Emma Heesters

Emma Heesters

Wie Emma Heesters nog niet kende, door haar deelname aan de Beste Zangers kan je haar niet meer missen…

Emma Heesters is een Nederlandse zangeres, die op 8-jarige leeftijd al het “Kinderen voor Kinderen Songfestival” won. Toen ze 18 werd, begon ze met haar eigen YouYube kanaal. Nadat zij covers zong van “Meghan Trainor“, “Ariana Grande” en  “Alan Walker” groeide haar bekendheid enorm, op dit moment heeft ze meer dan 1.8 miljoen volgers.

Emma stond begin 2019 in het voorprogramma van de Amerikaanse groep “Boyce Avenue” tijdens hun tournee door Europa!

Haar eerste platencontract is getekend in New York bij “Universal’s Republic Record“. Ook heeft ze in de studio samengewerkt met winnende producers wat platina opleverde en een Grammy Award! Oktober 2019 won zij “The MTV Push Award“, en met potentie voor internationaal succes!

Emma is 23 jaar, woont in Amsterdam en is een groot talent! Nu, door haar deelname aan “De Beste Zangers” kan niemand meer om haar heen.

Emma samen met Henk Poort, Vivo Per Lei” heeft inmiddels 1.3 min. weergaves ..!!! Emma samen met Rolf Sanchez, onze artiest van de maand oktober, “Pa Olvidarte” inmiddels ook..!!!  Beide duetten zijn fantastisch!

Emma is bij ons als zangeres te boeken en in combinatie met Henk Poort of Rolf Sanchez!!!  Louis Neefs Producties heeft hiervoor een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Emma Heesters, persfoto