Edsillia Rombley

Edsillia Rombley

 

Edisillia Rombley is een sympathieke allround Nederlandse zangeres, zij is bekend geworden door haar deelnames aan de “Soundmixshow” en het “Eurovisiesongfestival“.

In 1996 won zij de finale van de “Soundmixshow” met een imitatie van “Oleta Adams“. In 1998 deed ze mee aan het “Eurovisiesongfestival” met “Hemel en aarde“, dit nummer bereikte ook een mooie plek in de Nederlandse Top 40!

Nu, anno 2019 zingt zij in het populaire tv-programma “Maestro” “Hemel en Aarde waar “Ria Bremer” als dirigente voor staat!

Zij is een topartiest met heel veel ervaring, denk aan haar deelname aan “Dancing with the Stars“, de tune van “Zeg’ns Aaa“, “shows in de theaters Edsillia Zingt Verder“, verzamelalbum “Uit Mijn Hart“, haar samenwerking met “Ruth Jacott“, deelname aan de “Beste Zangers“, gastartiest bij “de Toppers” en nog veel meer. In 2012 kwam in samenwerking met het “Metropole orkest” het fantastische album “Sweet Soul Music” uit!

Edsillia is als zangeres bij ons te boeken. Wij hebben een groot repertoire aan arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Edsillia Rombley, Persfoto