Jill Helena

Jill Helena

Jill werd in Nederland bekend dankzij haar deelname aan verschillende TV talentenshows waaronder “The Winner is” en “The voice of Holland”.

Ze behaalde in 2013 de finale en kreeg een nummer 1 hit met het nummer “Als alle lichten zijn gedoofd”.

Een jaar later zong Jill samen met Jaap Reesema de leader in van “GTST”! Ook nam Jill een duet “In m’n armen’ op met Thomas Berge!

Jill Helena is al jaren een graag geziene gast op de Nederlandse en internationale podia. Met haar imponerende stemgeluid, mooie verschijning en veelzijdige repertoire weet zij ieder optreden tot een groot succes te maken. Van swingende disco, Nederlandstalige urban tot tranentrekkende powerballads.

Na een aantal jaren schrijven en werken in het buitenland besloot Jill twee jaar geleden mee te doen aan het succesvolle programma  “All Together Now”!

Zij blies de 100-koppige jury omver met haar uitvoering van de Celine Dion versie van “All by myself”. Ook bracht zij in 2020 de single “I wanna know what love is” uit, een dance versie van de jaren 80 hit van Foreigner!

Dit jaar begon zij met haar optreden in het programma “Better Than Ever”!

Louis Neefs Producties heeft voor haar een divers en groot repertoire aan passende arrangementen! In overleg is veel mogelijk!

Jill Helena ©Persfoto