Lisa Michels

Lisa Michels

Onlangs zat Lisa Michels in de finale van “It Takes Two” op SBS 6 in het team Waylon, zij won net niet de spannende finale! Wat was het een prachtig avontuur, aldus Lisa!

Ook is Lisa Michels bekend als presentatrice van SBS Shownieuws, AD ochtendshow to Go, deelnemer Miss Nederland en heeft zij een succesvol eigen you tube kanaal. Als zangeres, presentatrice en influencer bundelt zij haar passie en professionaliteit.

Lisa is half Nederlands, half Zweedse en groeide op in Houten, vlak bij Utrecht.

In 2007 werd ze geselecteerd om de Bachelor-opleiding van Dansacademie Lucia Marthas te volgen. Direct na het behalen van haar Bachelor diploma, kon Lisa meteen aan de slag als achtergrond danseres bij bekende Nederlanders en danste ze in meerdere shows.

Eind 2016 speelde zij mee in de Vlaamse Musical Peter Pan, The never ending story. Tevens tourt zij sinds 2016 door België met de Vlaamse band ‘De Bende’ waar zij diverse optredens verzorgt.

Lisa is gezegend met de juiste ervaring, heeft nog steeds haar dromen, zoals een succesvolle carrière als presentatrice én als zangeres.

Zij vindt het geweldig om samen met een orkest te zingen en laat dat nu net iets zijn wat wij graag willen!

Lisa is bij ons als zangeres te boeken! Wij hebben een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Lisa Michels, persfoto