Emma Kok

Emma Kok

Emma Kok is begin dit jaar, seizoen 2023, winnares geworden van Ministars, het nieuwe zangprogramma op SBS6 voor kinderen van 8 t/m 15 jaar. Op dat moment was zij 14 jaar, inmiddels is Emma 15 jaar. Daarvoor, in 2021, werd Emma ook winnares van het 10e seizoen van The Voice Kids.

“Laat mij een vlinder zijn”, haar eerste single met meer dan 4.000.000 streams op spotify en 16.000.000 weergaven op YouTube, staat al sinds 11 maart 2022 in de Zapp Kids Top 20. In het jaaroverzicht 2022 van de Kids Top 20 stond zij op de 2e plaats!

Inmiddels kent iedereen Emma, afgelopen juli mocht Emma als gastartieste optreden bij Andre Rieu en het Johann Strauss Orkest op het Vrijthof in Maastricht! Dit is een overweldigend succes geworden, op 9 en 10 december aanstaande gaan zij wederom samen concerten op het Vrijthof in Maastricht geven! In 2024 gaat Emma mee op tournee.

Emma was in augustus te gast bij Humberto, daar kreeg zij prachtige recencies voor haar vertolking van “Voilà”!

Emma heeft een drukke agenda, heeft inmiddels opgetreden met meerdere orkesten en heeft nog veel meer in de planning staan, eind september staat zij samen met Fred van Leer in Ahoy Rotterdam met “Fred & Friends”!

Wil jij met jouw hafabra orkest ook een mooi concert met Emma, zij is bij ons te boeken als gastartieste! Vanzelfsprekend hebben wij voor haar een groot repertoire aan passende arrangementen, in overleg is er veel mogelijk!

Emma Kok ©Persfoto

Emma Kok ©Persfoto