Leona Philippo

Leona Philippo

“Leona Philippo”  deed in 2012 mee aan the Voice of Holland, hierdoor werd zij in Nederland voor veel mensen een bekende persoonlijkheid.

In 2014 deed ze mee in de Beste Zangers wat resulteerde in dat iedereen Leona Philippo kent. Het bekende tv-programma Maestro, wat anno 2022 nog steeds een groot succes is, daar heeft zij in 2016 gedirigeerd.

Leona heeft mee gewerkt in diverse theatershows en musicals: o.a. Aida, Big Black & Beautiful, A tribute to Michaël Jackson etc.

Als achtergrondzangeres zong ze o.a. bij Trijntje Oosterhuis, bij Kane en Candy Dulfer. Ook heeft zij gezongen als gast bij een optreden van Lionel Richie en is zij te horen op CD’s en albums van diverse bekende artiesten.

Bij het programma “All together Now” zat zij in de jury, in 2014 in De Wereld Draait Door met Marvin Gaye samen, een fantastische duet, I heard it through, bij omroep MAX in 2020 “Think” en nog veel meer…

Kortom, Leona is een ideale artiest voor een concert met een orkest, Louis Neefs Producties heeft voor haar een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Persfoto, © Dion de Jong, 2016