Gerard Joling

Gerard Joling

 

Gerard Joling is met een carrière van meer dan 35 jaar niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse showbizz. Gerards naam is meer dan gevestigd, hij schittert op vele vlakken, maar zingen blijft centraal staan in zijn carrière!

De carrière van Gerard begon in de spotlights als fotomodel en danser. Door zijn deelname in 1985 aan de “Soundmixshow” van Hennie Huisman bereikte hij het grote publiek. Al snel volgde zijn eerste hit “Love is in your Eyes” wat dubbel platina werd. Daarop volgde “Ticket to the Tropics“, een nummer 1 hit wat zijn definitieve doorbraak betekende, een glansrijke carrière, nationaal en internationaal.

April 2013 ontving Gerard een koninklijke onderscheiding, hiermee mocht hij zich Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen!

Hij is jaarlijks te zien met René Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit in de Johan Cruijff Arena tijdens de “Toppers in Concert“. Al 15 jaar een groot succes!

Gerard neemt iedereen voor zich in met zijn humor en zelfspot, dit samen met zijn grote hits maakt dat jouw feest of jouw concert altijd een groot succes wordt!

Gerard Joling is bij ons als zanger te boeken! Wij hebben voor hem een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Gerard Joling, persfoto