April Darby

April Darby

April Darby is een Nederlands/Amerikaanse zangeres en niet geheel onbekend in de wereld van theater en de popmuziek.

Naast hoofdrollen in succesvolle producties zoals “Aida In Concert” en “The Bodyguard” in Nederland én België, heeft April Darby meerdere keren in de Ziggo Dome gestaan met o.a. Grand van de populaire DJ “Fedde Le Grand”, “Let’s Dance” van Humberto Tan, “Chantal’s Pyama Party” en “Disney 100 in Concert”.

In 2022 wist April het te schoppen tot de halve finale van “Expeditie Robinson”.

Hierna is zij een graag geziene gast geworden bij verschillende tv-programma’s zoals: “Secret Duets”, “DNA Singers”, “That’s My Jam”, “The Connection”, “OP1”, “Stars on Stage”, “Lingo”, “Kerstduetten” en en in 2024 “Het Perfecte Plaatje”.

April Darby is als zangeres, entertainer en actrice niet van plan om in één hokje te passen en is vastberaden om elk podium te veroveren!

Van het 5-Mei Concert op de Amstel onder begeleiding van het beroepsorkest de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’, naar de opening van het “Televizierring Gala”, de Nederlandse stem van Beyoncé in de live-action film The Lion King, voorprogramma Eurovisie Songfestival naar 2,7 Miljoen streams voor haar hit “Gone Tomorrow” met “The Boy Next Door en Billy The Kit”.

In seizoen 2023-2024 is April de eerste vrouw van kleur ter wereld, die de rol Amneris speelt in “Aida”.

Komend seizoen zal zij de rol spelen van Deloris van Cartier in de vernieuwde versie van “Sister Act”.

Verwacht met April Darby een zinderende show, waar de soulvolle power vocals van April centraal staan en het dak er gegarandeerd afgaat!

April Darby is bij ons als zangeres op jouw hafabra concert met jouw eigen orkest te boeken! Wij hebben hiervoor passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

April Darby ©Persfoto