Jamai Loman

Jamai Loman

 

Jamai is uitgegroeid tot één van Nederlands meest veel belovende entertainers.

Hij won in 2003 de eerste editie van het zeer populaire televisieprogramma “Idols“, samen met Jim Bakkum stond hij in de finale. Met “Step Right Up” stond Jamai wekenlang op nummer 1, deze single werd viervoudig platina! Hij stond negen keer in een uitverkocht Ahoy. Zijn album Jamai bereikte al voor de release de gouden status. Beide finalisten kregen een wassen beeld, zijn te zien in “Madame Tussauds”.

Jamai droeg tijdens Idols opvallende brillen die niet onopgemerkt bleven. Hij werd in 2004 het gezicht van brillenketen Specsavers en was te zien in reclamespots.

Tot op heden zien we Jamai in vele musicals, o.a. “Les Miserables“, “The Wiz“, “Urinetown“, “Miss Saigon“, “Musicals in Ahoy” en nog veel meer…

Tv en/of presentatie van o.a. “The Voice of Holland“, “It Takes 2“, “BankGiro Miljonairs“, “The Voice Kids“, “All Together Now“, de “TV kantine“, “Ik hou van Holland” etc…

Jamai is bij ons als zanger/entertainer te boeken! Wij hebben hiervoor een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Jamai Loman, ©Ben Houdijk