Lunedì

Lunedì

“Lunedì” is het eerste Classical Crossover-trio bestaande uit 3 zussen.”Lunedì” is de Italiaanse vertaling van de achternaam van de zussen: Maandag.

Annemarijn, Willemijn en Lillian Maandag zijn geen onbekende zangeressen in de theaterwereld, ze zijn in verschillende producties te zien geweest.

Annemarijn heeft Muziektheater gestudeerd aan het Fontys Conservatorium in Tilburg en kreeg zangles van Edward Hoepelman en Ingrid Zeegers. Ze speelde in de Duitse versie van “The Phantom of the Opera”, ook was zij te zien in de musical “Mozart”. Verder stond zij als Papagena in “Opera Spanga” en speelde zij in “Hello Dolly”. Annemarijn zong als soliste in “The Sound of Musical”, dit was in een samenwerking tussen Opera Zuid en het Noord Nederlands Orkest.

Ook Lillian studeerde af aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, waar zij dezelfde zangdocenten als haar zus had. Tijdens haar opleiding nam zij deel aan masterclasses bij Koen van Dijk en Pia Douwes. Na haar afstuderen speelde Lillian de hoofdrol in “Mozart!” en werkte ze in “Schikaneder” samen met Stephan Schwarz. 
Willemijn studeerde ook aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Zij speelde in “A Chorus Line” van De Graaf & Cornelissen en was te zien in “My Fair Lady”, ook reisde ze mee met de musical “Evita”. Afgelopen jaar was ze te zien als Anna in de musical “Frozen” in Hamburg.
De Lunedì zusjes zingen opera klassiekers zoals “Mio Babbino Caro”en “Flower Duet”, klassieke bewerking van bekende popsongs zoals “All Of Me” van John Legend en krachtige ballads uit verschillende musicals en films.
Louis Neefs Producties heeft hiervoor passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen. 

Lunedì ©Linda van den Broek Fotografie

Lunedì ©Linda van den Broek Fotografie