Paul Morris

Paul Morris

Paul Morris is 31 jaar, geboren en getogen in Caracas (Venezuela) als kind van een Nederlandse moeder en Venezolaanse vader. Als kind was hij al gefascineerd door zang en dans net als zijn neef Rolf Sanchez!

Paul besloot ongeveer tien jaar geleden Venezuela te verruilen voor Nederland en was vastbesloten om zijn droom te volgen. Hij startte met de opleiding “Performing Arts” in Amsterdam met als doel een internationale carrière als popartiest.

In 2019 begint de bal te rollen en doet hij mee aan het TV-programma “DanceSing”, een talentenjacht waar de makers op zoek zijn naar een popster die zowel kan zingen als dansen. Met zijn uitvoeringen van “Stay With Me” (Sam Smith) en “Despacito” (Luis Fonsi ft Daddy Yankee) haalt hij de finale. Zijn video’s worden door honderdduizenden mensen bekeken, een mooie start!

In de periode 2020-2022 bracht Paul een Spaanse bewerking van de hit “Duurt te lang” van Davina Michelle uit. Ook verscheen begin 2022 de song “Cada Ritmo” (Sweet Dreams) een samenwerking van Paul met Stephen Oaks, Emy Perez en Daddy Yankee.

Paul werd in 2022 gevraagd als Pride ambassadeur! Hij bracht de single “Hide My Love” uit en was in de week van Pride Amsterdam op alle podia te zien en te horen met zijn eigen show en de boodschap die hij als ambassadeur wilde delen. Hij was dat jaar ook te gast on stage bij Zwolle, Amsterdam, Dordrecht en de  Groningen Pride.

Vorig jaar schopte Paul het tot de finale in het AVROTROS-programma “Op Zoek Naar….”. In dit programma werd gezocht naar de hoofdrollen Danny & Sandy voor de musical “Grease” in 2023.

Dankzij het programma was Paul te gast bij “De Bevers in Ahoy” en zong hij het nummer “Greased Lightin”.

Paul is bij ons te boeken als gastartiest op uw hafabra concert!

Louis Neefs Producties heeft voor hem een divers en groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen!

Paul Morris ©Nico Kroon