Jennie Lena

Jennie Lena

Het maakt niet uit waar ze is of wat ze doet: Jennie Lena valt op. Ze is echt. Ze is ongepolijst en humoristisch!

In 2015 deed Jennie Lena mee aan The Voice. Hier aan meedoen was voor haar een manier om het grotere publiek te bereiken, wat haar uitstekend is gelukt! Hierdoor kreeg zij ook internationaal aandacht! Ze vertrok daarna naar New York en L.A. om diverse shows te geven, aan een nieuw album te werken en ze kreeg een uitnodiging om mee te doen op het SXSW festival in Austin in Texas.

Jennie Lena is opgegroeid in een muzikale familie waar vele muziekstijlen voorbij kwamen. Als kind zat ze bij het Nederlands Kindertheater en na een theateropleiding te hebben gevolgd won ze in 2007¬† “Talent Night Rotterdam”. Tussen 2003 en 2007 zong ze bij de Amsterdamse band “Food For Funk”, waarna ze vervolgens vanaf 2010 met haar eigen “Monster on Tour” door Nederland reisde!

 

Jennie is geen onbekende op het Eurovisiesongfestival, in 2017 zat ze bij de Nederlandse vakjury. In 2018 ging zij als achtergrondzangeres met Trijntje Oosterhuis mee naar Oostenrijk. Ook bij Anouk heeft Jennie gezongen als achtergrondzangeres, kortom zij is een rasartiest in hart en nieren, zij zingt vanuit haar hart, ze laat haar kracht en gevoeligheid zien, zowel op het podium als er af en weet daarmee haar publiek te raken!

Afgelopen maart was Jennie Lena te horen bij het Noord Nederlands Orkest in een tour “A symphonic tribute to Prince”!

Jennie is bij ons als zangeres te boeken. Vanzelfsprekend hebben wij een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Jennie Lena, Persfoto