Sjors van der Panne

Sjors van der Panne

 

Sjors van der Panne is opgegroeid in een wereld vol muziek!

In 2008 won hij de publieksprijs tijdens het “Concours de la chanson” en in 2011 bracht hij zijn debuutalbum “Eén nacht” uit.

Vanaf 2014 dat Sjors besloot om mee te doen aan “The Voice of Holland” is hij niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Met zijn bijzondere stem ontroerde hij eerst de juryleden en vervolgens heel televisiekijkend Nederland. Tijdens de finale, waarin hij een duet zong met “Frank Boeijen“, haalde hij de tweede prijs.

In 2015/2016 vestigde Sjors een record door maar liefst tien uitverkochte concerten te geven in “Het Concertgebouw” in Amsterdam! Wekenlang stond het  live album “Klassiekers in Het Concertgebouw” hoog in de albumhitlijsten. Hij zong er de mooiste Nederlandstalige liedjes van o.a. “Frank Boeijen” en “Ramses Shaffy“.

Op 26 februari 2017 kwam  Sjors zijn tweede album “Met Elkaar” uit!  Het eerste exemplaar hiervan heeft hij aan “Marco Borsato” uitgereikt. In 2018 stond het record al op 12 uitverkochte concerten.

In 2018 geeft hij concerten met nieuwe en bekende songs van helden zoals “Ramses Shaffy“, “Frank Boeijen” en “Boudewijn de Groot“.  Voor “Stichting Alzheimer” neemt hij prachtige lied “Gisteren bestaat niet meer” op.

Ook stond Sjors samen met o.a.”Karin Bloemen“, “Jenny Arean” en “Jan Dulles”  2x met “Het Metropole Orkest” in een uitverkocht Nieuwe Luxor in Rotterdam met een “Hommage aan Robert Long“!

In 2019 werkte Sjors aan een nieuw album en ging hij door het hele land met zijn nieuwe theatershow waarin hij liedjes zingt van o.a. “Belinda Meuldijk“, “Han Kooreneef” en “Frank Boeijen“!

Sjors is bij ons als zanger te boeken!

We hebben een groot repertoire aan orkest-arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Sjors van der Panne ©Bas Hermsen

Sjors van der Panne ©Stefan van Ruijven