Jamai Loman

Jamai Loman

Jamai is uitgegroeid tot één van Nederlands meest veel belovende entertainers!

Dit jaar begint Jamai aan een prachtige theatertour “I’m Still Standing” over Elton John, hierover was hij onlangs te zien in Op1 met “Your Song”!

De eerste editie van “Idols” in 2003, daar stond Jamai samen met Jim Bakkum in de finale! De beide finalisten kregen een wassen beeld en zijn te zien in “Madame Tussauds”.

Na het winnen van deze talentenjacht kreeg Jamai een platencontract en maakte hij een eigen album! Hij stond met “Step Right Up” wekenlang nummer 1 in de hitlijsten! Zijn album “Jamai” bereikte al voor de release de gouden status! De single werd uiteindelijk viervoudig platina!

Tijdens “Idols” droeg Jamai opvallende brillen die door veel mensen werden opgemerkt, daardoor werd hij in 2004 het gezicht van brillenketen Specsavers en was te zien in reclamespots.

Tot op heden zien we Jamai in vele musicals, o.a. “Les Miserables”, “The Wiz”, “Urinetown”, “Miss Saigon”, “Musicals in Ahoy” en nog veel meer…

Je ziet Jamai momenteel veel op tv, hij zingt en/of presenteert in o.a. “The Passion”, “It Takes 2”, “BankGiro Miljonairs”, “The Voice Kids”, “All Together Now”, de “TV kantine”, “Ik hou van Holland” etc…

Wij hebben vaker en altijd prettig met Jamai samengewerkt, hij is bij ons als zanger/entertainer te boeken! Wij hebben hiervoor een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Jamai Loman, ©Ben Houdijk