Linda Verstraten

Linda Verstraten

 

Linda Verstraten studeerde in 2015 af aan de opleiding Muziektheater van het Fontys Conservatorium te Tilburg. Tijdens deze opleiding kreeg ze zangles van Edward Hoepelman.

In seizoen 2024-2025 speelt Linda de vrouwelijke hoofdrol “Fiona” in “Shrek” De Musical van Van Hoorne Entertainment!

Direct na haar opleiding heeft ze in Magdeburg (Duitsland) in het ensemble van “The Rocky Horror Show” gestaan.

In 2016-2017 speelde Linda in de voorstelling “Ciske de Rat” van Stage Entertainment Nederland en keerde Linda vervolgens weer terug naar Duitsland voor Disney’s Musical TARZAN als cover “Jane” & “Kala” in het Metronom Theater Oberhausen.

In 2018 werd Linda gecast voor de rol van “Jo”in de musical “Op Hoop van Zegen”.

Het seizoen daarop stond ze in de voorstelling “Kinky Boots”. (Nicola, cover Lauren), beide geproduceerd door De Graaf en Cornelissen Entertainment.

In het seizoen 2021-2022 speelde Linda in “TITANIC de musical” als “Kate Mc Gowan”.

Afgelopen seizoen was Linda te zien als “Lena” in de nieuwe Nederlandse musical “CHECKPOINT CHARLIE”met liedteksten van Stef Bos en daarna sloot Linda het seizoen af bij De Graaf en Cornelissen Entertainment als solist in het theaterconcert “Stayin’’Alive Disco Fever”.

Sinds 2016 verzorgt Linda ook de nasynchronisatie van diverse films en series voor o.a. Netflix, Disney, Nickelodeon en de NPO.

Tevens is zij sinds 2020 de vaste stem van “KWANTUM” voor televisie en radio.

Linda is bij ons als zangeres te boeken! Wij hebben voor haar een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Linda Verstraten ©Anniek With a Camera

Linda Verstraten ©Dinne van Rongen