Kim-Lian

Kim-Lian

Kim-Lian komt uit Nederland en zij komt uit een zeer muzikale familie.

Al op jonge leeftijd bracht ze haar eerste singles en albums uit waarmee ze een aantal hits scoorde en optredens verzorgde in binnen- en buitenland.

Ze kreeg verschillende rollen in o.a. de tv-serie “Kees & Co“, “Onderweg naar Morgen“, “Bon Bini Beach” en “Fashion Planet“. Tegelijkertijd zette Kim-Lian haar stappen op het toneel. In verschillende musicals had zij maar liefst tien (hoofd)rollen. Ook had zij hoofdrollen in producties zoals “Shrek de Musical”, “Legally Blond“,  “Doe Maar” en “Footloose“. Hiervoor kreeg zij 7 nominaties!

Naast haar acteerwerkzaamheden presenteerde Kim-Lian voor “Jetix” het populaire kinderprogramma “Kids Top 20“, waarvoor zij een Gouden Stuiver ontving voor “Beste Jeugdprogramma”.

In 2014 maakt Kim-Lian de overstap naar SBS6, zo werd zij één van de vaste gezichten “Sterren Springen“, “Beat it“en “Popster“! Ze was met Nick & Simon te zien in “Zullen wij een spelletje doen” en ze presenteerde “Ninja Warrior“.

Ze is bekend van de vele hits zoals: “Dit Pakt Niemand Ons Meer Af“, “Not That Kinda Girl“, “Gemengde Gevoelens” en “In Vain“.

Kim-Lian is bij ons als zangeres te boeken. Vanzelfsprekend hebben wij een groeiend repertoire aan arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Kim-Lian ©Nick van Ormondt