Jonathan Vroege

Jonathan Vroege

Jonathan Vroege is bekend van diverse musicals en producties! Momenteel speelt hij dagelijks de hoofdrol van Aladdin in de gelijknamige musical van Disney/Stage Entertainment!

Hij heeft een opleiding gevolgd aan het VWO en de HQ school waarna hij in 2012  werd toegelaten tot het Utrechts conservatorium, “theater/film/televisie” en 4 jaar later afstudeerde.

Op musicalgebied speelde hij 8 jaar geleden de rol van Joseph in de Kamperse productie van “Joseph and te Amazing Technicolor Dreamcoat”. Hiervoor ontving hij de Pia Douwes Special Talent Award. In 2016 was hij te zien en te horen in de musical “The Lion King” als understudy Simba!

Naast musicals werkt Jonathan hard aan een carrière als solo-zanger en wil hij een veelzijdige show neerzetten met met een mix van pop, soul, energieke funk tot kleine musical-liedjes begeleid door zijn eigen band.

Op zijn YouTube-kanaal brengt hij regelmatig nieuwe eigen versies van songs die een speciale betekenis hebben.

Ook is Jonathan onderdeel van het kwartet The Dutch Tenors, waarmee hij een mix brengt van klassiek en pop!

Jonathan is bij ons te boeken als gastartiest op uw hafabra concert! Louis Neefs Producties heeft een divers en groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen!

@Marlon Henry

@Marlon Henry