Connie Neefs

Connie Neefs

 

Connie Neefs is op 10 juli 1952 geboren in Gierle, België. Zij doet veel zang- en presentatiewerk sinds zij in Antwerpen afgestudeerd is.

Connie is bekend van radio en televisie. Als zangeres heeft zij een carrière opgebouwd met o.a. het “VARA-Dansorkest“, het “BRT-Orkest“, “Harmoniëen“, “Big Bands” etc.

Connie presenteerde talloze concerten zoals “Strato-Vani“, de nieuwjaarsconcerten van het “Jeugd- en Muziekorkest Antwerpen” en zij is de vaste presentatrice van de “Internationale Robert Stolz Club“.

Ze treedt op met haar muzikanten in Vlaamse theaterzalen met liedjesprogramma’s zoals “65 jaar Televisie“en “Zet de Radio wat luider“.  Ze had  de hoofdrol in de musical “South Pacific” in de KVO te Antwerpen en in de KRO-televisieserie “De Poppenkraam“.

In december 2015 stelde Connie een bijzonder kerstconcert samen voor “Foundation Mechelen“. Samen met haar dochter Hannelore en Jasmine Jaspers zong ze met de “Gery’s Big Band” in een volle Sint-Romboutskathedraal.

Nieuw voor 2018-2019 is “Louis Neefs, Wat een Leven” waarmee ze samen met dochter Hannelore en musicalster “Hans Peter Janssens” zal optreden tijdens een uniek hommage-concert!

Connie is bij ons als zanger en/of presentatrice te boeken! Wij hebben een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen!

Connie Neefs ©Bourla, persfoto