Carolina Dijkhuizen

Carolina Dijkhuizen

Carolina Dijkhuizen is een zangeres, actrice en presentatrice, zij is ook veel te zien in het theater!

Ze werd bekend door haar hoofdrollen in de grote musicals zoals “Aida”, “Sister Act”, “Dreamgirls”, “The Bodyguard” en zij was Nala in “The Lion King”.

In 2023 speelde zij de rol van Tanya in de musical “Mamma Mia”.

Al vanaf 2006 was zij soliste in “Musicals in Ahoy”, zij zong in 2012 wederom in Ahoy in “Musical Classis Ahoy” en in 2015 in “Musicals in de Ziggo Dome”.

Ook zien en horen we haar regelmatig op tv bij o.a: “De Beste Zangers”, “De Eindmusical”, in “GTST”, in de serie “De slet van 6VWO”, in de film “Zwanger & Co”, de serie “Deep Shit”, in “De Afvalligen”, “Wie is de Mol”, “Expeditie Robinson”, “De Beste Zangers”, “Moordvrouw”, “Spangen”, “Charlie” en “Spoorloos verdwenen”, in “De Verraders”, in “De Slimste Mens”, “Secret Duets” en nog veel meer.

In 2019 presenteerde zij de grote Grand Finale van “Jesus Christ Superstar” in Ahoy Rotterdam.

In hetzelfde jaar speelde Carolina haar eigen theatershow “Thank God it’s Donna” samen met de band Gare du Nord,  een ode aan Donna Summer!

Carolina zingt o.a. repertoire van “Donna Summer”, “Jennifer Lopez”, “Whitney Houston”, “The Bee Gees”, “More than a Woman” etc.

Ook zingt zij musicalsongs uit o.a. Aida”, “The Bodyguard”, “The Lion King” en “Annie” en uiteraard is in overleg ander muziekrepertoire mogelijk.

Carolina is bij ons als zangeres te boeken. Wij hebben voor haar een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen!

Carolina Dijkhuizen ©Nico Kroon