Belle Perez

Belle Perez

Belle Perez in 2019 al 20 jaar op de Bühne!

Afgelopen jaar 1 juni 2019 gaf Belle de aftrap van “Fiesta Perez” in de Roma: het startschot van de gelijknamige tournee langs de Vlaamse en Nederlandse podia/theaters. Haar nieuwe single “Indirectas is” een aanstekelijk nummer dat goed op weg is om een nieuwe zomerhit te worden! (zie 2e filmpje). Ook zingt ze perfect diverse akoestische nummers!

Belle Perez heeft de Spaanse nationaliteit maar is in België opgegroeid. Als kind deed ze al mee aan talentenjachten. In 2000 werd ze bekend bij het grotere publiek doordat ze meedeed  aan het programma “Eurosong“, de Belgische voorronde voor het Eurovisie Songfestival, met het liedje “Hello World“. Uiteindelijk deed ze niet mee aan het Eurovisie Songfestival, wel was ze vanaf dat moment niet meer weg te denken uit de “Muziekwereld”

Belle kreeg ook in Nederland veel fans, met name sinds ze in 2004 samen met Jan Smit het “Tros Muziekfeest” op het plein presenteerde. Vervolgens stond ze in “Ahoy” en in de “Heineken Music Hall“. Toen haar derde album uitkwam, maakte zij een switch van pop naar latin, denk aan de bekende hits: “Ave Maria“, “Emorada” en “Que Viva la Vida“.!

Belle Perez is bij ons al meerdere malen als zangeres geboekt! Iedere keer weer zorgt zij voor een Spaans feest, een fantastische avond!

Wij hebben voor haar een groot repertoire aan arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Louis Neefs en Belle Perez, © Louis Neefs Producties, 2016