Patricia van Haastrecht

Patricia van Haastrecht

 

Patricia van Haastrecht, haalde de tweede plek tijdens de finale van  “The voice of Holland” 2018!

Rise Up”, zie video, is prachtig en indrukwekkend en is inmiddels meer dan zes miljoen keer bekeken via YouTube!

Na The Voice gaf Patricia haar eerste grote concert samen met haar band in een uitverkochte Ronda-zaal in “Tivoli Vredenburg“!

Ze tekende een contract voor twee jaar bij muzieklabel “Red Line” en bracht haar eerste (mede) geschreven single “Thunder” uit. Met haar eigen band volgde daarna de clubtour “Whatever” langs de grote poppodia van Nederland.

Patricia is in 2010 afgestudeerd aan de “Frank Sanders Akademie” voor Musicaltheater. Zij volgde lessen bij o.a. “Frank Sanders“, “Karin Bloemen“, “Tetske van Ossewaarde“, “Steven Moonen” en “Wil van der Meer“. Ook ontving zij in 2010 de “Jos Brink Genesius Penning” uitgereikt door “Simone Kleinsma“.

Patricia had vanaf 2014 tot 2017 diverse rollen in verschillende theatervoorstellingen o.a. in “Peter Pan“, “Vals“, “Ordinary Days“, “een Zaanse Kerst” en “Ode aan Wilmink & Bannink“. Ze was te horen t/m dec. 2017 in de RTL Events productie “Pandora en Toon“, “Liedjesman” en in een theatervoorstelling van “Maurice Hermans” met de liedjes van “Toon Hermans“. Ook was Patricia te zien in de “All You Need Is Love” Kerst uitzending van 2017. Zij won dit jaar de “Musicalworld” nominatie voor haar doorbraak.

In 2019 tijdens het “Kinderprinsengrachtconcert” zong Patricia samen met “Trijntje Oosterhuis” en “Jamai“! Ook was Patricia special guest bij de tour van Navarone!

Louis Neefs Producties heeft voor haar een divers en groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen!

Patricia van Haastrecht ©William Rutten