John de Bever

John de Bever

 

John de Bever is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner.

Dé hit van Vader Abraham, “Daar in dat kleine café aan de haven”, is ruim 30 jaar later in een videoclip opnieuw uitgebracht door John de Bever.

John heeft ruim 20 jaar betaald gevoetbald in België, bij FC Den Bosch en FC Dordrecht (Nederlands Eredivisie). In 1997 werd hij in Brazilië uitgeroepen tot “Beste Zaalvoetballer van de Wereld”.

Zijn grote doorbraak is in 2015! “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht” is het lijflied van de “Oranje Vrouwen” en is inmiddels Platina en heeft de Buma NL Award behaald.

John de Bever heeft inmiddels vele duetten gezongen met o.a. Corry Konings, Marianne Weber, Jan Smit, Koos Alberts en vele anderen.

In 2023 werd het duet “Vrienden voor het Leven” van “De Bevers” uitgebracht.

De realityserie “De Bevers” is een groot succes en in 2022 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring, inmiddels zijn er 4 seizoenen gemaakt.

De Bevers stonden eind 2023 twee keer in een uitverkocht Ahoy met de show “De Bevers Vieren Kerst in Ahoy”, dit jaar is deze show op 14 en 15 december!

Dit jaar zijn ze te zien met hun eigen show “De Bevers Dichtbij” in de Nederlandse theaters!

John de Bever is bij ons als zanger op jouw hafabra concert met jouw eigen orkest te boeken! Wij hebben hiervoor passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

John de Bever ©William Rutten