René van Kooten

René van Kooten

René van Kooten  komt uit Den Haag, is een Nederlandse musicalster, zanger en acteur. Hij had onder andere rollen in de musicals Aida, “Beauty and the Beast” en de revival van “Les Misérables”. Allen geproduceerd door Joop van den Ende. Hij heeft ook in producties van andere producenten gestaan zoals “Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?” Ook was hij te zien in Goede Tijden Slechte Tijden en speelde Jezus in The Passion 2013.

In 2016 trad hij op in de Beste Zangers…

En vers van de pers: Afgelopen januari werd hij winnaar van een Musical Award voor de beste mannelijke hoofdrol in “Evita”!  Ook werd bekend gemaakt dat hij een hoofdrol krijgt in 2020 in de nieuwe Musical “Titanic”!

Kortom, een rasartiest en hij is bij ons te boeken! Onze ervaringen met René zijn prettig, de repetities verlopen ook erg positief. Het is een stabiele persoon, waarop je kunt bouwen tijdens een live concert!

Louis Neefs Producties heeft hiervoor passende arrangementen en heeft vanzelfsprekend een groeiend repertoire aan arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Persfoto