Patricia van Haastrecht

Patricia van Haastrecht

Patricia van Haastrecht haalde de finale van  The voice of Holland 2018 en de finale van We Want More 2021!

“Rise Up”, prachtig en indrukwekkend, is inmiddels meer dan elf  miljoen keer bekeken via YouTube, zie video!

Na The Voice gaf Patricia haar eerste grote concert samen met haar band in een uitverkochte Ronda-zaal in Tivoli Vredenburg! Ze tekende een contract voor twee jaar bij muzieklabel Red Line en bracht haar eerste  single “Thunder” uit. Met haar eigen band volgde daarna de clubtour “Whatever” langs de grote poppodia van Nederland.

Anno 2021 in We Want More zat Patricia wederom in de finale met “Gravity”!

Patricia is in 2010 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Zij volgde lessen bij o.a. Frank Sanders, Karin Bloemen, Tetske van Ossewaarde, Steven Moonen en Wil van der Meer. In dit jaar ontving zij ook de “Jos Brink Genesius Penning” uitgereikt door Simone Kleinsma.

Patricia had vanaf 2014 tot 2017 diverse rollen in verschillende theatervoorstellingen o.a. in Peter Pan, Vals, Ordinary Days, een Zaanse Kerst en in een “Ode aan Wilmink & Bannink”. T/m dec. 2017 was Patricia te horen in de RTL Events productie Pandora en Toon en in een theatervoorstelling van Maurice Hermans met de liedjes van Toon Hermans.

Ook was Patricia te zien in de “All You Need Is Love” Kerst uitzending van 2017. Zij won dat jaar de “Musicalworld” nominatie voor haar doorbraak. In 2019 tijdens het “Kinderprinsengrachtconcert” zong Patricia samen met Trijntje Oosterhuis en Jamai! Ook was Patricia special guest bij de tour van Navarone!

Louis Neefs Producties heeft voor haar een divers en groot repertoire aan passende arrangementen! Zie inmiddels onderstaand een prachtig optreden via ons!

Patricia van Haastrecht ©Louis Neefs Producties