Johnny Rosenberg

Johnny Rosenberg

 

Johnny Rosenberg werd geboren 11 september 1977 in Eindhoven en behoort tot de zeer muzikale zigeunerfamilie Rosenberg. Hij begon al op jeugdige leeftijd gitaar te spelen en vanaf eind jaren 90 begon hij zich als zanger te ontwikkelen, wat hij tot op heden met veel passie doet.

Met sprankelende, swingende jazzy en feel-good pop nummers zorgt hij ervoor dat de tijden van Michael Bubblé, Dean Martin, Frank Sinatra, Nat King Cole en Tony Benett weer herleven.

Johnny tourde meermaals over de wereld met het befaamde Rosenberg Trio. Hij was vaak op televisie te zien.

Hij werd bekend door zijn deelname aan de eerste editie van “The Voice Of Holland” en nadat hij in 2020 het programma “All together Now” won.

Johnny Rosenberg wordt regelmatig de “Nederlandse Michael Bublé” genoemd. Zowel in vocale capaciteiten als in charismatisch opzicht lijkt Johnny niet onder te doen voor zijn idool. Michael Bublé zelf beaamde dit toen de twee elkaar ontmoetten in 2017.

Johnny Rosenberg is te boeken in diverse formaties en is hierdoor geschikt voor alle soorten gelegenheden, hij treedt solo op, maar ook in combinatie met een andere collega zanger en/of saxofonist op een (gala)concert met een orkest.

Louis Neefs Producties heeft een divers en groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen!

Johnny Rosenberg ©Nico Brons