PATRICIA

PATRICIA

PATRICIA haalde de finale van  The voice of Holland seizoen 2018 en de finale van We Want More 2021!

PATRICIA van Haastrecht gaat verder onder de naam PATRICIA!

Ze werd geboren in Amsterdam en al van jongs af aan was het duidelijk dat muziek haar passie is. Met haar unieke geluid en haar vermogen om emotie en kracht in haar nummers te leggen, heeft PATRICIA zich bewezen als een van de meest veelbelovende artiesten van Nederland.

In 2022 heeft zij prachtige nieuwe muziek uitgebracht, zoals “Not so different” en “My heart”!

Dat ze haar stem kon inzetten om mensen te bereiken werd al snel duidelijk toen ze in het 9e seizoen van The voice of Holland (2018-2019) de jury en alle aanwezigen omver wist te blazen met haar blind audition. Hier zong PATRICIA, toen nog als Patricia van Haastrecht, Rise Up. Een nummer dat meer dan 10 miljoen views!

Na The Voice of Holland gaf PATRICIA haar eerste concert voor een uitverkochte Ronda Zaal in Tivoli Vredenburg te Utrecht. Sindsdien tourt ze door heel Nederland met haar eigen clubtour en verschillende shows en optredens.

Ook in de show We Want More (2021) kwam PATRICIA tot de finale en behaalde ze de derde plaats.

Tijdens het “Kinderprinsengrachtconcert” zong zij samen met Trijntje Oosterhuis en Jamai en was de “Special Guest” bij de tour van Navarone!

Ze tekende een contract voor twee jaar bij muzieklabel Red Line en bracht haar eerste single “Thunder” uit. Met haar eigen band volgde daarna de clubtour “Whatever” langs de grote poppodia van Nederland.

Patricia was te zien in de “All You Need Is Love” Kerst uitzending van 2017, ook won zij dat jaar de “Musicalworld” nominatie voor haar doorbraak.

Zij is in 2010 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater en volgde lessen bij o.a. Frank Sanders, Karin Bloemen, Tetske van Ossewaarde, Steven Moonen en Wil van der Meer. In dit jaar ontving zij ook de “Jos Brink Genesius Penning” uitgereikt door Simone Kleinsma.

Inmiddels heeft PATRICIA regelmatig samengewerkt met zowel beroepsorkesten als amateurorkesten!

Louis Neefs Producties kan uit ervaring concluderen dat het fijn samenwerken is met Patricia. Wij hebben voor haar een divers en groot repertoire aan passende arrangementen!

PATRICIA ©Louis Neefs Producties

PATRICIA ©Louis Neefs Producties