Elske DeWall

Elske DeWall

Elske DeWall is een Nederlandse Zangeres die vooral landelijk bekend werd door haar rol “Maria in The Passion”!

Elske was 9 jaar toen zij begon met saxofoon spelen. Al gauw ging zij ook zingen! Tijdens haar studie in 2004 zong ze als achtergrondzangeres en in 2007 trad ze al op tijdens het “Friese Popgala“.

Al in 2012 scoorde ze een hit met “This Game“, de titelsong van de bekende tv-serie “Moordvrouw“! Elske zong ook “Heb het leven lief” van Liesbeth List, wat vanwege het grote succes op single werd uitgebracht.

In 2015 zong Elske tijdens een campagne van Kika samen met de “3JS” en met “Shirma Rouse“! Ook heeft zij duetten gezongen samen met o.a. “Lionel Richie” en “Syb van der Ploeg“. Maar liefst 2x heeft zij gezongen als gastartieste in de Ziggo Dome bij de tour/concerten van “Marco Borsato“!

Naast haar solocarriére zingt Elske sinds 2017 ook in ‘The BlueBirds’, wat bestaat uit nog 2 zangeressen, Krystl en Rachel Lousie. “The BlueBirds” zingen country liedjes van o.a. Shania Twain, Alison Krauss en Dixie Chicks.

In 2018 zingt zij in het bekende Tv-programma “Linda’s Zomerweek” als muzikale omlijsting. Voor Johnny de Mol zingt ze het liedje “Hoeveel ik van je Jou”, wat geschreven werd door opa John de Mol sr.

Ook heeft zij gezongen met “Jonathan Jeremiah” en het “Metropole Orkest” tijdens het “North Sea Jazz“. Ze speelt zelf ook gitaar, piano en saxofoon!

Op dit moment is zij één van de deelnemers van “Dancing on Ice“.

Kortom een rasartiest! Louis Neefs Producties heeft voor haar een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen!

Elske DeWall, Persfoto