René van Kooten

René van Kooten

René van Kooten  komt uit Den Haag, is een Nederlandse musicalster, zanger en acteur.

Voor zijn doorbraak als artiest was gaf hij geschiedenis op zijn eigen oude middelbare school. Hij nam zang, dans- en acteerlessen en deed mee aan verschillende amateurproducties en zong in meerdere bands.

In 1997 deed hij mee aan Miss Saigon, Aida volgde in 2001, vervolgens Beauty and the Beast, Les Miserables en nog veel meer producties van Joop van den Ende.

Er volgt tot op heden een indrukwekkende carriëre, teveel om op te noemen…denk aan zijn medewerking in Grease, Jesus Christ Superstar, Sweeney Todd, Evita, The Passion, Anastasia, ZODIAC en de Titanic en nog veel meer!

In 2016 trad hij op in de Beste Zangers…

In the Masked Singer 2021 was hij de farao.

René is inmiddels in de 50 en treedt inmiddels al 25 jaar met veel succes op! Hij gaat dit vieren met een nieuwe theatervoorstelling, Op zoek naar René!

Tijdens zijn loopbaan heeft hij talrijke Musical Awards in de wacht gesleept, René van Kooten is niet meer weg te denken uit de Nederlandse artiestenwereld.

Kortom, hij is een rasartiest en bij ons te boeken! Onze ervaringen met René zijn prettig, de communicatie is erg goed, de repetities verlopen ook erg positief. Het is een stabiele persoon, waarop je kunt bouwen tijdens een live concert!

Louis Neefs Producties heeft hiervoor passende arrangementen en heeft vanzelfsprekend een groeiend repertoire aan arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

René van Kooten ©Persfoto