OG3NE

OG3NE

“OG3NE” is door hun kwalitatieve en energieke optredens en concerten inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld!

OG3NE is de Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa en de tweeling Amy en Shelley! In 2014 wonnen zij als eerste groep “The Voice of Holland“. Tijdens hun deelname bereikten zij met the cover “Emotion” van “The Bee Gees”, het nummer “Change Will Come” en met hun finale lied “Magic” 3 keer een nummer 1 notering.

Begin 2015 ontvangen ze voor “Magic” en gouden plaat!

Na hun deelname aan de “Beste Zangers” in 2016 scoren ze wederom 3 nummer 1 noteringen en voor hun versie van “Clown” ook wederom een gouden plaat. Hun eerste theatertournee “Three Times a Lady” is een groot succes met 44 uitverkochte zalen. In dit jaar werd ook “We Got This“, hun eerste album opgenomen in Engeland.

In het voorjaar van 2017 krijgt “OG3NE” de kans om deel te nemen aan het “Eurovisie Songfestival”. Met “Lights And Shadows” bereiken zij glansrijk de halve finale, uiteindelijk een 11e positie tijdens de “Grand Final“. De vakjury gaf als waardering een 5e plaats. Internationaal zet OG3NE zich op de kaart, ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld.

Voor het album “We Got This” hebben zij inmiddels een “Golden Award” ontvangen.

Louis Neefs Producties heeft een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen!

OG3NE, persfoto