Brace

Brace

Brace” is geboren op 23 augustus 1986 geboren in Surabaya. Zijn ouders verhuisden naar Nederland, waarna hij opgroeit in Amsterdam.

De vader van Brace is songwriter “Eddy MacDonald” en zijn broer zingt in de Nederlandse “R&B-acts K-Shaw” en “VIP Allstars“.
Al snel blijkt dat ook Brace over een enorm muzikaal talent beschikt: hij wint de talentenjacht van het “Kwakoe Zomerfestival” en behaalt de landelijke finale van de “Kunstbende” in Utrecht.

Zijn landelijke doorbraak is een feit als “Lange Frans” en “Baas B” hem vragen mee te werken aan de single “Moppie” en als “Ali B” met hem de single “Ik ben je zat” opneemt. Beide singles worden een groot succes en staan allebei hoog in de Nederlandse hitparade!

Hij heeft in de loop der jaren meegedaan aan diverse bekende programma’s o.a. “Ali B op volle toeren“, “DWWD“, “The Voice of Holland“, “Expedition Robinson“, “Beste Zangers” etc.

Brace heeft een gouden stem en weet het grote publiek te raken!

Brace is bij ons als zanger te boeken! Wij hebben een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen!

Brace ©persfoto