Dennis van Aarssen

Dennis van Aarssen

 

Dennis van Aarssen, winnaar van “The voice of Holland” 2019!

Inspiratiebronnen van Dennis zijn grootheden zoals “Frank Sinatra“, “Jos Groban“, “Michael Bublé” en “Robbie Williams“!

Tijdens de 9e editie van The Voice leerde iedereen Dennis kennen, hij wist zich met zijn warme stemgeluid te presenteren aan het grote publiek als een uitzonderlijk talent! Met zijn vertolkingen van “Mr. Bojangles“, “That’s Life” en “Modern World” wist hij de finale te winnen.

Eind vorig jaar bracht Dennis zijn eerste album uit, “Forever You“. Hij werkte hiervoor samen met singer-songwriter “Maria Christensen“. Zij heeft ook samengewerkt met grote namen als o.a. “Jennifer Lopez” en “Celine Dion“. Ook de voormalig pianist van Frank Sinatra, “Jeff Franzel” heeft meegewerkt aan het album.

“Doing Alright“, de nieuwe single die Dennis heeft uitgebracht staat ook op het album “Forever You“.

Voor zijn eerste theaterprogramma “Start Spreading The News” heeft Dennis gekozen voor de mooiste liedjes uit het “Great American Songbook“, bekende jazz standards en populaire songs van grote zangers en chansonniers zoals “Charles Aznavour“, “Michael Bublé” en “Stromae“. Hij zingt ook een aantal nieuwe nummers uit zijn eigen repertoire.

Momenteel gaat Dennis met zijn tour, 31 theatershows, “Start Spreading The News” door Nederland onder begeleiding van de “BOSCO Bigband“, welke tot eind dit jaar zal duren.

Vorig jaar in november kwam een droom van Dennis uit! Hij stond oog in oog met “Michael Bublé“. Én hij nodigde Dennis uit om een nummer samen met hem te zingen. Dennis koos voor “That’s Life“! (zie opname)

Louis Neefs Producties heeft voor hem een divers en groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen!

Dennis van Aarssen, persfoto