Dennis van Aarssen

Dennis van Aarssen

Dennis van Aarssen, winnaar van “The voice of Holland” 2019!

Inspiratiebronnen van Dennis, zijn grote voorbeelden zijn “Frank Sinatra”, “Jos Groban”, “Michael Bublé” en “Robbie Williams”!

November 2019 kwam een droom van Dennis uit! Hij stond oog in oog met “Michael Bublé”. Én hij nodigde Dennis uit om een nummer samen met hem te zingen. Dennis koos voor “That’s Life”!

Tijdens de 9e editie van The Voice leerde iedereen Dennis van Aarssen kennen, hij presenteerde zich aan het grote publiek als een uitzonderlijk talent! Met zijn vertolkingen van “Mr. Bojangles”, “That’s Life en “Modern World” wist hij de finale te winnen.

Voor zijn debuutalbum “Forever You” kreeg hij een gouden plaat, er volgde een theatertournee met 31 shows samen met de “Bosco Bigband” en hij won een Edison Award! “Doing Alright”, de bekende single die Dennis uitbracht staat ook op bovenstaand album.

Voor zijn eerste theaterprogramma “Start Spreading The News” koos Dennis voor de mooiste liedjes en populaire songs van grote zangers en chansonniers zoals “Charles Aznavour”, “Michael Bublé” en “Stromae”. Hij zong ook een aantal nieuwe nummers uit zijn eigen repertoire.

Begin 2020 besloot Dennis vanwege de corona pandemie studio streaming optredens te verzorgen, elke week een show van ongeveer een half uur! Ook heeft hij in deze periode nieuwe liedjes geschreven!

Vanaf oktober 2021 startte hij met een theatertour, zo ook in 2022 en 2023! In 2023 is hij tevens begonnen aan zijn eerste Clubtour “Standing Room Only”, zingen en dansen met de bekende hits! Zijn eerste clubtour in Utrecht was een groot succes! (zie ook filmpje YouTube)

Louis Neefs Producties heeft voor hem een divers en een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen!

Dennis van Aarssen, persfoto