3JS

3JS

De 3JS: Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Kuller!

Op 9 juni verschijnt het nieuwe album van de 3JS, het album heet “Mooie Tijden”! Het album werd gemixt onder begeleiding van Bob Blearmountain, hij mixte o.a. ook de albums van Bryan Adams, Bruce Springsteen en David Bowie. De 2e single van dit album “Als Je Haar Ziet” beloofd dat dit een prachtig album is geworden, zie bijgaand YouTube video.

De show “15 jaar 3JS” was in meerdere Nederlandse theaters te zien!

De 3JS bandleden bestonden oorspronkelijk uit Jan Dulles,  Jaap Kwakman en Jan de Witte uit Volendam! Vanaf april 2019 stopte Jan de Witte en werd Robin Küller het nieuwe bandlid.

Ze treden al jaren als trio op en zijn bekend van veel verschillende televisieprogramma’s zoals “De Beste Zangers”, “DWDD”, “RTL Boulevard”, “De Zomer Voorbij”, de “Heineken Music Hall” en natuurlijk ook van “De Vrienden van Amstel Live”!

Tijdens “De Vrienden van Amstel Live” in 2016 zongen de 3JS repertoire van U2! Dit werd zo’n groot succes dat hier een theatershow van is gemaakt. Na een tour vorig jaar 2022 is de show door heel Nederland verlengd met 9 extra shows, in totaal 53 voorstellingen!

Anno 2024 een prachtige theatertour door het hele land samen met het Red Limo Quartet! In het concertgebouw van Amsterdam brachten ze samen met Jan Smit hun nieuwe gezamenlijk single ten gehore!

Wij hebben voor een samenwerking met de 3JS passende arrangementen! Vanzelfsprekend hebben wij een groeiend repertoire aan arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

3JS Persfoto

3JS Persfoto