tijden, slechte tijden. Marjolein Keuning is ook bekend door haar medewerking aan vele live evenementen, theater en TV programma's, als presentatrice, en zangeres. Marjolein Keuning is getrouwd met Henk Poort en samen treden ze graag op als duet-partners tijdens concerten en muzikale evenementen met grote orkesten waarvoor Louis Neefs Producties speciale duetten heeft laten arrangeren.
Peter Douglas
Peter Douglas won de Soundmix Show 1987 glansrijk met zijn verbluffend geimiteerde stemgeluid van Frank Sinatra.
Rolf Koster
Rolf is bekend van theater, optredens, zowel solo als musical artiest en speelde in vele musicals. Deze rasartiest ontpopt zich als een allround zanger, entertainer en presentator. Hij is een graag geziene gast tijdens vele concerten en andere muzikale happenings.
Rosenberg Trio
Stochelo, Nonnie en Nous'che Rosenberg vormen samen het wereldberoemde "The Rosenberg Trio". Deze Sinti zijn de vertolkers maar ook vernieuwers van de beroemde Gipsy Jazz dat tijdens de eerste helft van de vorige eeuw door Django Reinhardt werd gecreëerd.
Shirma Rouse een van de bekendste en beste R&B jazz- en soul-zangeressen van Nederland.
Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland. Zij is geboren 13 maart 1980 op Sint Eustatius, Caribisch Nederland. Haar jeugd bracht ze door op Curaçao. Haar roods zijn de basis van haar opvallend stemgeluid. Gaat dat horen! Deze veel geprezen zangeres behoeft weinig omschrijving. Het overkomt je gewoon zeker als ze uw gastartiest mag zijn. Louis Neefs Producties staat garand voor een goede concert begeleiding.
Stanley Burleson
Stanley Burleson is een showman pur sang! Met zijn geweldige podium performance, zijn warme stem en zijn enorme danskwaliteiten weet hij zijn publiek feilloos te bespelen.
Trijntje Oosterhuis
Een van de meest succesvolle zangeressen van Nederland. Bekend zowel nationaal als internationaal. Haar repertoire is zeer veelzijdig en zij mag dan ook best als een all round zangeres betiteld worden.
Vera Mann
Vera Mann is een Vlaamse actrice, zangeres en musicalster en heeft vooral ook in Nederland veel bekendheid verworven. Zij mag met recht een uitvoerend kunstenaar genoemd worden vanwege haar brede artistieke talkenten. Vooral in vele concerten en evenementen is zij een geliefde gastsolist.
Wouter Hamel
Wouter Hamel was hij te zien in verschillende tv-programma's, als Barend & Van Dorp, Mooi! Weer De Leeuw, De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman.
Alice in Dixieland
Alice in Dixieland is charme, elegantie en kracht.
Angelique Beauvence
Angelique Beauvence is een zangeres in vele gedaantes. Haar gelijkenis met Marylin Monroe is verbluffend. Haar stem maakt links naar het jazzy en poppy repertoire.
Cor Bakker
Cor Bakker is een duizendpoot maar vooral musicus. Hij weet niet alleen artiesten te boeien maar heeft ook een groot publiek aan zijn voeten.
Denise Jannah
Enkele citaten uit de USA: “This woman can make you dream, cry and fall in love.”, “Jannah has a capivating timbre, throaty and revealing, that disarms you from the start.”
Dennis Legree
Hij treedt overal op. Van exclusieve Jazz clubs tot gerenommeerde concertzalen zoals het Lincoln Center (New York), Vista Palace Hotel (Monte Carlo) of de Musiktagen van Schloss Lerbach.
Dutch Swing College Band
Dit orkest dat een historie heeft van bijna 60 jaar is uitgegroeid tot een waar jazzinstituut. In de afgelopen 60 jaar heeft dit orkest altijd een overvolle agenda gehad.
Edwin Rutten
Hij zingt jazz, hij leidt discussies of is dagvoorzitter bij congressen; hij speelt en zingt in Klokhuis, houdt lezingen en doet presentaties ; hij schrijft en vertelt verhalen bij muziek...
Erica Yong
Erika Yong staat voor zwarte pop in de breedste zin. Zo had zij een hoofdrol in de musical "The Sound of Motown"in Wenen maar ook andere grote rollen die alleen maar door een zangeres als Erica Yong kan worden vertolkt.
Gé Titulaer
Nederlandse all round jazzy zanger & easy listening.
Ilse Huizinga
Ilse Huizinga is één van Nederlands bekende jazz zangeressen, mede dankzij de lovende recensies op haar albums en de aandacht op radio en tv voor haar werk.
Johnny Rosenberg
Johnny Rosenberg werd geboren op 11 september 1977 in Eindhoven en behoort tot de zeer muzikale zigeunerfamilie Rosenberg.
Joke Bruijs
Joke is een veelgevraagd actrice voor zowel theater, televisie als filmproducties. De overvolle agenda van de afgelopen 37 jaar zegt genoeg.
Laura Fygi
Men zegt wel eens: "Die is beroemd van hier tot Tokio". In het geval van Laura is dit echt waar.
Lex van Wel and his Swing Orchestra
Lex van Wel en zijn 9 professionele musici staan bekend om het brede en stijlvolle repertoire in diverse stijlen.
Lils Mackintosh
Ze is een levendige, getalenteerde zangeres. Lils' selecties uit the Great American Songbook zijn soms triest, soms ontroerend, maar altijd met een beetje humor en intense passie.
Linda Smeets
Deze zangeres is een echte aanrader voor een brede programmering voor uw concerten. Kwaliteit en performances staan bij haar hoog in het vaandel.
Linda Wagenmakers
Linda Wagenmakers (1975) heeft indrukwekkende successen op haar naam staan. Ze speelde met Tony Neef de Hoofdrol in musical M...
Louis van Dijk
Deze overbekende pianist met een groot improvisatietalent is een veel gevraagde solist op concerten van symfonie- en blaasorkesten en koren.
Marjolein Keuning
Marjolein Keuning is een Nederlandse zangeres, actrice en presentatrice, voornamelijk bekend door haar rol als Maxime Sanders in Goede tijden, slechte tijden. Marjolein Keuning is ook bekend door haar medewerking aan vele live evenementen, theater en TV programma's, als presentatrice, en zangeres. Marjolein Keuning is getrouwd met Henk Poort en samen treden ze graag op als duet-partners tijdens concerten en muzikale evenementen met grote orkesten waarvoor Louis Neefs Producties speciale duetten heeft laten arrangeren.
Norbert Køgging
Norbert Køgging is een jazzy zanger die zijn eigen songs schrijft en geïnspireerd is door artiesten als Brad Mehldau, John Mayer en David Linx. Hij noemt zijn muziek Indie Jazz met een songwriter touch. De doorsnee luisteraar zal zijn muziek waarderen als fijne toegankelijke muziek gezongen door een prachtige stem met popachtige invloed . En dat maakt juist zijn muziek zo aantrekkelijk.
Peter Beets
Edison-winnaar Peter Beets is een pianist van wereldklasse. Hij oogst zowel in binnen- als buitenland grote bewondering, speelde met jazzgroten als Chick Corea, Wynton Marsalis, “Toots” Thielemans e.v.a.
Raymond van Elburg
Samen met zijn band verzorgde Raymond menig concert op bruiloften en bedrijfsfeesten, in hotels en op cruise-schepen.
Renée van Wegberg
In 2001 behaalde Renée een finale plek in de Soundmixshow met haar imitatie van Celine Dion. Ze won in 2004 het programma Sterrenjacht en daarmee de titel “hét multi-talent van Nederland”.
Ronald Douglas
Ronald Douglas is een fenomeen op zanggebied binnen de jazz en de easy listening. Hij is tevens docent aan diverse conservatoria.
Rosenberg Trio
Stochelo, Nonnie en Nous'che Rosenberg vormen samen het wereldberoemde "The Rosenberg Trio". Deze Sinti zijn de vertolkers maar ook vernieuwers van de beroemde Gipsy Jazz dat tijdens de eerste helft van de vorige eeuw door Django Reinhardt werd gecreëerd.
Shirma Rouse een van de bekendste en beste R&B jazz- en soul-zangeressen van Nederland.
Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland. Zij is geboren 13 maart 1980 op Sint Eustatius, Caribisch Nederland. Haar jeugd bracht ze door op Curaçao. Haar roods zijn de basis van haar opvallend stemgeluid. Gaat dat horen! Deze veel geprezen zangeres behoeft weinig omschrijving. Het overkomt je gewoon zeker als ze uw gastartiest mag zijn. Louis Neefs Producties staat garand voor een goede concert begeleiding.
Stanley Burleson
Stanley Burleson is een showman pur sang! Met zijn geweldige podium performance, zijn warme stem en zijn enorme danskwaliteiten weet hij zijn publiek feilloos te bespelen.
The Rosenbergs
Mozes Rosenberg (solo gitaar), Johnny Rosenberg (zang en ritmegitaar) en Sani van Mullem (contrabas) vormen samen het trio "The Rosenbergs". De talentvolste jonge generatie Rosenbergs zijn vanuit verscheidene achtergronden bijeengekomen en en spelen gipsy-jazz en soms een vleugje pop en natuurlijk ook standards uit het repertoire van Django Reinhardt. Nieuw en fris is de vocale bijdrage van de jonge talentvolle zanger en crooner, Johnny Rosenberg. Als hij zingt uit het Great American Songbook of songs van Michael Bublé gaat jong en oud uit hun dak. Johnny was een van de finalisten van het bekende TV-programma "The Voice of Holland". Dit trio heeft al vele binnen- en buitenlandse podia betreden.
Wouter Hamel
Wouter Hamel was hij te zien in verschillende tv-programma's, als Barend & Van Dorp, Mooi! Weer De Leeuw, De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman.
Daisy Correia
Daisy Correia is een veel gevraagd fado zangeres en zelfs in Portugal een beroemdheid. Daisy heeft zich tot een veelzijdige cross-over zangeres ontwikkeld waarbij zij de fado meeneemt en ieders hart raakt met haar trefzekere zang. Adembenemend. Vooral uitblinker als zangers met live orkesten en ensembles. Een gastoptreden met Daisy Correia zal een onvergetelijke happening worden.
El Periguín
El Periguín flamenco gitarist. De van Nederland afkomstige Peter Kalb die onlangs zijn vaste plek in zijn tweede vaderland Spanje heeft ingenomen is een geliefde act in de Nederlandse theaters. El Periguín weet ons steeds te verassen met zijn nieuwe composities en samenwerkingen met grote orkesten waaronder de Koninklijke Militaire Kapel "Johan Willem Friso". Zijn optredens kunnen worden uitgebreid met originele Spaanse danseressen en flamenco zangers. El Periquín maakte een theater tournee "Gipsy Proms" met de Philharmonie uit Bocholtz o.l.v. Heinz Friesen.
Ensemble Nicolae Pirvu
Nicolae Pivu behoort tot de meest getalenteerde panfluitisten ter wereld. Zijn fantastische techniek, gevoel voor timing en zijn warme toon maken hem buitengewoon.
Ioan Micu
Ioan Micu is tenor zingt klassiek maar ook de volkszang uit Roemenië. Daarnaast is hij een virtuoos taragot-speler.
Marius Preda
Marius is een ware duivelskunstenaar op de cymbalon maar studeerde ook cum laude af aan het Haags Conservatorium afdeling jazz met als hoofdvak vibrafoon.
Belle Perez
María Isabel (Belle) Pérez Cerezo (Neerpelt, 29 januari 1976) is een Spaanse zangeres. Hoewel ze in België geboren is en daar altijd gewoond heeft, heeft ze enkel de Spaanse nationaliteit, omdat haar beide ouders Spaans zijn. Ze is vooral bekend door haar Spaans getinte, opzwepende nummers. De Vlaamse Latin-diva kent behoorlijk succes in Nederland, Vlaanderen en in Duitsland. Ze is vooral bekend met het nummer: Que viva la vida, wat in de Benelux de soundtrack was voor de animatiefilm Madagascar.
Ivo Chundro
Ivo Chundro is een Nederlands zanger, danser en musicalacteur. Hij heeft met zeer veel grote wereld sterren op het podium gestaan. Hij heeft in een ontelbaar grote hoeveelheid musicals een rol gespeeld in binnen- en buitenland. Zoals een tournee met Enrique Iglesias maar ook met Kylie Minogue.
Laura Fygi
Men zegt wel eens: "Die is beroemd van hier tot Tokio". In het geval van Laura is dit echt waar.
Rosenberg Trio
Stochelo, Nonnie en Nous'che Rosenberg vormen samen het wereldberoemde "The Rosenberg Trio". Deze Sinti zijn de vertolkers maar ook vernieuwers van de beroemde Gipsy Jazz dat tijdens de eerste helft van de vorige eeuw door Django Reinhardt werd gecreëerd.
An Lauwereins
An Lauwereins is voornaamste sopraan-musical ster van Vlaanderen. Zij creëerde in Vlaanderen Nederland tal van hoofdrollen diverse musicals.
Arwin Kluft
Een veelzijdig zanger. Zijn carrière omhelst zowel operaproducties als musical en levenslied. Prinses Máxima deed hem zelfs nog een aantal repertoire suggesties.
Ben Cramer
Ben Cramer is bekend als zanger en musicalster. Hij verzorgt optredens door het hele land met zijn bekende hits.
Carla Schroyen
Carla Schroyen is een sopraan van internationale allure. Zij schitterde in uiteenlopende producties zoals "The Night of Entertainment" samen met Andrea Bocelli
Claudia Patacca
Tot haar engagementen behoren o.a. optredens bij De Nederlandse Opera, Opera Zuid en het Koninklijk Theater De Munt in Brussel.
Dennis Legree
Hij treedt overal op. Van exclusieve Jazz clubs tot gerenommeerde concertzalen zoals het Lincoln Center (New York), Vista Palace Hotel (Monte Carlo) of de Musiktagen van Schloss Lerbach.
Ernst Daniël Smid
Ernst Daniël Smid is een vertrouwde verschijning op de Nederlandse televisie. Daarnaast is hij ook vaak te zien en te horen ...
Ettens Mannenkoor
Energiek, eigentijds en enerverend, zo kan men de optredens van het Ettens Mannenkoor omschrijven.
Henk Poort
Henk treedt graag op met grote bezettingen en orkesten want dat is echt zijn ding. Inmiddels is zijn repertoire van Tom Manders tot Tom Jones en van Opera tot The American Songbook. In de artiesten galerij van de musical neemt Henk een prominente plek in. Louis Neefs en Stijn Rutten hebben het repertoire van Henk een flinke update gegeven.
Ilse Huizinga
Ilse Huizinga is één van Nederlands bekende jazz zangeressen, mede dankzij de lovende recensies op haar albums en de aandacht op radio en tv voor haar werk.
Ioan Micu
Ioan Micu is tenor zingt klassiek maar ook de volkszang uit Roemenië. Daarnaast is hij een virtuoos taragot-speler.
Jorge Castro
U zult verwonderd zijn als u Jorge Castro hoort en ziet. Alleen door zijn aanwezigheid al dwingt deze Zuid - Amerikaan repect af.
Lenny Kuhr
In 1969 wint Lenny Kuhr het Eurovisiesongfestival in Madrid. Met haar lied ‘De troubadour’ pakt ze heel Europa in. Vanaf dat moment scoort Lenny de ene na de andere hit. Lenny heeft vele stadia in haar leven doorlopen en mede daardoor is haar muziek veel meer gaan richten naar de emotie van de mens in het algemeen. Ze raakt mensen op verlei wijzen. Ze raakt de gevoelige snaar met vertalingen van liederen van Schubert maar zingt ook Jules de Korte. Kortom een vrouw om naar te luisteren en te bewonderen.
Maaike Widdershoven
Dit zangtalent is onder meer bekend als Cristine in The Phantom of The Opera. Zij won de Johnny Kraaijkamp Musical Award voor haar rol als Maria in The Sound of Music.
Marco Bakker
Marco Bakker is één van de weinige Nederlandse solisten, die een internationale carrière heeft opgebouwd. Zijn veelzijdigheid is uniek.
Margriet Laumen-Schlössels
Margriet werkt mee aan vele Opera’s, operettes en musicals terwijl zij regelmatig gasteert aan andere grote podia in binnen- en buitenland.
Melinda Hughes
Met haar uitstraling heeft deze zangeres al menig hart veroverd tijdens haar optredens in binnen- en buitenland zoals o.a. Spanje, Engeland, de Benelux landen en Duitsland.
Miranda van Kralingen
Zij is een van de weinige internationaal klassiek geschoolde zangeressen die ons land rijk is en is naast het zingen van opera, een entertainster van formaat.
Pearl Joan
Pearl Joan (Pearl Jozefzoon) is geboren te Utrecht op 21 september 1985. Haar ouders zijn van Surinaamse afkomst. Pearl combineert haar zangtalent in een mix van Gospel - Pop en Klassiek maar ook Nederlandstalig. Zij heeft haar bekendheid o.a. te danken aan haar deelname aan The Voice of Holland, waarin zij één van de vier finalisten was. Haar performance komt het beste uit in een concertante voorstelling waar zij meer is dan een pracht verschijning. Haar live optredens zijn adembenemend. © Fotografie: Louis Neefs Producties
Petra Berger
Petra Berger heeft reeds een kleurrijke en succesvolle internationale carrière op haar naam staan. Enkele namen: Chess, Joop van den Ende, Andrea Bocelli en Alessandro Safina.
Rachel Ann Morgan
Bijzonder zijn haar concerten van klassieke en volksliederen met eigen harpbegeleiding. Zij brengt zowel Keltische muziek uit haar geboorteland als liederen uit vele andere landen.
Rein Kolpa
De tenor Rein Kolpa kreeg zijn opleiding aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam, waar hij in 1992 zijn akte Solozang e...
Rotterdams Operakoor
Het Rotterdams Operakoor (160 leden) is opgericht op 21 oktober 1923. Het koor staat onder leiding van dirigent Aad van der H...
Suzan Seegers
In de reeks "Op zoek naar Evita" was ze de favoriete van Willem Nijholt en meerdere malen DE Evita voor Erwin van Lambaart en Pia Douwes. Ze eindigde als tweede.
Wilma Bierens
De lyrische sopraan Wilma Bierens is een veelzijdige zangeres met een uniek stemgeluid en veel talent voor expressie. Haar ca...
Wim van den Driessche
Wim van den Driesse is in Nederland vooral bekend geworden door zijn overtuigende rol als Javert in de musical "Les Misérabl...
Ensemble Nicolae Pirvu
Nicolae Pivu behoort tot de meest getalenteerde panfluitisten ter wereld. Zijn fantastische techniek, gevoel voor timing en zijn warme toon maken hem buitengewoon.
Ettens Mannenkoor
Energiek, eigentijds en enerverend, zo kan men de optredens van het Ettens Mannenkoor omschrijven.
Lex van Wel and his Swing Orchestra
Lex van Wel en zijn 9 professionele musici staan bekend om het brede en stijlvolle repertoire in diverse stijlen.
Mignon
Dit koor met een breed repertoire geeft het talloze concerten in binnen- en buitenland. Het onderscheidt zich door een prachtige dynamiek en een zeer zuivere klank.
Rotterdams Operakoor
Het Rotterdams Operakoor (160 leden) is opgericht op 21 oktober 1923. Het koor staat onder leiding van dirigent Aad van der H...
Alice in Dixieland
Alice in Dixieland is charme, elegantie en kracht.
Berdien Stenberg
Haar debuut met het bekende "Rondo Russo" werd een (inter)nationaal doorslaand succes. Haar LP's en CD's zijn doorlopend met goud en platina bekroond.
Cor Bakker
Cor Bakker is een duizendpoot maar vooral musicus. Hij weet niet alleen artiesten te boeien maar heeft ook een groot publiek aan zijn voeten.
El Periguín
El Periguín flamenco gitarist. De van Nederland afkomstige Peter Kalb die onlangs zijn vaste plek in zijn tweede vaderland Spanje heeft ingenomen is een geliefde act in de Nederlandse theaters. El Periguín weet ons steeds te verassen met zijn nieuwe composities en samenwerkingen met grote orkesten waaronder de Koninklijke Militaire Kapel "Johan Willem Friso". Zijn optredens kunnen worden uitgebreid met originele Spaanse danseressen en flamenco zangers. El Periquín maakte een theater tournee "Gipsy Proms" met de Philharmonie uit Bocholtz o.l.v. Heinz Friesen.
Ensemble Nicolae Pirvu
Nicolae Pivu behoort tot de meest getalenteerde panfluitisten ter wereld. Zijn fantastische techniek, gevoel voor timing en zijn warme toon maken hem buitengewoon.
Gregor Bak
Gregor Bak is een Nederlandse televisiepresentator, pianist, koordirigent en muziekwetenschapper.
Hebe Mensinga
Violiste Hebe Mensinga (1972) is concertmeester bij Holland Symfonia. Ze speelde samen met violisten als Emmy Verheij, Philippe Graffin en Herman Krebbers.
Ihzar Elias
Izhar studeerde in binnen en buitenland. Hij heeft als solist opgetreden met verschillende symfonieorkesten en verzorgde recitals in binnen- en buitenland.
Ioan Micu
Ioan Micu is tenor zingt klassiek maar ook de volkszang uit Roemenië. Daarnaast is hij een virtuoos taragot-speler.
Jan Vayne
Pianist Jan Vayne is uitgegroeid tot een fenomeen in binnen- en buitenland. Hij is thuis in een breed scala: van streng klassiek tot luchtige pop.
Lars Wouters van den Oudenweijer
Deze Nederlandse klarinettist was te zien en te beluisteren op radio en TV. Als solist trad hij op in binnen- en buitenland.
Louis van Dijk
Deze overbekende pianist met een groot improvisatietalent is een veel gevraagde solist op concerten van symfonie- en blaasorkesten en koren.
Maaike Widdershoven
Dit zangtalent is onder meer bekend als Cristine in The Phantom of The Opera. Zij won de Johnny Kraaijkamp Musical Award voor haar rol als Maria in The Sound of Music.
Marius Preda
Marius is een ware duivelskunstenaar op de cymbalon maar studeerde ook cum laude af aan het Haags Conservatorium afdeling jazz met als hoofdvak vibrafoon.
Matthijs Koene
Deze internationaal opererende panfluitist werk vaak samen met gitarist Matthijs Koene. Hij speelde voor radio en TV en werkte mee aan diverse CD opnames.
Naomi Peters
Naomi Peters is een violiste met een grote passie voor kamermuziek. Ze volgde masterclasses o.a. bij Herman Krebbers.
Oleg Lysenko
Als solist behaalde Oleg in 2005 de eerste plaats op de Internationale Accordeon competitie in Amstelveen. Hij heeft zich gespecialiseerd in Argentijnse tango aan het Rotterdamse conservatorium
Peter Verduyn Lunel
Al tijdens zijn studie werd hij aangenomen als solofluitist van het Heidelberger Kammerorchester, voordat hij zich weer in Nederland vestigde als solofluitist.
Rachel Ann Morgan
Bijzonder zijn haar concerten van klassieke en volksliederen met eigen harpbegeleiding. Zij brengt zowel Keltische muziek uit haar geboorteland als liederen uit vele andere landen.
Rosenberg Trio
Stochelo, Nonnie en Nous'che Rosenberg vormen samen het wereldberoemde "The Rosenberg Trio". Deze Sinti zijn de vertolkers maar ook vernieuwers van de beroemde Gipsy Jazz dat tijdens de eerste helft van de vorige eeuw door Django Reinhardt werd gecreëerd.
Sonja van Beek
Sonja bespeelt een viool van de beroemde bouwer Santo Seraphin uit het jaar 1750. Zij treedt regelmatig op als soliste met orkest en is vaak te gast op festivals.
Antje Monteiro
Ze is een echte allround showbizz lady van internationale alure. Zij is als TV persoonlijkheid presentatrice van het populaire programma "Het Gevoel Van".
Bamboo Bill
Bamboo Bill, bekend van zijn televisieserie Jungle Club op Telekids (RTL8) speelt een mooi avontuur met zang en teksten in een speciaal aangepast verhaal waarin jong en oud worden betrokken.
Belle Perez
María Isabel (Belle) Pérez Cerezo (Neerpelt, 29 januari 1976) is een Spaanse zangeres. Hoewel ze in België geboren is en daar altijd gewoond heeft, heeft ze enkel de Spaanse nationaliteit, omdat haar beide ouders Spaans zijn. Ze is vooral bekend door haar Spaans getinte, opzwepende nummers. De Vlaamse Latin-diva kent behoorlijk succes in Nederland, Vlaanderen en in Duitsland. Ze is vooral bekend met het nummer: Que viva la vida, wat in de Benelux de soundtrack was voor de animatiefilm Madagascar.
Berdien Stenberg
Haar debuut met het bekende "Rondo Russo" werd een (inter)nationaal doorslaand succes. Haar LP's en CD's zijn doorlopend met goud en platina bekroond.
Bob van der Houven
Bob van der Houven is een vertrouwde omroepstem op de Nederlandse Radio en TV Nederland 3.
Caroline Dijkhuizen (Zangeres, Presentatrice, Actrice) © fotografie: Dario & Misja
Carolina Dijkhuizen is bekend dankzij haar hoofdrollen in de musicals Aida, Lion King, Sister Act, Deena Jones in de musical Dreamgirls en The Bodyguard. Ook zong zij de sterren van de hemel in Musicals in Concert (Ziggodome) en Disney in Concert. © fotografie: Dario & Misja
Charly Luske
Nederlandse zanger, acteur en presentator.
Connie Neefs
Connie Rita Francisca Neefs (Gierle, 10 juli 1952) is een Vlaamse zangeres, actrice en presentatrice, en zus van Louis Neefs Als zangeres heeft Connie een carrière uitgebouwd met o.a. het gereputeerde VARA-Dansorkest, het BRT-Orkest, harmoniën, big bands en vele andere grote en kleine orkesten. Fotografie: Connie Bourla
Cor Bakker
Cor Bakker is een duizendpoot maar vooral musicus. Hij weet niet alleen artiesten te boeien maar heeft ook een groot publiek aan zijn voeten.
Dick de Witte
Een muzikaal komische act waarin muziek, zang, mime en humor zijn samengevoegd tot een wervelende show van internationale allure.
Edwin Rutten
Hij zingt jazz, hij leidt discussies of is dagvoorzitter bij congressen; hij speelt en zingt in Klokhuis, houdt lezingen en doet presentaties ; hij schrijft en vertelt verhalen bij muziek...
Ernst Daniël Smid
Ernst Daniël Smid is een vertrouwde verschijning op de Nederlandse televisie. Daarnaast is hij ook vaak te zien en te horen ...
Frank Groothof
Wie kent Frank Groothof niet. Vooral de jeugd kent hem van Sesam Straat. Maar ook in heel wat andere jeugdprogramma's is Frank een bekende TV-verschijning.
Gregor Bak
Gregor Bak is een Nederlandse televisiepresentator, pianist, koordirigent en muziekwetenschapper.
Harry Slinger
Samen met de groep "Drukwerk" scoorde Harry hit na hit in de jaren 70. Zijn grootste klapper was het lied "Je loog tegen mij".
Joke de Kruijf
Wie Joke de Kruijf zegt, zegt "Phantom of the Opera" of "de bekendste musical diva in Nederland". Deze geweldige artiest zing...
Jos Cové
100% Live, 100% Emotie en 100% Feest. De meest swingende nummers van Marco Borsato zijn in één optreden te boeken met de act Jos Cové zingt Borsato.
Laura Vlasblom
Laura Vlasblom is zonder twijfel een van Neerlands meest veelzijdige popzangeressen. Door haar bijzondere stemkwaliteiten en ...
Leona Philippo (fotografie: Dion de Jong)
Een zangeres met indrukwekkende podium-ervaringen. Winnares van The Voice of Holland 3 in 2012. Ze zingt. acteert, rapt en danst van power-ballad tot dancehit. Het dak er af met Leona!
Maggie MacNeal
Als je Maggie MacNeal ziet, denk je direct aan "How do you do" of "Ik zie een ster" en niet te vergeten het mooie "Terug naar de kust".
Marga Bult
Marga is een blijvende artiest en dat zie je weer als zij samen met Sandra Reem en Maggie McNeal verschijnt als de dames "Dutch Divas".
Mariska van Kolck
Mariska van Kolck (Amsterdam, 29 november 1963) is een Nederlands zangeres, presentatrice en actrice. Ze volgde de Opleiding der Hoge Kunsten van de Nel Roos Academie, die tien jaar duurt. Ook was zij in Duitsland actief.
Marjolein Keuning
Marjolein Keuning is een Nederlandse zangeres, actrice en presentatrice, voornamelijk bekend door haar rol als Maxime Sanders in Goede tijden, slechte tijden. Marjolein Keuning is ook bekend door haar medewerking aan vele live evenementen, theater en TV programma's, als presentatrice, en zangeres. Marjolein Keuning is getrouwd met Henk Poort en samen treden ze graag op als duet-partners tijdens concerten en muzikale evenementen met grote orkesten waarvoor Louis Neefs Producties speciale duetten heeft laten arrangeren.
René Groothof
Vooral wanneer muziek een thema is waarover wat te vertellen is, dan is René Groothof de aangewezen persoon om dit naar het publiek over te dragen. Vooral kinderen zijn dol op hem.
Sandra van Megen
Sandra van Megen, presentatrice/actrice en bovenal zangeres is een telg uit een muzikale familie.
Tony Neef
Tony Neef Hij heeft een bühne-ervaring als geen ander en speelt in alle grote musical produkties.
Tudo Bem
Deze dansers, gekleed in prachtige kostuums, brengen een repertoire dat voor een belangrijk deel bestaat uit opzwepende Samba's en Afro-Braziliaanse dansen.
Connie Neefs
Connie Rita Francisca Neefs (Gierle, 10 juli 1952) is een Vlaamse zangeres, actrice en presentatrice, en zus van Louis Neefs Als zangeres heeft Connie een carrière uitgebouwd met o.a. het gereputeerde VARA-Dansorkest, het BRT-Orkest, harmoniën, big bands en vele andere grote en kleine orkesten. Fotografie: Connie Bourla
Günther Neefs
Günther Neefs geniet in België ongekende populariteit. Hij is de zoon van de in Nederland bekende en helaas te vroeg overleden Louis Neefs. In Nederland hebben we regelmatig met Günter gewerkt hetgeen uitmondde een een uiterst professionele performance.
Katell Chevalier
Katell Chevalier heeft uitstraling en flair, een echte toneelpersoonlijkheid. Ze weet wat ze zingt en zingt ook voor het publiek. Zo oordeelde de jury over Katell Chevalier, toen ze eerste werd op het Concours de la Chanson 2010 van de Alliance Francaise. En sindsdien is ze alleen nog maar verder gegroeid! Katell treedt vaak en graag op als gastsolist tijdens concerten van Harmonie- en Fanfareorkesten, kleinere ensembles maar ook symfonieorkesten. Louis Neefs heeft prachtige arrangementen voor haar geschreven die niet alleen mooi zijn om te beluisteren maar ook een uitdaging voor het orkest.
Micheline van Hautem
Deze Vlaamse zangeres weet volgens het Algemeen Dagblad “een zaal om te toveren tot een sfeervolle club, een Parijs cabaret”. Dat Micheline stamt uit de familie Brel is te horen. Haar muziek is verweven met de nostalgie van Edith Piaf en de teksten en de noten van Jacques Brel. Maar ook zingt zij Frank Boeijen en Robert Long om er maar twee te noemen. Zij is een zeer geliefde artiest in de Nederlandse theaters maar soleert ook graag als gast tijdens uw concert.
Philippe Elan
Philippe Elan is een echte Franse zanger die in Nederland leeft en werkt. Ook zingt hij Nederlandse nummers maar wel met een Frans gevoel en dat is emotie en een enorm goed stemgebruik dat alleen een Fransman kan. Hij zingt ook in het Italiaans. Philippe Elan is een echte liefhebber van het betere lied en hij wil deze passie delen. Met zijn warme stemgeluid, zijn gevoel voor poëzie, en zijn soepele verhaaltrant weet hij zijn publiek tot in het hart te raken. Philippe Elan is een echte live solist en podium dier en weet zijn publiek tot op het eind op de punt van de theater-stoel te houden.
3J's
3JS uit Volendam, bestaande uit Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte
Ali B
Ali B behoeft geen intro. Deze sympathieke publiekslieveling komt graag bij u te gast voor een optreden. Bekend van TV, film, theater en grote evenementen en publiekstrekker zorgt steeds weer voor een uniek optreden.
André Hazes jr. (Dré Hazes)
André Hazes jr. (Woerden, 21 januari 1994), ook wel bekend als Dré of Dreetje Hazes, is een Nederlandse zanger. Hij is een zoon van de volkszanger André Hazes. Hazes jr. is de zoon van André Hazes en Rachel Hazes-van Galen. Hij is de broer van Roxeanne Hazes. Na het overlijden van zijn vader in september 2004 hield de op dat moment 10-jarige Hazes jr. tijdens de afscheidsceremonie van zijn vader in de Amsterdam ArenA een toespraak.
Antje Monteiro
Ze is een echte allround showbizz lady van internationale alure. Zij is als TV persoonlijkheid presentatrice van het populaire programma "Het Gevoel Van".
Bamboo Bill
Bamboo Bill, bekend van zijn televisieserie Jungle Club op Telekids (RTL8) speelt een mooi avontuur met zang en teksten in een speciaal aangepast verhaal waarin jong en oud worden betrokken.
Bastiaan Ragas
Bastiaan Ragas zou je wel de lieveling van het publiek kunnen noemen. Boeiend om te zien en een lust om te luisteren. Zijn performance is even energiek als ingetogen.
Caroline Dijkhuizen (Zangeres, Presentatrice, Actrice) © fotografie: Dario & Misja
Carolina Dijkhuizen is bekend dankzij haar hoofdrollen in de musicals Aida, Lion King, Sister Act, Deena Jones in de musical Dreamgirls en The Bodyguard. Ook zong zij de sterren van de hemel in Musicals in Concert (Ziggodome) en Disney in Concert. © fotografie: Dario & Misja
Céline Purcell
Céline Purcell is bekend als actrice in de populaire serie "Kinderen geen bezwaar" maar ook "Goede tijden Slechte tijden". Zij is vooral een bekend theater-verschijning in bekende musicals zoals Eliza Dolittle in "My Fair Lady". Zij won in 2007 de John Kraaijkamp Musical Award: “Beste vrouwelijke hoofdrol” - Eliza Doolittle, My Fair Lady In 2004 won zij John Kraaijkamp Musical Award “Beste aanstormend talent” - Sophie Stuiveling in Mamma Mia!
Charly Luske
Nederlandse zanger, acteur en presentator.
Connie Neefs
Connie Rita Francisca Neefs (Gierle, 10 juli 1952) is een Vlaamse zangeres, actrice en presentatrice, en zus van Louis Neefs Als zangeres heeft Connie een carrière uitgebouwd met o.a. het gereputeerde VARA-Dansorkest, het BRT-Orkest, harmoniën, big bands en vele andere grote en kleine orkesten. Fotografie: Connie Bourla
Daisy Correia
Daisy Correia is een veel gevraagd fado zangeres en zelfs in Portugal een beroemdheid. Daisy heeft zich tot een veelzijdige cross-over zangeres ontwikkeld waarbij zij de fado meeneemt en ieders hart raakt met haar trefzekere zang. Adembenemend. Vooral uitblinker als zangers met live orkesten en ensembles. Een gastoptreden met Daisy Correia zal een onvergetelijke happening worden.
Do (zangeres)
Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als Do (Eindhoven, 7 september 1981) is een Nederlandse zangeres. Zij is een van Nederlands meest beluisterde en bekeken zangeressen op radio, TV maar vooral op de vele podia. Ook is zij jurylid in de vele talenten jachten op VTM en RTL 4. Zij is ook graag bij u te gast als solo zangeres in live optredens met verschillende orkesten. U tikt af, Do begint.
Erik Hulzebosch
Deze sympathieke BN'er heeft het niet alleen ver geschopt als schaatser maar is ook goed in zingen en presenteren. Jong en oud zien hem graag op uw podium een echte publiekslieveling dus.
Glennis Grace
Glennis Grace behoort al jarenlang tot één van de beste zangeressen van Nederland. De zangeres die op 19 juni 1978 in Amsterdam geboren werd, werd al 4x op rij uitgeroepen tot 'De beste zangeres van Nederland'. Haar carrière begint al op jonge leeftijd, wanneer ze als 11-jarig meisje het podium deelt met Julio Iglesias. Vanaf dat moment mag het duidelijk zijn: Glennis Grace is here to stay!
Günther Neefs
Günther Neefs geniet in België ongekende populariteit. Hij is de zoon van de in Nederland bekende en helaas te vroeg overleden Louis Neefs. In Nederland hebben we regelmatig met Günter gewerkt hetgeen uitmondde een een uiterst professionele performance.
Henk Poort
Henk treedt graag op met grote bezettingen en orkesten want dat is echt zijn ding. Inmiddels is zijn repertoire van Tom Manders tot Tom Jones en van Opera tot The American Songbook. In de artiesten galerij van de musical neemt Henk een prominente plek in. Louis Neefs en Stijn Rutten hebben het repertoire van Henk een flinke update gegeven.
Jan & Anny
Als boegbeelden van hitformatie BZN maakten Jan Keizer en Anny Schilder tussen 1976 en 1984 furore en werd hit op hit gescoord.
Jeroen van Koningsbrugge
Jeroen van Koningsbrugge is een van de meest bekende TV persoonlijkheden. Hij is bekend door tal van TV programma's zoals Draadstaal en Neonletters van de VPRO samen met Dennis van der Ven. Ik hou van Holland op RTL 4 en De Lama's van BNN.
Jim Bakkum
Bekende Nederlandse zanger en presentator. Is een gelauwerd musical ster. Bekende TV presentator Hij treedt graag op als uw gastsolist of presentator tijdens uw concert of muzikaal evenement.
Joost Marsman
Joost Marsman (Zwolle, 21 november 1974) is een Nederlandse zanger, tekstschrijver, saxofoonspeler, gitarist en pianist.
Justine Pelmelay bekende Nederlandse zangeres van o.a. haar deelname aan het Eurovisie Songfestival.
Opgroeiend in een muzikaal gezin, zingt Justine in de jaren '80 in de Nederlandse bands de Pasadena Dream Band, Swinging Soul Machine en The Jody Singers. Met de Pasadena Dream Band zingt Justine het bekende "Zandvoort aan de Zee". In 1988 komt zij voor het eerst in aanraking met het Eurovisiesongfestival waar zij met het optreden van Gerard Joling in het achtergrondkoor zat. Een jaar later (1989) neemt Justine zelf deel aan het songfestival met het liedje "Blijf zoals je bent". Samen met tv kok Lonny Gerungang bracht zij een cd album uit met liedjes uit de Indische roots. In het tv programma "De afvallers met sterren" gaat zij de strijdt aan met haar overgewicht en wordt gecoacht door sportman/schaatser Hein Vergeer. Tijdens dit programma weet zij 13 kilo af te vallen. Naast de vele optredens verzorgt Justine verschillende presentatie klussen voor Televisie en op Bedrijfsevenementen. En zij is regelmatig te horen in radio commercials en heeft tevens stemmen ingesproken voor o.a. een Disney film. In 2010 bracht zij haar song "Wereld zonder liefde" uit, wat het begin is ven een nieuwe Nederlandstalige album waar zij momenteel druk mee is. Daarnaast is zij bezig een biografie te schrijven waarin zij vertelt over haar leven als zangers, werkneemster, huismoeder en vrouw. In oktober 2011 is haar hit "ik laat je nooit meer gaan' uitgebracht. In januari 2012 is zij samen met haar voormalige partner slachtoffer op de Costa Concordia, het schip wat op een rots liep voor de Italiaanse kust. Augustus 2012 deed zij mee als deelnemer aan het SBS 6 programma "Sterren Springen".
Katell Chevalier
Katell Chevalier heeft uitstraling en flair, een echte toneelpersoonlijkheid. Ze weet wat ze zingt en zingt ook voor het publiek. Zo oordeelde de jury over Katell Chevalier, toen ze eerste werd op het Concours de la Chanson 2010 van de Alliance Francaise. En sindsdien is ze alleen nog maar verder gegroeid! Katell treedt vaak en graag op als gastsolist tijdens concerten van Harmonie- en Fanfareorkesten, kleinere ensembles maar ook symfonieorkesten. Louis Neefs heeft prachtige arrangementen voor haar geschreven die niet alleen mooi zijn om te beluisteren maar ook een uitdaging voor het orkest.
Lenny Kuhr
In 1969 wint Lenny Kuhr het Eurovisiesongfestival in Madrid. Met haar lied ‘De troubadour’ pakt ze heel Europa in. Vanaf dat moment scoort Lenny de ene na de andere hit. Lenny heeft vele stadia in haar leven doorlopen en mede daardoor is haar muziek veel meer gaan richten naar de emotie van de mens in het algemeen. Ze raakt mensen op verlei wijzen. Ze raakt de gevoelige snaar met vertalingen van liederen van Schubert maar zingt ook Jules de Korte. Kortom een vrouw om naar te luisteren en te bewonderen.
Leonie Meijer
Leonie Meijer (Rotterdam, 4 september 1985) is een Nederlands singer-songwriter.
Loes Luca
Louise Diana Wilhelmina Catharina (Loes) Luca (Rotterdam, 18 oktober 1953) is een Nederlands actrice, zangeres en comédienne die bekend is van Nénette et les Zézettes, Het Klokhuis en Ja zuster, nee zuster en de nieuwe versie van 't Schaep met de 5 pooten.
Lone van Roosendaal
Lone van Roosendaal (Bonn, 12 juni 1969) is een Nederlandse actrice en sopraan. Ze is bekend geworden met hoofdrollen in vele bekende musicals maar ook als actrice in films en dramaseries op TV. Lone treedt graag op als gastsolist tijdens uw jubileumconcerten, gala's en bedrijfsfeesten.
Lucy de Lange
Lucie de Lange, pseudoniem van Lucie Janine Michielsen (Amsterdam, 12 juni 1957) is een Nederlands actrice, stemactrice en zangeres.
Marcel Visscher
Marcel Visscher is een Nederlands acteur, danser en zanger. Visscher volgde zijn opleiding aan Fontysdansacademie te Tilburg met een specialisatie in musicaltheater.
Mariska van Kolck
Mariska van Kolck (Amsterdam, 29 november 1963) is een Nederlands zangeres, presentatrice en actrice. Ze volgde de Opleiding der Hoge Kunsten van de Nel Roos Academie, die tien jaar duurt. Ook was zij in Duitsland actief.
Marjet van den Brand
Marjet van den Brand (Castricum, 19 oktober 1984) Nederlandse zangeres. Zij is bekend geworden door haar succesvolle deelname aan de Voice of Holand. RTL 4.
Marjolein Keuning
Marjolein Keuning is een Nederlandse zangeres, actrice en presentatrice, voornamelijk bekend door haar rol als Maxime Sanders in Goede tijden, slechte tijden. Marjolein Keuning is ook bekend door haar medewerking aan vele live evenementen, theater en TV programma's, als presentatrice, en zangeres. Marjolein Keuning is getrouwd met Henk Poort en samen treden ze graag op als duet-partners tijdens concerten en muzikale evenementen met grote orkesten waarvoor Louis Neefs Producties speciale duetten heeft laten arrangeren.
Micheline van Hautem
Deze Vlaamse zangeres weet volgens het Algemeen Dagblad “een zaal om te toveren tot een sfeervolle club, een Parijs cabaret”. Dat Micheline stamt uit de familie Brel is te horen. Haar muziek is verweven met de nostalgie van Edith Piaf en de teksten en de noten van Jacques Brel. Maar ook zingt zij Frank Boeijen en Robert Long om er maar twee te noemen. Zij is een zeer geliefde artiest in de Nederlandse theaters maar soleert ook graag als gast tijdens uw concert.
Noortje Herlaar
Noortje Herlaar (Vlaardingen, 22 april 1985) is een Nederlandse actrice en zangeres. Op zondag 24 januari 2010 won zij de finale van het televisieprogramma Op zoek naar Mary Poppins, waardoor zij de hoofdrol van Mary Poppins ging vertolken in de gelijknamige musical, die in 2010/2011 in het Circustheater in Scheveningen te zien was. In 2012 maakte ze haar debuut op de televisie met de rol van Jeanne in de tv-serie Moeder, ik wil bij de Revue.
Pearl Joan
Pearl Joan (Pearl Jozefzoon) is geboren te Utrecht op 21 september 1985. Haar ouders zijn van Surinaamse afkomst. Pearl combineert haar zangtalent in een mix van Gospel - Pop en Klassiek maar ook Nederlandstalig. Zij heeft haar bekendheid o.a. te danken aan haar deelname aan The Voice of Holland, waarin zij één van de vier finalisten was. Haar performance komt het beste uit in een concertante voorstelling waar zij meer is dan een pracht verschijning. Haar live optredens zijn adembenemend. © Fotografie: Louis Neefs Producties
Peter Koelewijn
Peter Koelewijn een nu al legendarische artiest in de NEDERPOP bestijgt graag uw podium. Hij is een van de belangrijkste artiesten in de Nederlandstalige popmuziek. Wie kent zijn hits niet. "Kom van dat dak af" en "Je wordt ouder papa". "Angeline" of KL204 "Als ik God was" Deze rocker is graag uw gastsolist. Informeer naar de mogelijkheden. Het dak eraf met Peter Koelewijn.
Raffaëla Paton
Raffaëla Paton (Amsterdam, 1 juni 1983) is een Nederlandse zangeres en winnares van de derde editie van de talentenjacht Idols. Daarnaast maakte Paton deel uit van de meidengroep Monroe. In 2010 deed Paton mee aan de talentenjacht The voice of Holland en in 2012 aan het Nationaal Songfestival 2012. Tegenwoordig is ze zangeres van iDANCE.
Rolf Koster
Rolf is bekend van theater, optredens, zowel solo als musical artiest en speelde in vele musicals. Deze rasartiest ontpopt zich als een allround zanger, entertainer en presentator. Hij is een graag geziene gast tijdens vele concerten en andere muzikale happenings.
Sjors van der Panne
Eindelijk een artiest die het Nederlandstalige lied een boost geeft waar iedereen van kan genieten. Sjors behoort tot de nieuwe zangtalenten van Nederland en geprezen door grootheden als Lisbeth List, Marco Borsato, Boudewijn de Groot en Frank Boeijen om er maar een paar te noemen. Sjors van der Panne (Voorschoten, 1979) groeide op in een wereld vol muziek. Thuis werden platen gedraaid van Ramses Shaffy en Liesbeth List, maar ook van Phil Collins, Joan Baez en Janis Ian. Zelf muziek maken en het publiek entertainen was zijn droom. En dat kunt u gaan zien en horen als u kiest voor Sjors als gastsolist tijdens uw muzikaal evenement of concert.
Stanley Burleson
Stanley Burleson is een showman pur sang! Met zijn geweldige podium performance, zijn warme stem en zijn enorme danskwaliteiten weet hij zijn publiek feilloos te bespelen.
Syb van der Ploeg
Syb van der Ploeg (Dokkum, 15 juni 1966) is een Nederlands zanger, componist en tekstschrijver. Syb krijgt landelijke bekendheid als frontman van De Kast, één van de populairste Nederlandstalige bands sinds medio jaren 90.
Thomas Berge
Thomas Berge, pseudoniem van Chiel Ottink (Enschede, 25 januari 1990), is een Nederlands zanger. Albums: Berge Verzet, De mooiste, Geloof in je dromen, 1221, Als jij lacht, Kon ik maar even bij je zijn. Tv-programma's: De beste zangers van Nederland! In 2005 ontving hij een Zilveren Harp; Berge ontving een Originele Rembrandt voor het album "Geloof in je dromen"; Berge is ambassadeur van de Cliniclowns; In 2008 ontving hij de Gulden Vedel voor zijn nummer "Jij bent mijn leven". In november 2009 ontvangt Thomas een gouden single award voor Kon ik maar even bij je zijn.
Trijntje Oosterhuis
Een van de meest succesvolle zangeressen van Nederland. Bekend zowel nationaal als internationaal. Haar repertoire is zeer veelzijdig en zij mag dan ook best als een all round zangeres betiteld worden.
Willeke Alberti
Willeke behoeft bij niemand uitleg. Jong en oud kennen haar van radio, TV, theater en film maar vooral als zangeres. Zij vertolkt Nederlandse liedjes op haar eigen onnavolgbare wijze en zo herkenbaar.
Berget Lewis
Een terechte winnaar van de beste zangeres van Nederland in het gelijknamige TROS TV Programma in 2012. Een vocaal zeer sterke zangeres en een regelrechte aanrader voor een solo act met live orkesten.
Pearl Joan
Pearl Joan (Pearl Jozefzoon) is geboren te Utrecht op 21 september 1985. Haar ouders zijn van Surinaamse afkomst. Pearl combineert haar zangtalent in een mix van Gospel - Pop en Klassiek maar ook Nederlandstalig. Zij heeft haar bekendheid o.a. te danken aan haar deelname aan The Voice of Holland, waarin zij één van de vier finalisten was. Haar performance komt het beste uit in een concertante voorstelling waar zij meer is dan een pracht verschijning. Haar live optredens zijn adembenemend. © Fotografie: Louis Neefs Producties