Freek Bartels

Freek Bartels

Freek Bartels kreeg landelijke bekendheid in de televisieshow “Op zoek naar Joseph” op 26 oktober 2008. Hij won en verdiende zo de hoofdrol in de musical “Joseph Christ Superstar“!

Freek komt uit een muzikale familie. Hij studeerde cum laude af aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Hij is een door en door professional en mag tot één van de beste Nederlandse artiesten genoemd worden.

Freek speelt in veel bekende musicals en televisieprogramma’s. o.a. “Les Misérables” “Petticoat“, “Next to Normal“, “Love Story” van Joop van den Ende, “Beauty and the Beast” en “From Sammy with Love“.

Hij werd bekend van diverse tv. programma’s o.a. “Beste Zangers“, “Ranking with the Stars“, “Fort Boyard“,  de tv-serie “Petticoat” en natuurlijk als één van de kandidaten van “Wie is de Mol“.

In 2010, 2013 en 2015 was hij te zien als “Jesus” in “Jesus Christ Superstar“.

In 2014 en 2015 stond hij in de Ziggo Dome met “Musicals in Concert“.

Ook speelt hij in toneelstukken samen met o.a. Paul de Leeuw en Anne Wil Blankers.

Als zijn drukke agenda het toelaat zal Freek heel graag als gastsolist optreden op concerten door harmonie-, fanfare- en symphonieorkesten.

Wij hebben een divers repertoire voor bekende toppers uit diverse films en musicals. Louis Neefs Producties heeft hiervoor perfect aansluitende  arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Persfoto, © Rudy Hellewegen, 2014