3JS

3JS

De 3JS: Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Kuller!

De 3JS waren tot voor kort Jan DullesJaap Kwakman en Jan de Witte uit Volendam! April 2019 stopt Jan de Witte en werd Robin Kuller het nieuw bandlid. Gelukkig begint zijn tweede naam ook met een “J..”, namelijk Johannes.

Ze treden op als trio en zijn al jaren bekend van veel verschillende televisieprogramma’s zoals “De Beste Zangers“, “DWDD“, “RTL Boulevard“, “De Zomer Voorbij“, de “Heineken Music Hall“en natuurlijk ook van “De Vrienden van Amstel Live“!

Tijdens de Vrienden van Amstel Live 2016 zongen de 3JS repertoire van U2. Dit werd zo’n groot succes dat hier een theatershow van is gemaakt. De grootste theaters, 40 keer uitverkocht!

In 2018 hebben wij voor het eerst 2 concerten met de 3JS  in combinatie met orkesten verzorgd. Ze zongen Nederlandstalige popmuziek en begeleidden zichzelf met gitaar. Beide concerten een groot succes!!!

Op muziekgebied zijn de 3JS van alle markten thuis. Voor meer foto’s en video’s zie https://www.facebook.com/louisneefsproducties/ en Louis Neefs.

Inmiddels hebben wij hiervoor passende arrangementen. Vanzelfsprekend hebben wij een groeiend repertoire aan arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

3 J’s Persfoto, 2017

3 J’s Persfoto, 2017