Katell Chevalier

Katell Chevalier

Katell is in Frankrijk geboren, zij is een Frans-Nederlandse zangeres! In beide landen is ze deels opgegroeid. In 2006 ging ze studeren aan het ArtEZ concervatorium in Enschede. Toen is ze verhuisd van Parijs naar Enschede. In 2010 studeerde ze af.  “Emmène-moi”, haar eerste plaat kwam in 2012 uit, eind november 2014  kwam er een album uit. In juli 2015 bracht ze haar single uit: Vite Vite, een lofzang over de Tour de France!

Katell heeft in 2016 meegedaan aan The Voice of Holland. Ze kreeg hier een staande ovatie voor “Formidable”!  Ook “Brabant” het liedje van Guus Meeuwis wat zij zelf heeft vertaald naar “Paris”, werd een succes en bereikte zelfs de Itunes top 40.

In 2017 maakt ze de stap naar het theater met een show, Deux Voix, met o.a. het repertoire van Jacques Brel en Stromae! Ook de rasmuzikanten Ton Snijders en Mathijs van Til werken aan deze show mee!

Katell is bij ons als zangeres te boeken. Ook kan je bij Katell denken aan een mooie samenwerking met Philippe Elan en/of Gerard Alderliefste (zie filmpje Paradiso) voor een mooie Franse avond!  Wij hebben hiervoor een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Katell Chevalier, Amsterdamse Tramharmonie ©Louis Neefs Producties 2018