Robin Borneman

Robin Borneman

Na Robin Borneman zijn deelname aan “We Want More”, waar hij uiteindelijk na meerdere ronden de finale bereikt én uiteindelijk met zijn fantastische en  imponerende versie van “Skyfall” wint, kent iedereen Robin!

In 2020 was hij al te zien bij “I Can See Your Voice”, “Talpa” was zo onder de indruk van dit optreden dat hij werd gevraag voor “We Want More”.

Robin is een uitzonderlijk getalenteerde singer-songwriter. In de afgelopen jaren heeft hij met zijn verhalende muziek enthousiaste en trouwe fans om zich heen verzameld.

Robin brengt voorafgaande aan de Folklore trilogie in eigen beheer 6 albums uit! Voor het zesde album “Home” in 2012 krijgt hij landelijke aandacht. Dit album wordt veel verkocht!

“Folklore” is een project wat bestaat uit 3 delen, deze trilogie is met zijn eigen band én met behulp van bevriende muzikanten uit de band “Navarone” opgenomen in de studio van Wouter Budé.

In 2013 werd hij opgemerkt door het Amerikaanse (hard)rock-orkest Trans Siberian Orhestra en werd hij zanger van één van de grootste stadionacts van Amerika! Sindsdien speelt hij jaarlijks twee maanden , in november en december, in ongeveer 60 stadions met shows voor gemiddeld 20.000 bezoekers per concert! Hiermee trekt hij per jaar een miljoen toeschouwers!

Wil je Robin als gastartieste op je hafabra concert, hij is als zanger bij ons te boeken! Vanzelfsprekend hebben wij een groot repertoire aan arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.